Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Mi od początku niczego nie zabraniał
aż do teraz...
Dobrze, że mi pepsi kupił...
Czasami tylko mówił, żebym tyle nie jadła bo mnie brzuch będzie bolał.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika454 wrote:Dzień dobry Kochane
u mnie dziś chłodniej
aż chce się żyć mimo że deszczyk pada
niesamowita różnica patrząc jak było w tych upałach.
Jeśli, któraś ma blisko Tesco to teraz arbuz jest w cenie 1,29zł i jest rabat 23% na art. gospodarstwa domowego (wyłączając elektronikę). Ja dziś kupiłam patelnię TEFAL 32cm za 38,49zł!!! sama była w promocji a jeszcze ten rabat... jak nie kupić. 23% rabatu jest do 29 czerwca.
Wczoraj miałam dziwne odczucia w dole brzucha.. takie mega nieprzyjemne i dość mocne kłucia niby jak na okres ale jakieś inne. Troszkę się przestraszyłam ale wzięłam nospę i po jakimś czasie przeszło. Dziś czuje jakby Mały uciskał troszkę bardziej i jego samego jakoś niżej niż zwykle czuje.Nasza Marcysia jest już z nami
-
kaarolaa wrote:mozliwe,
a jak tam sytuacja na niebie? nie widac u Ciebie jakis ciemniejszych chmur, bo zawsze najpierw sa u Ciebie a pozniej ida w moja strone
U nas zaczyna grzmieć i deszcz kropi a jak u Ciebie teraz ?Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
_cherryLady wrote:Aale w gazetce pisza ze rabat nie dotyczy produktow juz przecenionych?
_cherryLady lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:w koncu slysze burze
u nas też jest i rozpadało się na dobreco mnie cieszy, temp 22
okna pootwierane, ale jeszcze się nie ochłodziło
kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała okno na noc otworzyć w salonie żeby wychlodzilo się trochę, ale pod oknem na dole jest taki wentylator, chyba coś w niego wlazlo i zdechlo bo capi niemiłosiernie...
My już lezymy, K odwrócil się pupa i śpi bo o 4 wstaje, a ja trochę glodna. Wiki czkawke ma standardowo. Mam w planach jutro założyć moskitiere na okno ale boję się że spadne
Dziś meczylo mnie dziwne przeczucie w głowie i w sercu jakoś tak dziwne wrażenie miałam jakby coś miało się stać niedługo. Nie lubię takiego czegoś, bo w 95% zawsze się sprawdzalo. Jak wiedzma się czasami czułam przez toAle przeszło, nikt nie umarł więc to pewnie tylko hormony
-
nick nieaktualny
-
_cherryLady wrote:Dokladnie mnie tez mowia ze w sumie dziecie juz wyksztalcone teraz tylko mase zbiera. Wiec chocby o to nie musosz sie martwic pigulka
A jak z waszym apetytem dziewczyny? Staram sie hamowac ale od kilku dni wiecznie jestem glodna. Chyba nakupuje sobie marchewek papryki i innych pierdolek i bede podjadac w kryzysowych chwilacha do nabialu to tak mnie ciagnie... kakao, zupy mleczne, nalesniki z serem pochlanialabym cale dnie...
A podobno kp apetyt jeszcze wzrasta wiec juz w ogole sobie nie wyobrazam..
Ja też bym ciągle jadła zwłaszcza nabiał, tak jak Ty. Mleko to piję litrami, jogurty, serki i kefir ro jem aż mi się uszy trzęsą. Ale to dobrze bo dzieci teraz dużo wapnia ciągną. -
Ja już nie śpię, dziś wstałam o 4.30... na dworze 15 stopni
w mieszaniu mimo otwartych okien nadal gorąco, pootwierałam okna szerzej i balkon i wietrze
Sabanek mnie czasami też takie przeczucia męcząstaram się o tym nie myśleć, tym bardziej, że jutro wizytuję.
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz