Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza cytrynowa w poprzednich straconych ciążach podbrzusze bolało mnie od początku, dziwnie to opisać taki jak na @ coś podobnego, nie pomagało mi nic nawet nospa... teraz ( odpukać) nie czuję już takich typu bóli.
Gniecenie, kłucie jest oki, czasami dziewczyny czują taki ciężar w brzuchu, najgorsze są skurcze lub nagły silny ból utrzymujący się długo.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Lulu83 wrote:Super! ! Piękny przyrost.-może są 2 kropki ;-)
Lulu a wiesz, że ja całe życie marzyłam o blizniakach. Hahaha.... ale były by jaja!!!Lulu83 lubi tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Wiem, wiem, ale tak nie chciałabym teraz niczego przegapić. Poprzednim razem co chwilę latałam do toalety sprawdzać, czy nie krwawię i nie krwawiłam, ale okazało się, że dzidziuś nie żyje i trzeba było wywoływać poronienie. I wiem, że na nic nie mam wpływu, jak ostatnio, ale każde zakłucie przywołuje niepokój.
Mam nadzieję, że ten pierwszy trymestr szybko minie i trochę się uspokojęAniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
beza_cytrynowa wrote:Wiem, wiem, ale tak nie chciałabym teraz niczego przegapić. Poprzednim razem co chwilę latałam do toalety sprawdzać, czy nie krwawię i nie krwawiłam, ale okazało się, że dzidziuś nie żyje i trzeba było wywoływać poronienie. I wiem, że na nic nie mam wpływu, jak ostatnio, ale każde zakłucie przywołuje niepokój.
Mam nadzieję, że ten pierwszy trymestr szybko minie i trochę się uspokoję
Beta na razie urosła i mam nadzieje, że dzidzia ma się dobrze.beza_cytrynowa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
beza_cytrynowa wrote:No musi być w końcu dobrze, Martynko! Za godzinę odbiorę swoją drugą betę. Śmiesznie, że zerkam co chwilę na zegarek, żeby się nie spóźnić
Kochana musimy wierzyć
Ja jak na coś czekam to też mi czas się dłuży.
Trzymam kciuki za Twoją piękną betęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Mnie też pobolewa cały czas brzuch, bardziej z lewej strony niż z prawej ale to ból do wytrzymania wiec jest ok wcześniej miałam takie bóle ze nie mogłam się położyć, zwijałam się w kłębek z bólu, masakra tego bólu się nie zapomina
Teraz jest spoko jutro porozmawiam z lekarka o tym zobaczymy co powie.
Tez bym poczekała z tym powiedzeniem wszystkim o ciąży, zobaczymy jak jutro się potoczy, chciałam zrobić niespodziankę wszystkim i powiedzieć w święta tym bardziej ze juz powinnam słyszeć serduszko ale coś czuje w kościach ze prędzej się wyda
Juz jak tylko wzięłam elke to wszyscy do męża co Aga w ciąży? a mąż nie, nie jest, a szwagier to niech sobie test zrobi a mąż juz robiła, nie jest ciężko jest okłamywac wszystkich ale jest za wcześnie, najchętniej bym poczekała do końca trzeciego miesiąca i wtedy bym była spokojniejsza.
Zobaczymy co jutro będzie u lekarza, z jednej strony marzę o dwóch pęcherzykach ale z drugiej strony lepiej by było jedno za duże ryzyko. -
Agnieszko :)nie przejmuj się gadaniem, ludzie to powinni zająć własnym życiem a nie wtrącać nosa w nieswoje sprawy, w ciąży czy nie, nie powinno ich to interesować...
Ja też czuję, że prędzej to się wyda, tym bardziej, że 30 jak byłam w laboratorium to natknełam się na swoją świadkową i sprawa się rypła, powie swojemu, a oni razem ćwiczą z moim mężem i męża bratem, ten coś rzuci, a brat męża powie swojej matce, teściowa się obrazi, że nic nie powiedzieliśmy... itp
Generalnie mam to w dupie co myśli, po tym jak mnie potraktowała po stracie moich aniołków to przechodzi ludzkie pojęcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:42
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Paulka ja mam tak samo, usłyszałam wiele przykrych słów od teściowej, jak się zaręczyliśmy, przyjechaliśmy powiedzieć to odwróciła się i wyszła, nigdy też od niej nic nie dostałam, kiedyś wydawała mi się spoko, potem jak się zaręczyliśmy wyszło szydło z worka... plotki na mnie robiła itpMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Kochane życzę Wam miłego wieczorku, idę leżeć bo brzuch coś na dole zaczyna mnie boleć, i znów mnie schizy złapią...
Słodkich snów kochaneMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz