Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmutas wrote:kaarolaa powodzenia, czytała Twój pamiętnik i podziwiam Cię ze tak świetnie sobie radzicie. Ja wiele się nie udzielam bo nie potrafie się cieszyć jak nie wiem co się we mnie dzieje, po wizycie jak będzie ok to więcej popisze.
-
Asiu bardzo mi przykro przytulam Cię z całej siły
Paulka ja bym pojechała na IP, krwawienia, plamienia nie wolno lekceważyć, ale nie musi oznaczać też niczego złego.
Moim zdaniem powinnaś mieć większą dawkę progesteronu...
Dzwoń do lekarza, niech Cię dziś przyjmie, jak nie to jak pisałam spokojnie na IP.
Sylwia co u Ciebie? czytałam, że się nie oddzywałaś, mam nadzieję, że dobrze u Ciebie, odezwij się do nas bo się martwię, pisałaś, że źle się czujesz:(
U mnie objawów brak, pobolewa brzuch i krzyż... Martwi mnie to
Piszecie o mdłościach, bolących cyckach, rosnących apetytach a u mnie tego brak :"(Coconue lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziś byłam znów na becie ( ostatniej) - 7585.74
30.11- 3537.6
Uspokoiłam się na chwilę, wiem, że Maleństwo żyjeCoconue, Lulu83, SyHa85, malika89, Friend lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Lekkie plamienie mam od samego początku i mówiłam o tym lekarzowi. Dzisiaj jest dużo gorzej ale od południa nic się nie dzieje. Nie wiem chyba wstrzymam się do jutra. Jeśli przec noc będę plamić to jutro z rana idę do lekarza.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak czytam sobie Wasze komentarze i zaczynam się martwić ;( wczoraj robiłam bete i u mnie wynosila 391,98 a u Was jest o wiele wieksza... W środę wizytuje i chyba do tego czasu zrobie jeszcze raz ta bete tylko nie eirm czy jutro czy dopiero po niedzieli.. Właśnie wstałam po 2,5h drzemce co zazwyczaj mi sie nie zdarza spac popoludniu...