Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Ja zamowilam do wozka torbe morini, o ktorrj juz wspominalam. Poki co jest w drodze do producenta, ktory laskawie sie w koncu odezwal i zobaczymy co bedzie dalej. W kazdym razie nie polecam
to pamietam, ale Wy z Betty zamawialyscie te torby wieki temu
ja wybralam torbę taką - tylko czarną:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41bfacde037a.jpgSyHa85, pigułka, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
amanina wrote:to pamietam, ale Wy z Betty zamawialyscie te torby wieki temu
ja wybralam torbę taką - tylko czarną:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41bfacde037a.jpgTak zamawiałyśmy jeszcze w zimie. Użyłam 3 razy i suwak się rozchodzi, więc ją odesłałam na gwarancji.
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Ładna ta Twoja torba
Tak zamawiałyśmy jeszcze w zimie. Użyłam 3 razy i suwak się rozchodzi, więc ją odesłałam na gwarancji.
już chyba cały internet przejrzałam i oczywiście najbardziej mi sie podobaly takie >1000 PLNale ta jest spoko wykonana, widzialam na zywo wlasnie te szara wersje i ma wszystko co potrzeba, wiec sie na nia zdecydowalam
i wlasnie godzine przegladalam materacyki do kosza mojzesza i wozka i w koncu wybralam
cholera, i taki kiepski kontakt z producentem? przeciez ona 2 zł nie kosztowala zeby sie rozpadala tak szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 19:53
-
Ja tez muszę dokupić torbę do wózka, bo siostra posiała gdzieś podczas przeprowadzki.
Amanina też mi się te torby podobają, ale 260zł to dla mnie całkiem sporo szukam takiej do 100zł. -
Amanina ja też mam zawsze ten problem, że podoba mi się to co kosztuje fortunę
Stolik kawowy mamy dalej z ikei z moich studenckich czasów, bo to co mi się podobało było bardzo drogie i w sumie całe szczęście, bo po ostatniej wizycie synka kolezanki stwierdziliśmy, że to idealny stolik póki mała nie urośnie
A jaki materacyk wybrałaś?amanina, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Amanina śliczna ta torba. Skiphop ma ładne rzeczy dla dzieciaków ale ceny też spore. Ja mam torbę firmy delti taką z otworem na butelkę i zaczepami do wózka. Przydaje się do tej pory na wszelakie wycieczki. A inna, pierwsza lepsza w ciemno kupiona na Allegro poszła do kosza bo tak potwornie śmierdziała, nawet po 3 praniu.
Ja w poniedziałek będę pytać o poród. Liczę na cc, bo zaczynają się codzienne skoki ciśnienia. Tyle, że w gabinecie mam zawsze ok lub za niskie. Boje się, że gin oleje temat do samego końca, a wolałabym mieć wszystko wyjaśnione/zaplanowane wcześniej.
Zajrzałam na czerwcowe mamusie i one rozpakowują się na wyścigi. Ciekawe czy z nami będzie podobnie w lipcu.amanina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno 260 zł tez duzo, ale pomyslalam sobie, ze wole wydac 260 zł niz przez te 3 lata kilka razy po mniej jakby mialo mi sie cos porozwalac. szukalam tez tanszych ale wszystko co macalam bylo bardzo watpliwej jakosci
poza tym ta torba mi sie generalnie na tyle podoba, ze jako sportowa bede tez nosic na codzien i bez dziecka
polecam tez tk maxx, maja bardzo czesto skip hop duo w cenie do 150 zł.
materacyki wybralam dosyc drogie: zoellner dr lubbe air plus, ale takie tez mialam zalozenie ze wozek i lozko kupuje uzywane a materace porzadne, bo to dla niego z calego tego osprzetu jest najwazniejsze
taki sam kupie do wozka i do kosza mojzesza
co do rozpakowywania: ja bym chciala sie rozpakowac 5 sierpnia
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
amanina wrote:
polecam tez tk maxx, maja bardzo czesto skip hop duo w cenie do 150 zł.
Wiem już się nie raz czaiłam, ale potrzebuję cos z szarością, a zawsze trafiam na promocję z brązem, zielenią albo różem co mi niiiii cholery do fury nie pasują.
Po 1.06 jedziemy po mebelki i w tym sklepie też sa torby to może coś wyczaje fajnego -
nick nieaktualnyRudi88 wrote:Wiem już się nie raz czaiłam, ale potrzebuję cos z szarością, a zawsze trafiam na promocję z brązem, zielenią albo różem co mi niiiii cholery do fury nie pasują.
Po 1.06 jedziemy po mebelki i w tym sklepie też sa torby to może coś wyczaje fajnego
trzeba bylo mowic, u nas ostatnio byla szara!! -
amanina wrote:trzeba bylo mowic, u nas ostatnio byla szara!!
Taaaa bo ja jestem wróżbita Maciej i wiedziałam,że Ty będziesz w tk max i akurat będzie tam szara torbaamanina, hella, pigułka lubią tę wiadomość
-
A ja nigdzie nie moge znalezc jakiejs fajnej komody dla dzidzi, patrzylam na takie z allegro ale sa niskie 80cm to chyba za nisko do przewijania, a taka typu z klupsia z przewijakiem znowu ma glebokosc ok 75-80cm to strasznie duzo jak do naszej sypialni bo przy ustawienu jajie plkanujemy to komoda zastawilaby 3\4lozeczka.
Dziewczyny polecacie jakies komody?
Zastanawiam sie czy dam rade z przewijakiem na lozeczku. Jak planujecie?
Do tego dzisiaj bylam na goscinie i teraz w pochwie mnie kuje... Ehhhh...mam nadzieje ze przejdzie -
karkam83 wrote:A ja nigdzie nie moge znalezc jakiejs fajnej komody dla dzidzi, patrzylam na takie z allegro ale sa niskie 80cm to chyba za nisko do przewijania, a taka typu z klupsia z przewijakiem znowu ma glebokosc ok 75-80cm to strasznie duzo jak do naszej sypialni bo przy ustawienu jajie plkanujemy to komoda zastawilaby 3\4lozeczka.
Do tego dzisiaj bylam na goscinie i teraz w pochwie mnie kuje... Ehhhh...mam nadzieje ze przejdzie
A byłaś w Bobasie, Atalanie i Smykolandzie???? tam różne firmy mają
A może zwykła komoda a przewijak na łozeczko ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 20:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysabanek wrote:Ja będę miała torbę w komplecie z wózkiem. Jak jednak okaże się za mała, to zdążę domówić jakąś. Ale 200zł to dla mnie dużo
Dziewczyny, jak często Wasze Dzieciaczki mają czkawkę? Moja z 3 razy dziennie i zastanawiam się czy to nie za często.
ja to czulam dwukrotnie czkawke tylko wiec w sumie nie wiem ile ma. ale 3 razy dziennie to wcale nieduzo, one cwicza teraz plucka wiec beda czkac na potege -
karkam83 wrote:A ja nigdzie nie moge znalezc jakiejs fajnej komody dla dzidzi, patrzylam na takie z allegro ale sa niskie 80cm to chyba za nisko do przewijania, a taka typu z klupsia z przewijakiem znowu ma glebokosc ok 75-80cm to strasznie duzo jak do naszej sypialni bo przy ustawienu jajie plkanujemy to komoda zastawilaby 3\4lozeczka.
Do tego dzisiaj bylam na goscinie i teraz w pochwie mnie kuje... Ehhhh...mam nadzieje ze przejdzie
Pamietaj, że te Klupsiowe wymiary są z przewijakiem. Sama komoda jest mniejsza
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Powróciłam z nad morza. Pogoda nam się udała. Kupiłam łóżeczko i komodę. Na razie do dwa płaskie kartony. Jak mąż złoży to się pochwalę. Ja komodę mam zwykła z abry 90cm wysokości i będzie dla dzidzi. Na nią przewijak przenośny ten łóżeczkowy. A ta nowa komoda będzie dla nas bo muszę przenieść gdzieś rzeczy ze starej. Kupiłam też wanienkę i mam koniec większych wydatków.
Pępek może mnie nie boli przy dotyku, ale jest nieprzyjemnie. Torby mam w komplecie z wózkiem.
Acha i byłam na basenie w tym hotelu. Pływanie w ciąży wcale a wcale mi się nie podobało.Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sabanek wrote:Ja będę miała torbę w komplecie z wózkiem. Jak jednak okaże się za mała, to zdążę domówić jakąś. Ale 200zł to dla mnie dużo
Dziewczyny, jak często Wasze Dzieciaczki mają czkawkę? Moja z 3 razy dziennie i zastanawiam się czy to nie za często.
Mój dość często ma wydaje mi się, że codziennie. Tylko szkoda,że najczęściej czuje ją w odbycie...amanina, sabanek lubią tę wiadomość