Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monirek wrote:A wieczorkiem to tez mam ciaze
z 5 miesiąc chyba, tak mnie wzdyma:)
ja też mam wieczorem mega brzuch
Ja od dawna w stare dzinsy nie wchodzę, w domu leginsy i dres, a jak wychodzę to spodnie ciążowe, muszę zaopatrzyć się w jeszcze jedneMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
snoopy29 wrote:Martynka , ale pocieszenie , bo myślałam , ze tylko mnie tak wywaliło u mnie 13 tydz. a brzuch , hmmm jak w 6 miechu:)
Ślicznie ...
Martynka30 jaki słodki
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:03
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Oooo spory i to 12 tydzien...
Kurde zaskoczyłaś mnie; ))) super
A może to wzdęcie ?a ja myślę, że mi brzuch urósł, jutro cyknę fotkę i zobaczę
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.
W nocy tak nie mam, ale w ciągu dnia oczywiście. Wczoraj jak szłam do mamy na dzień babci i weszłam na 3 piętro to myślałam,że płuca wypluje. A ostatnio jak mi się nie chciało czekac na autobus i przeszłam sobie na kolejny przystanek, to w domu tak mnie pachwiny ciągnęły,że nie wiedziałam jak mam się ułozyć. -
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja się męczę na schodach bardzo mimo tego, że kondycję mam, na spacerze jak idę szybciej to też mi tętno daje czadu jakbym co najmniej cardio jakieś robiła
Luteina 100mg x 2
-
Ja byłam w ciąży według znajomych przez cztery lata po porodzie bo co mnie spotkali to się pytali co znowu? Na początku to mnie to wkurzalo bo to raczej nic miłego ale jak kiedyś mnie się zapytała pewna sąsiadka która do szczupłych nie należy czy znowu jestem w ciąży to jej odpowiedziałam nie tylko jestem taka tłusta jak pani to mi jakoś ulzylo i przestałam się już przejmować.
Betty Boop, opóźniona lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nelk wrote:Ja byłam w ciąży według znajomych przez cztery lata po porodzie bo co mnie spotkali to się pytali co znowu? Na początku to mnie to wkurzalo bo to raczej nic miłego ale jak kiedyś mnie się zapytała pewna sąsiadka która do szczupłych nie należy czy znowu jestem w ciąży to jej odpowiedziałam nie tylko jestem taka tłusta jak pani to mi jakoś ulzylo i przestałam się już przejmować.
Magdzia88 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Mieszkam na 4 piętrze, bez windy i wejście na górę to jakaś masakra. Robię to na raty dosłownie. w pracy mam pokój na 2gim i też jest ciężko. Ponoć niebawem sie nam poprawi..
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Martynka30 wrote:Pocieszyłyście mnie
myślałam, że tylko ja tak mam
Ostatnio jak rozmawiałam z siostrą przez telefon to się mnie zapytała co ja takiego robie,że tak sapie, a ja do niej mówie, że rozpakowałam i zapakowałam zmywarkę a ona do mnie, że sapie jakbym tone węgla wykopała ehhhMartynka30, Magdzia88, pigułka, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:Martynka ale masz zarąbisty brzuszek. U szczupłych osób chyba szybciej widac rosnące brzuszki
Kurka rurka ja za 3 h mam wizyte-nie wiem skąd tyle nerwów
Będzie dobrze, trzymam kciukiBetty Boop lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyMartynka mega brzusio
nie martw sie mnie tez rosnie.
Wiecie najbardziej bartwi mnie moj rosnacy apetyt. Dzis np nie umialam sie opanowac i wrecz pochlonelam dwie duze wuzetki. Az mi sie uszy trzesly!!
I tez sie szybko mecze... mam mala kuchnie a sprzatam ja na raty. Umyje dwie szklanki i juz bym sie poszla polozyc. I ciagle marze o spaniu
Betty bedzie dobrze, mowimy Ci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:28
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:Martynka ale masz zarąbisty brzuszek. U szczupłych osób chyba szybciej widac rosnące brzuszki
Kurka rurka ja za 3 h mam wizyte-nie wiem skąd tyle nerwów
Zlecą 3 godzinki nawet się nie obejrzysz, a na pewno wszystko będzie dobrze -
Wow Martynka piekny brzusio:))
Ja mam podobny, moze ciut mniejszy, tez nie mieszcze sie juz w swoje spodnie i ciagle chodze albo w leginsach (pklecam te z Calzedonia sa boskiee), a w domu w dresach. Musze sie tez wlasnie zaopatrzyc w spodnie ciazowe.Martynka30 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm