Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6a199cec553.jpg
Ujęcie z drugiego profilu i chyba nie mam już takiej piłkiMagdzia88, Daria23 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
No ja dzisiaj tak slabo sie czuje..gh lowa mnie boli i zero sily.. zerooo; ) ksiedza dzis jeszcze mam, obiad tez na raty robie wiec sie nie martw kuchnia ci nie ucieknie. Wiecie co.. nie mialam jeszcze mdłości ani wymiotów...a dzis cos od rana tak jakby ślina mi sie zbiera...no wiecie cos niby jakby niedobrze mi bylo ale nie wiem...
)
-
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.
Tak, jak wchodze na pietro w domu to czasami z taka zadyszka ze szok, a robie to kilkanascie razy dziennie, bo sypialniana czesc mamy na gorze, a mojej krolowej angielskiej (czyt. corce) nie zawsze chce sie zejsc jak ja o cos prosze.
Ja sie jeszcze lapie w spodnie normalne, ale ja nosilam glownie biodrowki:) na szczescie boczkow nie mam to sie nic nie wylewa -
Martynka30 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6a199cec553.jpg
Ujęcie z drugiego profilu i chyba nie mam już takiej piłki
Tu ciut inaczej..ale i tak już widac; ))) faktycznie szczuplutka jestes i to pewnie dlatego. Mam kolezanke w 5 miesiacu a brzuch jak po terminie; ))))Martynka30 lubi tę wiadomość
-
No to jak mówicie mi ze bedzie dobrze to musi byc
Martynka faktycznie z drugiego ujecia troche mniejszy.
Mnie wiekszosc rzeczy smakuje. Dzis mąz kupił w garmazerce pyszna rybke, kopytka i surówke z kapusty-zjadłam wiecej niz onWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:42
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja też mam mega zadyszkę po wszystkim, przed chwilą mama do mnie dzwoniła i się pyta, co mam taki słaby głos, to jej mówię, że podłogę zmyłam i się zasapałam. A jeszcze przed testem ciążowym miałam takie uczucie, że ciężko mi było oddech złapać, tak jakbym nosiła koszulę z za ciasnym kołnierzykiem.
-
pigułka wrote:Ja też mam mega zadyszkę po wszystkim, przed chwilą mama do mnie dzwoniła i się pyta, co mam taki słaby głos, to jej mówię, że podłogę zmyłam i się zasapałam. A jeszcze przed testem ciążowym miałam takie uczucie, że ciężko mi było oddech złapać, tak jakbym nosiła koszulę z za ciasnym kołnierzykiem.
Ja też tak mam, u mnie wystarczy przejść się z pokoju do pokoju, pod szyją to nic nie może mnie uciskać bo dosłownie się duszę
A dziś mam uderzenia gorąca.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Magdzia88 wrote:Tu ciut inaczej..ale i tak już widac; ))) faktycznie szczuplutka jestes i to pewnie dlatego. Mam kolezanke w 5 miesiacu a brzuch jak po terminie; ))))
Podniosłam wyżej bluzkę to może dlatego widać inaczej, ale brzysio jest
U mojej koleżanki w 8 miesiącu była taka mała piłeczka, każdy się dziwił,że za miesiąc rodziMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Podniosłam wyżej bluzkę to może dlatego widać inaczej, ale brzysio jest
U mojej koleżanki w 8 miesiącu była taka mała piłeczka, każdy się dziwił,że za miesiąc rodzi
No to jako wniosek: kazda "wywala" inaczej; ))))Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Czy któraś tak z dziewczyn ma, że szybko się męczy, chodzi mi o oddech, szybko łapię zadyszkę, a w nocy mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha.
Z zadyszką to masakra, ale właśnie ja też mam problem z oddychaniem, mam wrażenie że nie mogę wziąć pełnego oddechu, muszę się porządnie zaciągnąć a i tak mam wrażenie że się duszę
A zadyszkę to ja łapię nawet jak zaśpiewam pół zwrotki pieśni w kościele :p -
Ja właśnie w łóżku, zwolniłam się z pracy, migrena wróciła, nic nie widzę jest mi niedobrze, panikuje, lekarz nie odbiera nie wiem czy mogę wziąć mam tylko apap extra. Robie zimny okład, kurde jeszcze te roboty budowlane za oknem... Umrę
-
To i ja się pochwalę.
12 tydzień + 6 dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a971f9396f09.jpgMartynka30, monirek, hella, pigułka, Daria23, Viola27, olenka_30, opóźniona, kaarolaa, Betty Boop, Ania_1986, Paulka123, s1985 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.