Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:To i ja się pochwalę.
12 tydzień + 6 dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a971f9396f09.jpg
Pięknie rośnieciepokaźny brzuszek
Magdzia88, malika89, smerfetka84, Dominique88 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewczyny, boje się, że jak nie mam brzuszka to coś z dzidziulkiem jest nie tak
Wieczorem mi tylko wyskakuje , ale to wzdęcia. Rano nic a nicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:21
-
Rudi88 wrote:Dziewczyny, boje się, że jak nie mam brzuszka to coś z dzidziulkiem jest nie tak
Wieczorem mi tylko wyskakuje , ale to wzdęcia. Rano nic a nic
Nie martw sie;) kwestia indywidualna sadze...a moze za 2 tyg tak jak laski zdjecie wrzucisz z brzuszkiem; ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:22
-
Rudi88 wrote:Dziewczyny, boje się, że jak nie mam brzuszka to coś z dzidziulkiem jest nie tak
Wieczorem mi tylko wyskakuje , ale to wzdęcia. Rano nic a nicponoc dopiero po 12 tyg macica wychodzi za kosc lonowa i szybciej wypycha brzuszek
jak na razie staram sie tym nie martwic
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Nie martw się kochana, każda z nas jest inna i u każdej jest inaczej, zobaczysz, że z dnia na dzień brzusio będzie większyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka, Malika sliczne te Wasze brzuchy. U mnie tak nie widac, aczkolwiek troche faldy tluszczu sie wyprostowaly hehe. U szczuplych dziewczyn jak Wy to ladniej wyglada wiec nie bede wrzucac fotek poki co hehe.
A co do zmeczenia. Ja tez od poczatku mam zadyszkw. Teraz po tej chorobie to w ogole jak stara babcia mam. Po 5 minutach marszu padam. Dzis bylam na zakupach, to jak przymierzalam buty sama sie z siebie smialamprzynioslam do domu ok.4kg zakupow i padam. Brzuch mnie caly ciagnie az sie zmartwilam i czuje sie jak po maratonie. Dziewczyny co maja male dzieci- podziwiam jak Wy teraz funkcjonujecie!!!!
Martynka30, malika89, aniab91 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej nie martw się! Jedne mają brzuszki szybciej inne później, jednym rosną mocno piersi, innym słabiej (jak mi:D). Niektóre mają mdłości, a inne praktycznie przechodzą ciąże bezobjawowo.
Zobaczysz jak Ci drugim trymestrze będzie szybko rósł
Moja mama to jak była w ciąży to tuż przed porodem miała brzuch jakby pełen pęcherz miała, prawie nie było tam brzuszka
Martynka30 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Martynka i Malika ładne brzuszki juz macie
Oj tez szybko sie męczę, ostatnio nie mialam sily popłynąć kawaleczka basenu i musialam w polowie odpoczać.
A moj brzusio chyba bez zmian.
Trzymam kciuki za wizytyMagdzia88, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
olenka_30 wrote:Hej
Truskaweczka chyba pytałaś o detektor i od kiedy kto usłyszał bicie serca.Ja mam sonoline i nie udało mi sie jeszcze malucha złapać.Po wczorajszym usg wiem,że serce jak dzwon więc cierpliwie muszę poczekać.
Moja mała przyszłość
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim
to mamy chyba ten sam detektor
zawziecie szukałam 2 dni i znalazłam)))
jest nisko, jakby to napisać - na włosach jeszcze- lub tu gdzie one były
dziś serduszko biło ok 148/min
tylko nie można z żyłami pomylić, w nich krew płynie wolno, a serduszko jest bardzo szybkie
śliczny dzidziuśWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:19
Martynka30, olenka_30 lubią tę wiadomość
-
Fajne brzuszki
mnie też już dresy wieczorami zaczynają cisnąć... ;p
Co do imion to wybraliśmy z mężem dawno temuOliwia i Filip, chociaż ostatnio kręci nosem na Filipa, ale cóż ;p nastawiłam sie psychicznie więc za późno
malika89, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
Mi z imion podoba się Michał i Iga. O ile imię dla chłopca mąż akceptuje, to dla dziewczynki całkowity bunt
Ogólnie jemu podobają się takie starsze imiona typu Stanisław, Jadwiga czy Franciszek, ale ja się im zdacydowanie sprzeciwiam
Czyli u nas ciągle trwa spórMartynka30 lubi tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Jest gorzej niż myslalam. NT zmalała do 2mm, ale jest obrzęk. Podejrzenie zespolu Noonana. doktor hab. nigdy nie widzial, zeby byl obrzek bez poszerzenia przezierności. Nie wie co to jest. Jestem załamana.
Kochana ja bym skonsultowała się z innym lekarzem, mojej bratowej w ciąży lekarz wykrył poważną wadę serca u małego, powiedział, że nie przeżyje dziecko po porodzie, była u innego i okazało się, że jest dobrze.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz