Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super Krisi, oczywiście lubię za ten październik
Ja już po 30, miałam wracać do pracy ale jeszcze sama nie wiem... Awansu na pewno nie będzie... Tylko chyba po cc to trzeba najpierw jakieś usg zrobić czy wszystko wróciło do normy no i trzeba mieć okres żeby zajść -
Gratulacje Krisi!
Marcianka, a za was w taki razie kciuki
Krisi, a co ci się dzieje z brzuszkiem? Ja to tylko wiem, że taśmami można się ratować.
Ja myślałam, że jak mi zlecono tsh i ft to wystarczy. A teraz się zastanawiam czy nie powinnam zrobić jednak antyciała, skoro tak piszecie o tej tarczycy. Kiedyś miałam jakieś tam niedobory, a ostatnio wyniki były ok. Są jakieś objawy, które wskazują na hashimoto?
Moje dziecko złapało okropny katar, do tego próbuje raczkować, stawać na nogi i cały czas marudzi. Im bardziej się stara coś zrobić tym bardziej jęczy. I ciagle chce być na rękach. Strasznie wymusza ostatnio i mam nadzieję, że teraz nie utrwalają się cechy charakteru łudzę się, że przeziębienie nałożyło się jedynie na opanowywanie nowych umiejętności i niedługo wróci mu humor. Dzisiaj pierwszy dzień trochę chłodniej, już nie wiedziałam jak go kłaść do spania. Gorączka skakała, w domu gorąco, ani okien nie bardzo otworzyć, ani małego porozbierac.
Od godziny śpi wciśnięty miedzy poduszkę i moje biodro, nie mogę się odsunąć bo zaczyna od razu się za mną przemieszczać. W ten sposób mam przymusowe leżakowanie
-
nick nieaktualnyJa też kojarzę, że dziewczyny niektóre jakieś taśmy miały w ciąży.
Ja jestem zalogowana cały czas i nic się nie dzieje u mnie na poczcie
Kajka trzymam kciuki
Gilis biedne Maleństwo. U nas też mega marudzenie. Nieszczęśliwie Wam się widocznie wszystko skumulowalo
My jutro mamy bilans 9 miesięcy. Ciekawe, czy Wiki da się zwazyc.Kajka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też na bilans za tydzień - w sumie to będzie miała wtedy równo 10 miesięcy ale recepta na mleko nam potrzebna
Objawy Hashimoto? Wieczne zmęczenie, brak chęci do życia, problemy z utrzymaniem wagi, zimno, rozchwiane inne hormony, problemy z miesiączką, wypadanie włosów - generalnie to, na co uskarżają się wszystkie matki[/url] -
Benuś ja na to wszystko uskarżałam sie przed ciążami, teraz póki karmię jest idealnie, w poprzedniej ciąży było identycznie. Jakby się hormony teraz uregulowały. Po zaprzestaniu karmienia pamietam, że włosy zaczęły znów wypadać, a gin olał temat, że niby organizm znów musi się przestawić. I przestawiał się do kolejnej ciąży Nawet chciałam umówić się kiedyś do endokrynologa by podpytać czy to możliwe, ale termin wizyty ostudził zapał.
Mi taśmy odciążyłby kręgosłup, na brzuch też można, ale nie mam pojęcia czy pomagają na mięśnie czy estetycznie na rozstępy tylko. Myślę, że są w stanie podtrzymać jak rajtki czy pas.