Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agsha, trzymam kciuki. Będzie dobrze! :-* a beta ma prawo już wolniej rosnąć przy takich wartościach.
Dere, przykro mi..dobrze, że z drugim maluszkiem wszystko dobrze.
Rosax, podziwiam Cię, że masz w sobie tyle siły! I też wierzę, że następnym razem będzie wszystko dobrze, musi być!
A ja dziś padam na r*j... Mała dopiero niedawno usnęła, biedna męczyła się cały dzień z gorączką niewiadomoskąd...
No więc ja wizytuję 26.01 podwójnie - rano prenatalne, a popołudniu mój gienio -
M o n i q u e wrote:ja już mam kartę ciąży
brzuszek też mam ale taki jakbym sie za bardzo objadła. Piersi natomiast takie duże, że stanik tylko zakładam jak gdzieś idę
w czwartek kolejna wizyta u lekarza, a potem 2 lutego badania prenatalne
sny mam przekomiczne, żałuję że ich nie spisuję
pozdrawiam Was laseczki :-*
Ja mam tez badania prenatalne 2 lutego , a na która masz godzinę ? -
Rybaaaa wrote:Agsha, trzymam kciuki. Będzie dobrze! :-* a beta ma prawo już wolniej rosnąć przy takich wartościach.
Dere, przykro mi..dobrze, że z drugim maluszkiem wszystko dobrze.
Rosax, podziwiam Cię, że masz w sobie tyle siły! I też wierzę, że następnym razem będzie wszystko dobrze, musi być!
A ja dziś padam na r*j... Mała dopiero niedawno usnęła, biedna męczyła się cały dzień z gorączką niewiadomoskąd...
No więc ja wizytuję 26.01 podwójnie - rano prenatalne, a popołudniu mój gienio
Sile musze miec dla synka. Nie moge sie zalamywac. Nie chce by czul sie odrzucony. Pozostaje mi wiara w lepszy dzien. A taki nadejdzie. A jak sobie was tu czytam to ciesze sie razem z wami zapominajac a raczej nie myslac duzo o tym co wlasnie sie stalo.Dominique88, pigułka, Domi793, s1985, Rybaaaa, Betty Boop lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzisiejsze slowa mojej babci na pocieszenie "wiesz co kochanie? Nie zamartwiaj sie. Bedzie dobrze. Sama juz sie naogladalam i nasluchalam jak to kobiety maja problemy z zajsciem albo donoszeniem ciazy.. I wiesz co? Prawie kazdej po takich probach nie udanych w koncu sie udaje i to z nawiazka.. Raz dwa sie obrucisz i ci 3 albo 4 baloniki w brzuszku beda plywac
" wczoraj plakala razem ze mna a dzis pociesza
Domi793, s1985, SyHa85, malika89, Rybaaaa, Betty Boop, Friend lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jest serce!!! Ale nie wiem jakie tetno
czekam na wypis...
pigułka, Ania_1986, Domi793, rosax3, bobo_frut, JRY1984, SyHa85, malika89, opóźniona, MiMK, ninciaa172 lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Jest serce!!! Ale nie wiem jakie tetno
czekam na wypis...
Fantastyczna wiadomość.
A co do babć to moja cały czas nam dopingowała w sensie mi i mężowi żebyśmy mieli dzidziusia. Jaka radość była gdy mogłam babci w święta powiedzieć o dobrej nowinie. Babcia aż płakała bo się okazało że jest podwójne szczęście bo moja kuzynka też w ciąży. Także obydwie wnuczki zrobiły prezent na święta.Domi793 lubi tę wiadomość
-
czekam na wypis...
Czytalam Twoje wiesci z zapartym tchem! Ciesze sie, ze jest serduszko kochana:)))) fantastyczna wiadomosc:)))tofirus lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
rosax3 wrote:Dzisiejsze slowa mojej babci na pocieszenie "wiesz co kochanie? Nie zamartwiaj sie. Bedzie dobrze. Sama juz sie naogladalam i nasluchalam jak to kobiety maja problemy z zajsciem albo donoszeniem ciazy.. I wiesz co? Prawie kazdej po takich probach nie udanych w koncu sie udaje i to z nawiazka.. Raz dwa sie obrucisz i ci 3 albo 4 baloniki w brzuszku beda plywac
" wczoraj plakala razem ze mna a dzis pociesza
Superowa babcia:)) az milo na sercu, kiedy ktos z rodziny potrafi tak czule i madrze wesprzec! Tez kiedys mialam taka babcie, byla cudowna, na zawsze pozostanie w moim sercu..rosax3 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Ania_1986 wrote:Fantastyczna wiadomość.
A co do babć to moja cały czas nam dopingowała w sensie mi i mężowi żebyśmy mieli dzidziusia. Jaka radość była gdy mogłam babci w święta powiedzieć o dobrej nowinie. Babcia aż płakała bo się okazało że jest podwójne szczęście bo moja kuzynka też w ciąży. Także obydwie wnuczki zrobiły prezent na święta.
Ale suuuuper:))) nic tylko kochac i cieszyc sie taka babcia:))rosax3, Ania_1986 lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
czekam na wypis...
Ciesze sie strasznie!!! I nie stresuj sie juz wiecej. Bedzie dobrze!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp