Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_1986 wrote:Na NFZ to można sobie posiedzieć w kolejkach. A potem badanie w ekspresowym tempie.
rosax3, niki640, Ania_1986, opóźniona, Dominique88, Paulka123 lubią tę wiadomość
-
Ja na IP
Zadzwonili od lekarza. Ogromna prolaktyna, ogromna insulina. Beta urosla 100% w TYDZIEN! Siedze i rycze. Boje sie ze juz po wszystkimrosax3 lubi tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Ja na IP
Zadzwonili od lekarza. Ogromna prolaktyna, ogromna insulina. Beta urosla 100% w TYDZIEN! Siedze i rycze. Boje sie ze juz po wszystkim
Przez pomylke kliknelam lubie to a w cale nie lubie. A nie moge odznaczyc! ;(
Nie martw sie bedzie dobrze! Zobaczysz ulozy sie. Nie placz i sie nie denerwoj za wczasu! Ja tu pilnuje tego forum bym okazala sie ostatnia z utraconych ciaz! Wiec u Ciebie bedzie dobrze! TYLKO SIE NIE MARTW I NIE PLACZ! Zebys przypadkiem nic nie pogorszyla! A kiedy idziesz na wizyte? Moze powtorz bete i wcisnij sie jitro w kolejke?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zadzwonili od lekarza. Ogromna prolaktyna, ogromna insulina. Beta urosla 100% w TYDZIEN! Siedze i rycze. Boje sie ze juz po wszystkim
moze umow sie na ekspresowa wizyte jutro, bo do czwartku to zschizujesz kochana.. trzymam kciuki!Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Zadzwonili od lekarza. Ogromna prolaktyna, ogromna insulina. Beta urosla 100% w TYDZIEN! Siedze i rycze. Boje sie ze juz po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 20:39
[/url]
-
Dostalam dzis zdjecia z zabiegu.. Nie fajnie to wygladalo ale ciesze sie ze urotowali moj jajnik.. Tymbardziej ze wlasnie z prawego mialam prawie kazdego miesiaca bol ovu.. Szkoda tylko ze dzidzia z jajnika zabila dzidzie z macicy.. ;( ta poza macica byla silniejsza. Lepiej sie zaopatrywala w potrzebne do zycia srodki a ta druga niestety nie miala tyle sily...
Tu sa te zdjecia. Nie wkleje dla wszystkich bo nie kazdy chce ogladac..
http://www.fotosik.pl/zdjecie/498b47f92b1265cf
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyRosax
( jak zaczelam ogladac zdjecia to tak szybko zaczelo mi bic serce... bardzo, ale to bardzo mi przykro... po prostu nie znajduje odpowiednich slow, przepraszam...
Agsha, beda Ci dzis robic USG? Jesli nie to upieraj sie bo jutro swieto wiec jak w soboty pewnie beda sie ociagac a czeka dwa dni w niepewnosci ... bardzo mocno trzymam kciuki :* -
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
sylwiaśta159 wrote:Rosax
( jak zaczelam ogladac zdjecia to tak szybko zaczelo mi bic serce... bardzo, ale to bardzo mi przykro... po prostu nie znajduje odpowiednich slow, przepraszam...
Agsha, beda Ci dzis robic USG? Jesli nie to upieraj sie bo jutro swieto wiec jak w soboty pewnie beda sie ociagac a czeka dwa dni w niepewnosci ... bardzo mocno trzymam kciuki :*
Szkoda ze ten plod z macicy nie zabil wczesniej tego pozamacica.. No niestety zdarza sie i tak. Ciekawi mnie tylko czy w tym pozamacicznym bylo serce lub cos.. Niestety pani doktor nie odpowiedziala mi na to pytanie.. Pewnie uznala ze i tak bardzo zdolowana bylam.. Kurcze no. Mogly sie te plody chociaz miejscem zamienic... Ahhh zycie jednak jest okrutne. Ale wiara czyni cuda wiec wierze nadal. Tak musialo byc. Teraz przyjdzie kolej na zdrowa ciaze! Wierzylam wierze i bede wierzyc! I wam wszystkim zycze wiary i bezproblemowych ciaz.
A ty Agsha natentychmiaast powinnas pojechac na oddzial. Powiedz ze cie boli cos to zrobia ci szybko usg a ty sie bynajmiej uspokoisz! Albo wymysl cokolwiek bys miala usg! juz sie modle o Ciebie by bylo dobrze wszystko!sylwiaśta159, Rybaaaa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
SyHa85 wrote:A mnie ponioslo. Nasmazylam naleśników i nawet nie licze ile zjadlam...troche mi humor poprawily...
Naleśniki z Nutellą mi się marzą
Ale to w sobotę po wizycie. Jak będzie wszytko ok to pochłonę ich górę
bobo_frut, SyHa85 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
rosax3 wrote:A ty Agsha natentychmiaast powinnas pojechac na oddzial. Powiedz ze cie boli cos to zrobia ci szybko usg a ty sie bynajmiej uspokoisz! Albo wymysl cokolwiek bys miala usg! juz sie modle o Ciebie by bylo dobrze wszystko!
Czytałam o ciążach heteroektopowych i czasem jest tak, że jak płód w macicy prawidłowo się rozwija to istnieje możliwość usuniecia tylko tego zarodka z jajnika, a prawidłowa ciąża nadal trwa. Według mnie miałaś pecha. Ale to na pewno ostatni raz, z następnej ciąży będzie Dzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 21:00
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Agsha napisała, że jest na izbie przyjęć.
Czytałam o ciążach heteroektopowych i czasem jest tak, że jak płód w macicy prawidłowo się rozwija to istnieje możliwość usuniecia tylko tego zarodka z jajnika, a prawidłowa ciąża nadal trwa. Według mnie miałaś pecha. Ale to na pewno ostatni raz, z następnej ciąży będzie Dzieć.
No juz doczytalam ze jest na izbie. Niestety plod w macicy byl za slaby.
07.11.2012 Julian
Musi być dobrze, wszystkie trzymamy kciuki!
Dziewczyny a czemu pytają o żylaki? Mi położna jak zakładała kartę ciąży to pytała o żylaki i zaznaczyła, że mam. Kilka lat temu miałam usuwane ale nadal wychodzą ale czemu w karcie ciąży to zaznaczają? -
nick nieaktualny