Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka84 wrote:Witam sie i ja a drugi trymestr nie zaczyna sie od 13 tygodnia?
smerfetka84, Elza :) lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dere wrote:Ja tez w poniedzialek wizytuje o 17tej a Ty na ktora masz wizyte? Bede z Toba myslami, na pewno bedzie wszystko dobrze
U mnie do genetycznego usg pewnie daleko ale chociaz dowiem sie w koncu, ktory to tydzien bo tak glupio nawet nie wiedziec. W rodzinie pytaja albo przyjaciele jak sie gdzies wygadamy a ja nie wiem, bez sensu
Paulka, ja w srode mam wizyte ale u okulistymaz mnie zmusil bo straszne mam problemy z widzeniem z daleka i w aucie jak sie robi ciemno
zobaczymy co to wyjdzie ale tym to sie akurat teraz najmniej martwie
A gina mam jeszcze w czwartek na nfz ale podejrzewam, ze nie zrobi nawet usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:14
-
aniab91 wrote:Ja mam na 14.15 czyli pewnie kolo 15, zwariuje do tej pory. To mam nadzieje, ze juz na luzie bede mogla trzymac kciuki za Was
U mnie do genetycznego usg pewnie daleko ale chociaz dowiem sie w koncu, ktory to tydzien bo tak glupio nawet nie wiedziec. W rodzinie pytaja albo przyjaciele jak sie gdzies wygadamy a ja nie wiem, bez sensu
Paulka, ja w srode mam wizyte ale u okulistymaz mnie zmusil bo straszne mam problemy z widzeniem z daleka i w aucie jak sie robi ciemno
zobaczymy co to wyjdzie ale tym to sie akurat teraz najmniej martwie
A gina mam jeszcze w czwartek na nfz ale podejrzewam, ze nie zrobi nawet usg.
Ja też musze się wybrac do okulisty, bo coś czuje, ze mi się wzrok pogarsza, a już mam sporą wade wzroku. Na szczęście mam okuliste 30m od domu -
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Ja tez mam coraz gorszy wzrok. Ciekawe czy to przez ciążę.
My z mężem zaraz się zbieramy na wycieczkę w góry. Ale będzie fajnie
W ogóle to jeszcze czeka mnie wizyta u dentysty, żeby mi się psują na potęgę!
a luty nie lepiej sie zapowiada bo prenatalne okolo 200 zl, endokrynolog 110 zl, ginekolog 80 zl plus leki jakies 80 zl, mleko dla malego 70 zl... -
Karola a przepraszam, ze tak pytam ale nie mozesz przejsc juz na zwykle mleko ze wzgledu na zdrowko Marcelego? czy po prostu takie masz przekonania, ze do ukonczenia 2 lat tylko mm?
Ja sie tez boje ze teraz mi sie zeby posypia bo to druga ciaza w tak krotkim czasie i przez 6 miesiecy karmilam piersia.
-
kaarolaa wrote:mi tez, tak sie jeden kruszy, ze masakra, ale ze teraz koniec miesiaca sie zbliza to nie mamy juz funduszy na dentyste i musze jakos przetrwac...
a luty nie lepiej sie zapowiada bo prenatalne okolo 200 zl, endokrynolog 110 zl, ginekolog 80 zl plus leki jakies 80 zl, mleko dla malego 70 zl...
Oj no to sporo wydatków się szykuje. A na NFZ? -
Paulka123 wrote:A kto wizytuje ze mna w srode?
A kto ze mna w czwartek?
Dziewczyny jakie super spodnie ciążowe h&m czarne weekendowe dzis w lumpeksie kupilam za 5zl
A co do zapominania. Zrobilam liste na zakupy i jej do marketu zabrac
Martynka30, MiMK lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ania_1986 wrote:Ja tez mam coraz gorszy wzrok. Ciekawe czy to przez ciążę.
My z mężem zaraz się zbieramy na wycieczkę w góry. Ale będzie fajnie
W ogóle to jeszcze czeka mnie wizyta u dentysty, żeby mi się psują na potęgę!mi bardzo długo kanały sie zatruwaja
-
SyHa85 wrote:A kto ze mna w czwartek?
Dziewczyny jakie super spodnie ciążowe h&m czarne weekendowe dzis w lumpeksie kupilam za 5zl
A co do zapominania. Zrobilam liste na zakupy i jej do marketu zabrac
Pochwal sięja też dziś byłam na łowach lumpeksowych, uwielbiam lumpeksy.
Latem jak nie byłam jeszcze w ciąży też dorwałam spodnie ciążowe rurki z hm mama i drogie nie były stwierdziłam, że żal by ich było nie wziąć.
Ja dziś kupiłam sweterek w kolorze fuksjiMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Pochwal się
ja też dziś byłam na łowach lumpeksowych, uwielbiam lumpeksy.
Latem jak nie byłam jeszcze w ciąży też dorwałam spodnie ciążowe rurki z hm mama i drogie nie były stwierdziłam, że żal by ich było nie wziąć.
Ja dziś kupiłam sweterek w kolorze fuksji
Jak tylko uda mi sie wstawic zdjecie
Ja kocham lumpeksy. Malo co mam z normalnego sklepu. Tylko trzeba miec czas i cierpliwoscMartynka30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
SyHa85 wrote:Jak tylko uda mi sie wstawic zdjecie
Ja kocham lumpeksy. Malo co mam z normalnego sklepu. Tylko trzeba miec czas i cierpliwosc
Ja też tak mam, mam w swoim mieście kilka ulubionych lumpeksów: a mam takie perełki orginalne z dobrych firm. Jakościowo lepsze od sieciówek
SyHa85 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
SyHa85 wrote:Jak tylko uda mi sie wstawic zdjecie
Ja kocham lumpeksy. Malo co mam z normalnego sklepu. Tylko trzeba miec czas i cierpliwoscSyHa85 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:No ja mam jeden zab do rwania.
Aniu wybacz miał być cytat a nie lubię, ja mam do wyrwania 8, ale zrobię to po ciąży, bo przyjmuje clexane i acard a one mocno rozrzedzają krew, więc ciężko by było wyrwać zęba bez krwotoku, na razie nie boli i oby tak zostało.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz