Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja wczoraj u genetyka byłam z mężem, bardzo fajny facet i super lekarka z nim, za tydzień grupa wizyta. Wczoraj pobrali mi krew na zakrzrpice a za tydzień na kariotyp, i gratis dostanę prenatalne za darmo ze względu na moją historie ale po wczoraj zaczęłam plamic (jak wróciłam do domu) na różowo dziś już brązowo, dziś bez bólów wczoraj pachwiny bolały ehh2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agsha wrote:Jest serce!!! Ale nie wiem jakie tetno
czekam na wypis...
tofirus lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:Witam, ja wczoraj u genetyka byłam z mężem, bardzo fajny facet i super lekarka z nim, za tydzień grupa wizyta. Wczoraj pobrali mi krew na zakrzrpice a za tydzień na kariotyp, i gratis dostanę prenatalne za darmo ze względu na moją historie ale po wczoraj zaczęłam plamic (jak wróciłam do domu) na różowo dziś już brązowo, dziś bez bólów wczoraj pachwiny bolały ehh
Czyli genetyk nie tak straaszny. Odpoczywaj sobie i nie martw sie
Bedzie dobrze.s1985 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dere wrote:Hej. Po wizycie jestem. Nie ma już ciąży bliźniaczej bo jedno obumarlo i został tylko krwiak, jak się nie wchłonięta w ciąży 3 tygodni to lekarz będzie myślał co dalej. Z drugim dzieckiem wszystko dobrze.
dbaj o swojego malucha!
[/url]
-
nick nieaktualnyAgsha mnoe do tej pory tetna nie mierzyli bo podobno robienie tego przed 10 tyg dosc mocno obciaza zarodek- nawet w necie pisza by robic to po 10 a najlepiej dopiero na prenatalnym. Mnie dr powiedziala tez ze zostawimy mierzenie na pozniej bo juz na oko widzi ze jest ok- a nie nalezy do tych byle jakich, jest bardzo skrupulatna.
Boze ja bylam na wizycie 2 tyg temu i ze strachu o jutro mam biegunke... -
sylwiaśta159 wrote:Agsha mnoe do tej pory tetna nie mierzyli bo podobno robienie tego przed 10 tyg dosc mocno obciaza zarodek- nawet w necie pisza by robic to po 10 a najlepiej dopiero na prenatalnym. Mnie dr powiedziala tez ze zostawimy mierzenie na pozniej bo juz na oko widzi ze jest ok- a nie nalezy do tych byle jakich, jest bardzo skrupulatna.
Boze ja bylam na wizycie 2 tyg temu i ze strachu o jutro mam biegunke...
Mi tez lekarz nie chcial badac tetna fasolki, powiedzial ze to za wczesnie. Ale widzialam bijace serduszko i lekarz powiedzial, ze wszystko wyglada ok, wiec jestem spokojna:)
Trzymam kciuki za Twoja jutrzejsza wizyte! Nie denerwuj sie, napewno bedzie dobrze i fasolka juz wieksza bedzie:)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Martynka30 wrote:Sylwia ja miałam wizytę 3 tyg temu
pierwszej, serduszkowej. Boję się strasznie, że serduszko przestało bić
Dlaczego masz takie ponure mysli? Pewnie bije jak dzwon, a Ty sie zamartwiasz. Mysl pozytywnie i nie stresuj sie, napewno jest wszystko wporzadku:) kiedy teraz wizytujesz?
Julia, 10 latek
Domi793 wrote:Dlaczego masz takie ponure mysli? Pewnie bije jak dzwon, a Ty sie zamartwiasz. Mysl pozytywnie i nie stresuj sie, napewno jest wszystko wporzadku:) kiedy teraz wizytujesz?
Bo straciłam 3 ciążę, więc prawo mam się bać, 2 razy przeszłam przez ciążę obumarłą, raz było serduszko a na następnej wizycie już nie biło.
Kochana chcę czy nie chcę wspomnienia wracają
Wizytuję dziś wieczorem.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Bo straciłam 3 ciążę, więc prawo mam się bać, 2 razy przeszłam przez ciążę obumarłą, raz było serduszko a na następnej wizycie już nie biło.
Kochana chcę czy nie chcę wspomnienia wracają
Wizytuję dziś wieczorem.
Przepraszam, dopiero pozniej spojrzalam ze jestes mama trzech aniolkow:( masz racje, tez bym sie cholernie bala.. wybacz, nie dopatrzylam..
trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte;)Julia, 10 latek
Domi793 wrote:Przepraszam, dopiero pozniej spojrzalam ze jestes mama trzech aniolkow:( masz racje, tez bym sie cholernie bala.. wybacz, nie dopatrzylam..
trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte;)
Kochana ja się nie gniewam
Dziękuję za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 09:28
Coconue lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Sylwia ja miałam wizytę 3 tyg temu
pierwszej, serduszkowej. Boję się strasznie, że serduszko przestało bić
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyPowiem Wam, ze z jednej strony forum jedt cudowne- mozna pogadac, wspierac sie i wymieniac wiedze i poglady ale z drugiej, jakbysmy zyly w blogiej nie wiedzy to ile nerwow byloby mniej... wiekszosc moich zajomych- matek!! Nie wie nawet co to poziom bety hcg!
Jakby jutro sie okazala ze jest wszystko ok to bede spokojniejsza bo tym samym mija mi teraz okres najwiekszego zagrozenia utraty ciazy...
Martynka, ciesze sie, ze to juz dzis! O ktorej? Bede czekala na info.
bobo_frut, ninciaa172 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Powiem Wam, ze z jednej strony forum jedt cudowne- mozna pogadac, wspierac sie i wymieniac wiedze i poglady ale z drugiej, jakbysmy zyly w blogiej nie wiedzy to ile nerwow byloby mniej... wiekszosc moich zajomych- matek!! Nie wie nawet co to poziom bety hcg!
Jakby jutro sie okazala ze jest wszystko ok to bede spokojniejsza bo tym samym mija mi teraz okres najwiekszego zagrozenia utraty ciazy...
Martynka, ciesze sie, ze to juz dzis! O ktorej? Bede czekala na info.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny