Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmalibu wrote:Jest gorzej niż myslalam. NT zmalała do 2mm, ale jest obrzęk. Podejrzenie zespolu Noonana. doktor hab. nigdy nie widzial, zeby byl obrzek bez poszerzenia przezierności. Nie wie co to jest. Jestem załamana.
Kochana Martynka ma racje, koniecznie skonsultuj się z innym lekarzem. W Łodzi jest znakomity genetyk z najlepszym sprzetem nazywa się Lech Dudarewicz http://www.usg-3d.pl to jest link do jego strony. Zadzwoń koniecznie.Martynka30, Friend, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
mmalibu wrote:Jest gorzej niż myslalam. NT zmalała do 2mm, ale jest obrzęk. Podejrzenie zespolu Noonana. doktor hab. nigdy nie widzial, zeby byl obrzek bez poszerzenia przezierności. Nie wie co to jest. Jestem załamana.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
mmalibu wrote:Jest gorzej niż myslalam. NT zmalała do 2mm, ale jest obrzęk. Podejrzenie zespolu Noonana. doktor hab. nigdy nie widzial, zeby byl obrzek bez poszerzenia przezierności. Nie wie co to jest. Jestem załamana.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Rudi88 wrote:Kochana Martynka ma racje, koniecznie skonsultuj się z innym lekarzem. W Łodzi jest znakomity genetyk z najlepszym sprzetem nazywa się Lech Dudarewicz http://www.usg-3d.pl to jest link do jego strony. Zadzwoń koniecznie.
Tez mysle ze trzeba koniecznie skonsultowac! Kochana i nie zalamuj sie! Twoje dziecko Cie potrzebuje! A ze nie wie co to, to nie znaczy, ze to cos strasznego. Trzymam kciuki![/url]
-
Daria23 wrote:Pytam bo moim zdaniem porownac obie grupy to na fb jest troche wymądzrzania się. Tak ostatnio odczuwam ;(
Ja od kilku dni jestem na fb i poziom dyskusji/porad jest moim zdaniem straszny pomimo, że uczestniczki nie są anonimowe... Zamiast życzliwości i wsparcia jest moralizowanie i pouczanie. Zastanawiam się czy dalej tam zostać...
Dlatego dziękuję za to forum i za Wasze postawy pełne akceptacji i życzliwości.Daria23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie zastanawialam czy sie spotkac na fb, ale po tym co piszecie chyba jednak zostane tutaj...
mmalibu, kochana skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, bo czesto tak jest, ze jeden potrafi sie pomylic, wiec skoro jest taka mozliwosc, dzwon i umawiaj sie, a my wszytskie tutaj bedziemy mocno trzymaly kciuki za zdrowego maluszka...s1985, Daria23 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja sie zastanawialam czy sie spotkac na fb, ale po tym co piszecie chyba jednak zostane tutaj...
mmalibu, kochana skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, bo czesto tak jest, ze jeden potrafi sie pomylic, wiec skoro jest taka mozliwosc, dzwon i umawiaj sie, a my wszytskie tutaj bedziemy mocno trzymaly kciuki za zdrowego maluszka...
mmalibu- rzeczywiście warto spróbować z innym lekarzem, na innym sprzęcie... zwłaszcza, że dużo dziewczyn pisze o takich "pomyłkach" przy badaniach... Trzymam kciuki za was! -
Na fb dzisiaj doszło do małego "rozliczenia" z winnymi. Czasami jedna osoba eystarczy by zniechecic kilka innych:(04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Dominique88 wrote:Ja od kilku dni jestem na fb i poziom dyskusji/porad jest moim zdaniem straszny pomimo, że uczestniczki nie są anonimowe... Zamiast życzliwości i wsparcia jest moralizowanie i pouczanie. Zastanawiam się czy dalej tam zostać...
Dlatego dziękuję za to forum i za Wasze postawy pełne akceptacji i życzliwości.Dominique88 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
Malika, a dałabys rade przemodelowac pierwszy post? Jest sliczny, ale chodzi mi o to zeby prxy kazdej z nas dopisac plec i imiona dla dzieciaczkow:) co Ty na to? I reszta Dziewczyn?
malika89 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
monirek wrote:Ja na razie zostane i zobaczę jak się rozwinie sytuacja po dzisiejszej dyskusji
.
Jedna uczestniczka nawet krytykuje nawet imiona jakie rodzice sobie wymarzyli dla dziecka nie mówiąc o zażywanych lekach i żywności.
-
Powtórz badanie u innego gina np za tydzień i poeinno być ok
Robiłaś test Pappa?Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dziewczyny wrócilam z USG, moje baby zyje, serducho bije 174/min, ma 22,6mm ! Odpowiada to 9 tyg i termin na 26 czyli tak jak mi ovu wskazuje.
Juz nie jest kropką tylko żelkiem i jest cudownyDominique88, malika89, Rudi88, kaarolaa, hella, SyHa85, monirek, aaniuskaa, Domi793, s1985, pigułka, olenka_30, Daria23 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
monirek wrote:Malika, a dałabys rade przemodelowac pierwszy post? Jest sliczny, ale chodzi mi o to zeby prxy kazdej z nas dopisac plec i imiona dla dzieciaczkow:) co Ty na to? I reszta Dziewczyn?
Dominique88, Lulu83, monirek, s1985, Daria23 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:Troszkę czasu to zajmnie, ale jeśli chcecie to powolitku będę uzupełniać na bieżąco
monirek, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Dziewczyny wrócilam z USG, moje baby zyje, serducho bije 174/min, ma 22,6mm ! Odpowiada to 9 tyg i termin na 26 czyli tak jak mi ovu wskazuje.
Juz nie jest kropką tylko żelkiem i jest cudownymoj ostatnio tez mial prawie tyle i tak sie zastanawiam ile urosł przez te 9 dni...
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Quote:mmalibu, kochana skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, bo czesto tak jest, ze jeden potrafi sie pomylic, wiec skoro jest taka mozliwosc, dzwon i umawiaj sie, a my wszytskie tutaj bedziemy mocno trzymaly kciuki za zdrowego maluszka...
Czy to też znaczy, że jak mówi, że wszystko jest ok to też się może mylić. To nie jest zbyt miły wniosek