Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jry poprawiłaś mi dziś humor. Muszę wziąć Cię ze sobą na następną wizytę bo mi jak zwykle zabrakło asertywności. A ciśnienie mam zawsze niskie. Po jednej kawie zawsze jestem u niego i wychodziło mi 117/80 112/72 117/77 a ostatnio 106/70 więc chyba dobre?
Jry a jak Ci wyszła krzywa cukrowa czy jeszcze ie robiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:07
JRY1984 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Kurczę miałam dać cutuj.
No właśnie zdziwiona jestem ze o nich mówisz bo kilka lat temu juz ich nie bylo jak pracowałam w drogerii. No chyba ze to bylo tymczasowe.
Ja uzywalam od 2012 do 2014 napewno to byly w realu i np karton z 6 paczkami kosztowal 23 zl☺ -
Aniu sprawdzilam sa dostepne☺
Tu dla ciekawych porownanie chusteczek na blogu srokao i tu sie troche rozczarowalam ze uzywalam pod wzgledem skladu zlych tym bardziej ze z kindii dla skory atopowej
http://www.srokao.pl/2015/06/analiza-chusteczki-nawilzane.html?m=1#Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
pigułka wrote:Widziałam w którejś gazetce, że będą, ale nie wiem czy te najmniejsze też
Cześć dziewczynytutaj daje link do tej gazetki z biedronki http://www.opiniodajnia.pl/biedronka-dla-mamy-taty-i-maluszka/
niestety na najmniejsze rozmiary pieluch chyba nie ma promocji
-
Hejka
Ja dziś lece na paznokcie i szał zakupowy w Rossmannie
Przez weekend mój ma pomalować pokoik dla Kornelka a pod koniec miesiąca zamówiony mebelki i kołyskęjaram się na maxa !!!!
SyHa85, Penelope30, hella, JRY1984, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:A mnie ta rwa dalej trzyma. Mąż chciał dzwonić do lekarza żeby do domu przyszedł no chyba go poniosło. Jakoś dopełzam do tego ośrodka... chyba.
JEśli mogę doradzić to od razu dopełzaj do dobrego fizjoterapeuty- przerabiałam to. NA rwe w ciąży każdy boi się coś dać.Ania_1986 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Penelope30 wrote:Benus a masz może jakieś propozycję przekąsek, bo z obiadami jeszcze jakoś ogarnę ale co jeść po za tym? Jabłka chyba można, jajka ale z czym no bo sadzone w tłuszczu czy w majonezie też pewnie nie bardzo?
Mam, na pewno mam gdzieś takie przekąski, poszukam i podrzucęPenelope30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dobra wiadomość z rana- jedzie do mnie wózek Katka
Ależ mnie ucieszyła ta wiadomość
To nic, że mam burdel w chałupie przez opóźnienie drzwi i będzie stał na środku sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:40
amanina, Penelope30, Nelk, paola89, Ania_1986, _cherryLady, JRY1984, malika89, pigułka lubią tę wiadomość
[/url]
-
marcianka1 wrote:w sprawie Rwy dzowniłam do mojej znajomej neurolog...mowiła ze nic tylko lekkie cwiczenia i masaz ale tez ostroznie...
Ja mam zestaw ćwiczeń, chodzę raz na tydzień do fizjoterapeuty, robi mi taping i jest lepiej. Powtarza mi, że grunt to nie zależeć. No i uważać, bo to strzela najbardziej przy gwałtownych zmianach pozycji, schylaniu, dźwiganiu itp. No i basen- ja byłam dopiero raz na szkole rodzenia w wodzie i jak wyszłam czułam się lepiej.[/url]
-
nick nieaktualnyCzesc laski! Widzialam ze kwestia pieluch byla poruszana. Czytalam ostatnio jakis test laski na blogu i bardzo dobrze wypadly tez pieluchy z Lidla - Toujours. Wiec ja kupie chyba paczke tych, paczke Dady i paczke z Rossmana (kolezanka mi poleca) i zobacze ktore najbardziej mi i Grubemu pasuja.
A jest tu jakas mama co uzywa tych Toujours?
Rudiiiii ja bylam wczoraj na paznokciachwygladam dzis jakbym sie z cyrku urwala ale chcialam takie kolorowe