Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
amanina wrote:w ogole moja mama dzis zamowila dla Grubego wszystkie ksiazeczki "Oczami maluszka", te takie kontrastowe dla kurdupli, fajnie to wyglada, ciekawe czy Gruby bedzie zainteresowany
moja zdecydowanie wolała te "zwykłe". kontrastowych mamy chyba 3 i wszystkie niewiele używane... -
Hej co za okropna noc goraczka katar do tego kaszel i najwiekszy bol miedzy piersiami w dodatku stracilam glos i dzwonilam do przedszkola 5 razy i pani mnie nie slyszy i nie rozumie ehh...mam w planie dzis nie wstawac a najgorsze ze nie ma kto mi nawet herbaty podac a w aptece sprzedano mi tylko jeden syrop ktory jest dostepny dla ciezarnych na bazie czosku malin itd wiec srednio pomaga przepraszam za marudzenie...
-
Witajcie, u mnie znow piekny sloneczny dzien sie zapowiada.
Wczoraj bylam na tej komunii, pojadlam pysznosci i ogolnie fajnie ale to byl pierwszy dzien od bardzo dawna zebym choc chwili nie spedzila na lezaco i wieczorem to odczulam niestety, dzidzia kopala jak oszalala i mialam bole miesiaczkowe z lewej strony, nie wiem co to bylo ale na szczescie juz jest ok.
Ja dzis nie mam pojecia co bede robic, moj godziny temu wyszedl bo pojechal do szpitala na kilka dnia ja z mlodym sama do srody albo do konca tygodnia, wiec dolaczam do grona slomianych wdow sierpniowek.
_cherryLady, amanina lubią tę wiadomość
-
Ninka0111 wrote:Hej co za okropna noc goraczka katar do tego kaszel i najwiekszy bol miedzy piersiami w dodatku stracilam glos i dzwonilam do przedszkola 5 razy i pani mnie nie slyszy i nie rozumie ehh...mam w planie dzis nie wstawac a najgorsze ze nie ma kto mi nawet herbaty podac a w aptece sprzedano mi tylko jeden syrop ktory jest dostepny dla ciezarnych na bazie czosku malin itd wiec srednio pomaga przepraszam za marudzenie...
A nie masz w domu miodu? Miód dobry na wszystko i do mleka i herbaty. Tylko nie zalewaj wrzątkiem bo straci swoje właściwości. -
Ania_1986 wrote:A nie masz w domu miodu? Miód dobry na wszystko i do mleka i herbaty. Tylko nie zalewaj wrzątkiem bo straci swoje właściwości.
Najbardziej boje sie ze od tego kaszlu dzidzi sie cos nie stalo a nie mam sily isc do lekarza nie dzis -
nick nieaktualnyWitamy się i my.
Noc spoko. Grzecznie spalam na lewym boku, aż dziwne że się na plecach nie budzilam. Może dlatego, że dużo miejsca miałam bo K był w robocie. Wiki już dokazuje.
Dziś w planach mam pocztę, warzywniak i piekarnie. Później obiad zrobię. Na szczęście K dziś jeszcze tylko na nocke i już długi weekendmamy zoo w planach jeśli podołam
Jak K łapał w nocy skurcz łydki to stawał na piecie na jednej nodze i przechodziło.
Ninka a standard: miód, czosnek i gorąca herbata malinowa nie dadzą rady? Mi q dzieciństwie podawali napar z majeranku z miodem i cytryna. Nie wiem czy działało ale może warto spróbować jeśli nie boisz się nowych smaków ? -
pigułka wrote:Karkam ja mam taka komode z ikei w ktorej czesc przewijakowa jest skladana na pol i wtedy wyglada jak zwykla szafka i nie zajmuje miejsca
-
Ninka0111 wrote:Hej co za okropna noc goraczka katar do tego kaszel i najwiekszy bol miedzy piersiami w dodatku stracilam glos i dzwonilam do przedszkola 5 razy i pani mnie nie slyszy i nie rozumie ehh...mam w planie dzis nie wstawac a najgorsze ze nie ma kto mi nawet herbaty podac a w aptece sprzedano mi tylko jeden syrop ktory jest dostepny dla ciezarnych na bazie czosku malin itd wiec srednio pomaga przepraszam za marudzenie...
Dziewczyny mialyscie moze taka kluche w gardle ?mam wrazenie jaskby tam
byl kawalek jedzenia, meczy mnie to strasznie a lekarz nie znas odp co to.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 08:09
-
nick nieaktualnykarkam83 wrote:Idz do lekarza, ja ostatnio mialam antybiotyk amotaks i ginekolog powiedzial ze w ciazy mozna ten. Co prawda meczaca mnie od dwoch tygodni klucha w gardle nie minela ale kaszel tak
Dziewczyny mialyscie moze taka kluche w gardle ?mam wrazenie jaskby tam
byl kawalek jedzenia, meczy mnie to strasznie a lekarz nie znas odp co to.....
A byłaś u zwykłego internisty tylko? Może to na tle alergicznym coś się tam dzieje? -
Hej dziewczynki
U nas nocka taka sobie, bo tatuś uraczył nas chrapaniem przez większość nocy. Poza tym jakieś skurcze dziwne mnie łapały, ale na szczęście to jakieś trawienne problemy a nie macica.
Wciągam sniadanko i zabieram się za pranie bujaczka-leżaczka i maty edukacyjnej -
Ninka spróbuj kochana ISLE- na chrypkę pomaga i nawilża dobrze gardło, może nie będziesz tak kaszlała. No i surop z cebuli polecam (o ile nie masz cukru wysokiego
) i spróbuj może siemię lniane- też nawilża gardło i tak nie męczy. JA smarowałam też klatę vicskem. Aaaaaa i syrop z buraka, ewentualnie sok- przy okazji na żelazo będzie
Zdrówka!!!
Ninka0111 lubi tę wiadomość
[/url]
-
U internisty a w ich niestety teorie watpie od jakiegos czasu....
Mialam tez kaszel ale goraczki nie. Sama nie wiem czy do laryngologa nie powinnasm isc z tym albo tak jak moweisz alergologa.... Niby bylo lepiej ale dzisiaj czuje sie jak zdechlak bo spalam z dwie godziny bo maz ma zawalone zatoki chrapal mi i sdmarkasl az go wygnalam do salonu... Oj ciezki bedzie ten dzien. Ciekawe co jemu powie internista bo jask jeszcze onmnie zarazi czyms teraz to zalamie sie..... -
karkam83 wrote:Dziewczyny mialyscie moze taka kluche w gardle ?mam wrazenie jaskby tam
byl kawalek jedzenia, meczy mnie to strasznie a lekarz nie znas odp co to.....
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Jaaaaa pierdziu... obudzilam sie dzis tak spuchnieta ze jskbym miala zalozone pierscionki to chyba byly by paluchy do amputacji
U nas dzis lato!! Cieplo jak rano w lipcu) kocham taka pogode. Zabieram mamke i brata (10l) ze soba na wies do tesciow na jakiegos grilla
)
Milego dnia!paola89 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami