Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:my mamy 200 km do zrobienia i najbardziej boje sie mdlosci...
no właśnie tego też się najbardziej boję. Tylko w moim przypadku jedzenie je pogłębia. Najlepiej się czuję jak nie jem
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
aaniuskaa wrote:Witam sierpniowe mamusie i dołączam do Waszego grona . Wg kalendarza belly termin mam na 24 sierpnia, dziś równe 5t0d. Dzisiaj miałam wizytę u ginekologa tzn. musiałam jechać po receptę i przy okazji zrobiła mi USG po to żeby zobaczyć czy wszystko ok, widoczny jest pęcherz płody i nic więcej. Na kolejnej wizycie może już będzie serduszko i wtedy też ginekolog obliczy który to tydzień i kiedy poród. Staram się nie stresować, jest to moja pierwsza ciążą, jestem dobrej myśli
Ja regularnie ćwiczyłam siłowo i robiłam interwały, ogólnie od kilku lat ćwiczę regularnie jednak teraz boję się podejmować aktywność. Tzn. interwały odpadają... a co do ciężarów to boje się po prostu, został mi tylko rowerek jednak jak ginekolog powiedziała żebym dużo odpoczywała to mąż powiedział, że nie ma żadnego rowerka Co ja pocznę? Ja żyć bez ruchu nie umiem...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Kupilam dzis leginsy mega elastyczne z Calcedonia, kosztowaly 65 zl i sa super wygodne! Bezszwowe, nic nie obciska i doskonale sie rozciagaja. Ekspedientka polecala mi tez od razu leginsy modelujace i rzeczywiscie lezaly super ale takie to na okres po ciazy, wiec nie wzielam. Ale te elastyczne, ktore nadaja sie na ciaze polecam:)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Kochane ciezķo mi bedzie was nadrobic almoze napisze cos o sobie . To moja czwarta ciaza , mam juz trzy coreczki i mam nadzieje ze teraz w koncu bedzie synus ☺ Z kalkulatora wychodzi 5tc + 4 i termin na 26 sierpnia . Pierwsza wizyte mam u lekarza 5 stycznia , niby nie daleko ale dla mnie to wiecznosc
Domi793, s1985, Betty Boop, Pikcia, malika89 lubią tę wiadomość
-
Pobiegalam dzisiaj sporo po sklepach z ciuszkami, uwielbiam i zawsze to dla mnie pewien sposob rozrywki, ale dzis oprocz leginsow nic nie kupilam:/ chcialam jeszcze jakas bluzeczke albo sweterek, a jakos nic mi dobtze nie lezalo, to pewnie przez te wieksze nabrzmiale piersiJulia, 10 latek
Mikołajkowa66 wrote:Ja wczoraj przejechałam 400 i dalam radę. mi tylko mdłości i duszności trochę przeszkadzany, ale nie było źle.[/url]
-
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Pobiegalam dzisiaj sporo po sklepach z ciuszkami, uwielbiam i zawsze to dla mnie pewien sposob rozrywki, ale dzis oprocz leginsow nic nie kupilam:/ chcialam jeszcze jakas bluzeczke albo sweterek, a jakos nic mi dobtze nie lezalo, to pewnie przez te wieksze nabrzmiale piersi
uwielbiam wyprzedaże ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 03:12
s1985 lubi tę wiadomość
-
Moze napisze cos o sobie , to moja czwarta ciaza, mam juz trzy coreczki i mam nadzieje ze tym razem bedzie wymarzony synus , z kalkulatora wychodzi ze to u mnie 5tc+4 i termin na 26 sierpnia . Wizyte mam 5 stycznia , niby to niedlugo ale dla mnie to wiecznosc
-
bobo_frut wrote:ja się czaje na botki z ccc lasockiego, niby teraz była przecena 30%, ale akurat nie na te buty... więc czekam może się uda coś przyoszczędzić no i oby nie wykupili mojego rozmiaru
uwielbiam wyprzedaże ))
O taak, ja tez uwielbiam wyprzedaze:)) a zwlaszcza jak sobie kupie cos ekstra po sporej obnizce:) humor dopisuje mi wtedy caaaly dzien heh he:)
bobo_frut lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Ja dzisiaj zrobiłam 300km sama, jakoś dałam radę chociaż muszę przyznać, że ze zmęczenia mi łeb pęka bo wstałam chwilę po 4. Ja w sumie nie odczuwam silnych objawów ciąży. Jedynie mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha (dzisiaj tak mam), strasznie mi się pić chce i dużo siusiam . No i mam jakiś wzmożony apetytLuteina 100mg x 2