Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monika454 wrote:Dziewczyny nie wiem czy Wy też tak macie... ale ja się taka nierozgarnięta zrobiłam, że szok. Dziś najpierw susząc włosy zauważyłam, że odżywkę na nie nałożyłam ale żeby spłukać to już zapomniałam...Później poszłam sobie na 14:00 do pracy. Wchodzę do niej a znajomi do mnie co ja tu robie o tej godzinie bo przecież miałam byc na 7:30?! o_O
HOW?
Naszczęście przełożeni chyba też mieli gorszy dzień bo nawet nie zorientowali się, że mnie nie ma i NIKT nie zadzwonił do mnie ze zjebkami. Zagrałam większą blondynkę niż jestem (uważam, że blond to nie kolor wlosów tylko stan umysłubo z włosami to robię się na sztuczną inteligencję
)i udało mi się być na popołudnie bez nieusprawiedliwionej nieobecności...
Mmalibu, jak Dziewczyny wcześniej pisały. Poczekaj kilka dni i pójdź do innego gina,na inny sprzęt. Trzymam kciuki i tulę mocno.
Betty super, że u Ciebie dobrze wszystko.
Dla "pocieszenia" powiem ze to roztargnienie zostaje po ciazy na staleprzynajmniej w moim przypadku tak bylo i kilku moich kolezanek
s1985, monika454 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:S1985 a mialas robione badania na krzepliwosc? Ja dopoki bralam do 9 tyg fragmin 5000 j to tez mialam siniaki krwotoki przypominajace poronienie. Odstawilismy fragmin i jakby reka odjal. (ODPUKAC!!!!!)
W poniedzialek zaczynamy drugi trymestr z moja pszczolka))
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dere wrote:Dla "pocieszenia" powiem ze to roztargnienie zostaje po ciazy na stale
przynajmniej w moim przypadku tak bylo i kilku moich kolezanek
Jak ja juz chce poniedzialek, tak bym chciala zobaczyc zywego, zdrowego zelka. Emocje rosna im blizej wizyty i bedzie mi sie ciagnal teraz czas jak nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:00
-
Dzień dobry, u nas też -11 z tym, że ja już musiałam zaliczyć wyjście z psem ;p
Okropny dzień mi się zaczyna, bo jeden z tych co wszystko mnie wkurza i nic mi się nie chce. Musiałabym posprzątać, zacząć się uczyć, a tu totalna masakra, nawet słońce doprowadza mnie do szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 10:14
-
Czesc dziewczynki. Mnie dzisiaj obudzily mdlosci, a pozniej maz wrocil z pracy i mnie delikatnie wygonil z sypialni. Teraz leze w salonie przed tv ale tesciowa tez oglada tv pietro nizej, tak glosno ze nic nie slysze.
za mna chodza knedle ze sliwkami. Jutro zrobie je na pewno. Dzisiaj troche jeszcze poleniuchuje az maz sie wyspi i idziemy na dzialke ciezko pracowac. Maz bedzie robil lazienke a ja bede palic w kominku
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Hmm a starasz sie jak najwolniej wstrzyknac zawartosc? Mozesz miec kruche naczynka i jak za szybko masz podane to po prostu pekaja?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witam się i ja. Pospaliśmy z M do 10. Teraz on biega po sklepach i szuka papryki (bo mam ochotę), a ja czekam i zaraz bierzemy się za śniadanie.
Potem idziemy do mojej palącej babci, bo M się upiera, że tak nie ładnie, bo dzień babci był. Zobaczymy ile wytrzymam w tej komorze i co znowu miłego usłyszę
Po jutrze już prenatalne. Stresik się powiększa
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Witam się w 13 tygodniu
dobrze,że już sobota i w końcu w poniedziałek mam wizytę bo zaczynam wariować,wczoraj tak się denerwowałam ,że aż się popłakałam i rozbolał mnie brzuch
Mój K.powiedział że jak tak dalej będzie to zabroni mi czytać forum bo za bardzo przeżywam te złe wiadomości.
-
Hej dziewczyny.
rozglądam się też już za wózkiem i z opowiadań mojej przyjaciólki, urodziła 6 miesięcy temu zdecydowanie lepiej kupić wózek 2 in 1 z racje tego ze foteliki w tych 3 in 1 są słabe, ona sama sprzedała go bardzo szybko i kupiła nowy ponieważ ten z zestawu nie był zbyt bezpieczny, nie trzymał główki maluszka przede wszystkim, zwróćcie uwagę na to bo to dość ważna kwestia.
Ja sama też kupie 2 w 1 a pasujący fotelik dokupię oddzielnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:10
-
Viola27 wrote:Witam się w 13 tygodniu
dobrze,że już sobota i w końcu w poniedziałek mam wizytę bo zaczynam wariować,wczoraj tak się denerwowałam ,że aż się popłakałam i rozbolał mnie brzuch
Mój K.powiedział że jak tak dalej będzie to zabroni mi czytać forum bo za bardzo przeżywam te złe wiadomości.
Mój tż, średnio co 2 dni grozi mi odcięciem internetu. Pomijam fakt ryczenia gdy w tv leci ślub, pogrzeb a nie daj Boże poród...
-
Dzień dobry w tygodniu numer 14
Dziś rozpoczynam II trymestr
Paulka123, Rudi88, SyHa85, aaniuskaa, pigułka, Martynka30, Betty Boop, opóźniona, Dominique88, monika454, aniab91, sylwiaśta159, Magdzia88, Elza :), monirek, Pikcia, MiMK lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
aniab91 wrote:Mi tez zostalo
Jak ja juz chce poniedzialek, tak bym chciala zobaczyc zywego, zdrowego zelka. Emocje rosna im blizej wizyty i bedzie mi sie ciagnal teraz czas jak nie wiem...
Ja tez w poniedzialek wizytuje o 17tej a Ty na ktora masz wizyte? Bede z Toba myslami, na pewno bedzie wszystko dobrze -
Witam Was i ja
U nas na wschodzierówniez mroźno ale piekne słonce swieci. Dałam rade wastawic pranie i odkurzyc 2 pomieszczenia i juz na nic nie mam siły i głowa mnie boli.
Od rana kompletuje liste zakupów i nic mi nie podchodzi ale zrobie fasolke po bretonsku to bedzie przynajmniej na 2 dni.
Udanego dnia dziewczynkiMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dere wrote:Ja tez w poniedzialek wizytuje o 17tej a Ty na ktora masz wizyte? Bede z Toba myslami, na pewno bedzie wszystko dobrze
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021