Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:ja na szczęście mam na refundację, ty bierzesz 40?
Kochana a może masz tendencje do siniaków? Moja koleżanka w ciąży też miała mega siniaki po zastrzykach.
Ja mam dawkę 0,6. Gin mówił, że po 3 poronieniach woli mi dać dawkę leczniczą a potem się zobaczy, choć ostatnio na wizycie przebąkiwał coś, że sprawdzi mi stan naczyń w macicy i odstawi mi clexane a da większą dawkę acardu.
Co ja bym wolała zostać tak jak jest teraz, bo nie miałam wcześniej zastrzyków, a teraz doszłam tak daleko i boję się jak odstawię to będzie źleMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/738d47c40e4a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 20:36
malika89, Martynka30, s1985, Magdzia88, Dere, kaarolaa, rosax3, Betty Boop, monirek, Friend lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
malika89 wrote:Eee to nic...
Wczoraj czytałam, ze wymyślili dopochwowy odtwarzacz muzyki dla ciężarnych...
Też to czytałam. Lepiej by wymyślili coś pożytecznego np : rozwieszacz do prania ahehehehes1985, beza_cytrynowa lubią tę wiadomość
-
Paulka123 wrote:<a href=http://zapodaj.net/b9c86011719ff.jpg.html>_20160122_201130.jpg</a> moj bufet
o matko nie umiem wstawic zdjecia przez ten zapodaj net
Kopiujesz te bbcode ( link) i wklejaszMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Paulka123 wrote:<a href=http://zapodaj.net/b9c86011719ff.jpg.html>_20160122_201130.jpg</a> moj bufet
o matko nie umiem wstawic zdjecia przez ten zapodaj net
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Oczywiscie zdjecie zrobione dzisiaj wieczorem. Rano brzuszek jest mniej widoczny ale zdecydowanie sie odznacza. Dzisiaj rano ubralam sie do pracy w obcisla bluzeczke i sweterek. Juz mialam wychodzic ale spojrzalam w lustro...... patrze.... a tam brzuchol jak sto piecdziesiat! I w tyl zwrot na piecie zmienic stroj na cos bardziej "ciazowego"
s1985 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Dere wrote:A jeszcze w pracy nie informowałas że jesteś dwupakiem?Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Dominique88 wrote:Ja też zobaczę, chociaż jestem sceptyczna co przemiany tych "lepiejwiedzących" na każdy temat
.
Jedna uczestniczka nawet krytykuje nawet imiona jakie rodzice sobie wymarzyli dla dziecka nie mówiąc o zażywanych lekach i żywności.
Tak a na samym poczatku pisała, jak jej jest źle ze jest w ciąży, bo bardzo sie kochaja z mezem i jeszcze sie soba nie nacieszyli... Smutne to dla mnie jestbo tez jestem swieża mężatka, ale bardzo sie cieszę ze powiekszy mi sie rodzina
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
Mmalibu tak jak radza Ci dziewczyny, dobrze jakbyś skonsultowała z innym lekarzem. Na pewno bedzie dobrze.
Betty bardzo się cieszę że u Was wszystko dobrze
Jestem dzis wyczerpana, a o 4 musze wstac z mezem i kanapki do pracy zrobić mu. Jak ja nie lubię jego pracujacych sobót:(
Spokojnej nocy kochaneBetty Boop lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy Wy też tak macie... ale ja się taka nierozgarnięta zrobiłam, że szok. Dziś najpierw susząc włosy zauważyłam, że odżywkę na nie nałożyłam ale żeby spłukać to już zapomniałam...Później poszłam sobie na 14:00 do pracy. Wchodzę do niej a znajomi do mnie co ja tu robie o tej godzinie bo przecież miałam byc na 7:30?! o_O
HOW?
Naszczęście przełożeni chyba też mieli gorszy dzień bo nawet nie zorientowali się, że mnie nie ma i NIKT nie zadzwonił do mnie ze zjebkami. Zagrałam większą blondynkę niż jestem (uważam, że blond to nie kolor wlosów tylko stan umysłubo z włosami to robię się na sztuczną inteligencję
)i udało mi się być na popołudnie bez nieusprawiedliwionej nieobecności...
Mmalibu, jak Dziewczyny wcześniej pisały. Poczekaj kilka dni i pójdź do innego gina,na inny sprzęt. Trzymam kciuki i tulę mocno.
Betty super, że u Ciebie dobrze wszystko.
Dominique88, Betty Boop, s1985, malika89 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Monika mam dokladnie to samo. Zapominam czy wzielam leki czy nie, wydaje mi sie, ze cos zrobilam, a potem sie okazuje, ze tylko o tym myslalam, ale do czynow juz nie doszlam, ostatnio pomylilam numery autobusow i sobie zrobilam wycieczke po miescie, notorycznie pisze smsy nie do tych osob co trzeba. Podobno to mija i tego sie trzymam, bo zacmienie umyslu mam totalne.
s1985 lubi tę wiadomość