Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola, dokladnie. Zdaje sobie z tego sprawe, tym bardziej, ze szyjka dluga, wszystko trzyma. Jakos nie odczuwam lekow i niepokoju, ze to juz, chociaz wczoraj mowila mi koleżanka, ze drobne kobiety czesto szybciej rodza z tego wzgledu, ze po prostu nie urodzilyby wiekszego dziecka. Bedzie co ma byc, a ja zaciskam zrby, widze juz swiatelko w tunelu wiec mi latwiej to zaakceptowac
-
nick nieaktualnyno wlasnie jak tam sie nic nie skraca to moze to jeszcze troche potrwac. ale juz bliziutko konca jestes
ja to odliczam teraz dni do 5 lipca, wtedy beda 34 tyg i juz taki w pelni spokoj, ale niech mlody czeka do poczatku sierpnia jak moj gin z urlopu wroci...
-
nick nieaktualnyTo masakra Karola, tyle szczęścia dla Dziadków na raz
Moja mama pierwszy raz babcią będzie jak się moja Wika urodzi i teraz ledwo wyrabia z emocjami
W grudniu jej powiedziałam o ciąży i żeby nie mówiła nikomu, to co chwilę od siostry się dowiadywałam, że a to tej powiedział, a to tamtej, a to cały zakład już wiedział u niej:)
Dziewczyny, Wam też śnią się Dzieciaczki? Moja mi dość regularnie, albo że karmię, albo że wózek składam czy coś i na spacer. Nie wiem skąd mi się jej obraz przed oczami pokazuje, jakoś tak mam czuja, że będzie wyglądać tak a nie inaczej. Nie mówię o buźce, bo tego to nie wiem, ale że czarne włoski będzie miała już jak się urodzi, że ciemna karnacja będzie, ciemne oczka. Ale równie dobrze może być blond, bo K był blondas jak się urodził a teraz ciemny brąz, moja mama i siostry też blond a teraz czarne... Nie wiem, może to z egoizmu wynika albo coś, bo ja taka czarna zawsze byłam i wyobrażam sobie ją bardzo podobniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysabanek moi tescie to juz w sumie 8 wnukow beda mieli a moi rodzice 3
takze spora gromatka, mamie teraz wnuczka sie marzy bo to bedzie 3 wnuczek, teraz musi poczekac na reszte mojego rodzenstwa bo ja z mezem juz sie nie piszemy chociaz jeszcze kiedys moze pomyslimy o trzecim dziecku.
-
Dokladnie mnie tez mowia ze w sumie dziecie juz wyksztalcone teraz tylko mase zbiera. Wiec chocby o to nie musosz sie martwic pigulka
A jak z waszym apetytem dziewczyny? Staram sie hamowac ale od kilku dni wiecznie jestem glodna. Chyba nakupuje sobie marchewek papryki i innych pierdolek i bede podjadac w kryzysowych chwilacha do nabialu to tak mnie ciagnie... kakao, zupy mleczne, nalesniki z serem pochlanialabym cale dnie...
A podobno kp apetyt jeszcze wzrasta wiec juz w ogole sobie nie wyobrazam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 13:00
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualnyteraz tyle jesz bo dziecko sporo ciagnie, na mase idzie wiec twoje kalorie zabiera a ze nabial to akurat dobrze bo i kosci dziecka sie wzmacniaja...ja przez te upaly to jem niewiele, dzisiaj zjadlam bulke, kilka wafelkow i jogurt ze zbozami....
na mnie upaly dzialaja odchudzajaco, w jedne wakacje przez prawie nic nie jedzenie schudlam 5 kg...a teraz moge zwolnic z waga, niech dziecko rosnie, ja tyle nie muszeMartynka30 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś skromny obiadek: fasolka szparagowa z bułeczką. Mój poszedł na popołudniu do pracy, to zjadł duze śniadanie a potem przyszła ciocia z kuzynką obejrzeć pokoik małego to ciastem się dopchał
Pewnie w pracy coś sobie z kolegą zamówią, bo z reguły tak jest
U mnie dziś nadal ciepło, ale jakis ruch w powietrzu chociaz jest i chmurek troszkę na niebiezobaczymy co tam wieczorem będzie, bo tez podobno mają być burze. A od jutra około 25-26 st.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane
u mnie dziś chłodniej
aż chce się żyć mimo że deszczyk pada
niesamowita różnica patrząc jak było w tych upałach.
Jeśli, któraś ma blisko Tesco to teraz arbuz jest w cenie 1,29zł i jest rabat 23% na art. gospodarstwa domowego (wyłączając elektronikę). Ja dziś kupiłam patelnię TEFAL 32cm za 38,49zł!!! sama była w promocji a jeszcze ten rabat... jak nie kupić. 23% rabatu jest do 29 czerwca.
Wczoraj miałam dziwne odczucia w dole brzucha.. takie mega nieprzyjemne i dość mocne kłucia niby jak na okres ale jakieś inne. Troszkę się przestraszyłam ale wzięłam nospę i po jakimś czasie przeszło. Dziś czuje jakby Mały uciskał troszkę bardziej i jego samego jakoś niżej niż zwykle czuje.Betty Boop lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
jaskoleczka wrote:Cześć
A mi się dzidziuś nie śni.
U nas po burzy i z 33 na zewnątrz zrobiło się 19. Wszystkie okna otwarte i chłodzimy domek
zazdroszczę u nas 35 stopni w cieniuMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nom ta z lodowek zwlaszcza, za cieplo jest zeby samemu gniesc pizze
oj masz rację, mi się obiadów nie chce robić w taki upał
Mam nadzieję, że jutro będzie chłodniej...
Dziś mąż mnie wpienił, miałam ochotę na pastę na kanapki z oliwkami a mąż na to, że ja jeść tego nie będę... bo czytał te broszulki od położnej i tam było napisane, że takich rzeczy nie wolno...
Pierwszy raz mam zabronione
I tak obeszłam się smakiemkaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:moj sie tylko drze jak za duzo slodyczy jem...a tak ogolnie to mi uwagi nie zwraca...gorszy byl jak bylam w poprzedniej ciazy a teraz juz na moje zachcianki tak nie patrzy
Mi od początku niczego nie zabraniałaż do teraz...
Dobrze, że mi pepsi kupił...
Czasami tylko mówił, żebym tyle nie jadła bo mnie brzuch będzie bolał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 14:44
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz