Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SyHa85 wrote:Martynka ja ciagle z chrypa chodze i czuje ze ciagle nie jestem w 100% formy. Dzis znowu troche zmarzlam
ale wlasnie wskoczylam pod koldre z sokiem malinowym z cytryna, a jestem po sphagetii z duuuuuużą ilościa czosnku
nie moge sie doczekac konca zimy!!!!! Zdrowka
Jak nie urok to sraczka, co nie ?ja Tobie też dużo zdrówka
SyHa85 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
tak własnie zrobie, jesli bedzie bolalo albo pojawi sie krew to jade natychmiast, ogolnie wczesniej sie pojawilo to jak sie zalatwialam , teraz przy ostatnich dwoch wizytach w wc nic nie bylo, czysciutko. mam nadzieje ze juz sie nic nie pojawi,
dziekuje Wam bardzo za odp :*aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:hej dziewczyny mam do was pytanko miala moze ktoras z was plamienie brazowe ale bardzo skąpe?
palma lubi tę wiadomość
-
palma wrote:tak własnie zrobie, jesli bedzie bolalo albo pojawi sie krew to jade natychmiast, ogolnie wczesniej sie pojawilo to jak sie zalatwialam , teraz przy ostatnich dwoch wizytach w wc nic nie bylo, czysciutko. mam nadzieje ze juz sie nic nie pojawi,
dziekuje Wam bardzo za odp :* -
Karo Em wrote:
SyHa85 napisała:
A kto ze mna w czwartek?
Ja, ja!
O 9:30 mam prenatalne. A Ty o której?
I ja o 12.30 w Krakowie, wiec w domku ok 18.00 dopiero -
Karo Em wrote:Ja tylko prenatalne mam tak wcześnie bo robię gdzie indziej, a regularne wizyty mam między 16 a 21, strasznie nie lubię tak cały dzień czekać...
ja w semedice , nigdy tam jeszcze nie byłam.
u mnie będzie 12t 4d ciąży
zeszłym razem dotrwałam do 88 dnia ciąży, do samych prenatalnych i na nich usłyszałąm wyrok, teraz w 89 dniu mam prenatalne, dziś mam 84 dzień.
liczę, że dotrwam i przetrwam, i dalej będzie już z górki
Jeszcze Anisukaa z namito nas 4 jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 18:03
-
Truskaweczka83 wrote:ja w semedice , nigdy tam jeszcze nie byłam.
u mnie będzie 12t 4d ciąży
zeszłym razem dotrwałam do 88 dnia ciąży, do samych prenatalnych i na nich usłyszałąm wyrok, teraz w 89 dniu mam prenatalne, dziś mam 84 dzień.
liczę, że dotrwam i przetrwam, i dalej będzie już z górki
Jeszcze Anisukaa z namito nas 4 jest
Ja miałam powiedziane że musi być minimum 12+0, jakby któryś maluch na usg wychodził młodszy to miałabym przesunięty termin. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny czy Wy farbujecie włosy w ciąży?
Ja mam umóioną wizytę "balejaż" blond u znajomej fryzjerki, wiec przy otwartym oknie bedzie itd, bo moje włosy wyglądają masakrycznie i ja w nich, szara blada twarz, podkrązone oczy, przebarwienia na twarzy, wyglądam na 50lat - moja mama ma 54 i lepiej wygląda:)
To już bedzie 12 tydz. Przekopałam internet i ponoć wolno farbować, tylko nie wdychać chemii poprostu.Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka83 wrote:Hej dziewczyny czy Wy farbujecie włosy w ciąży?
Ja mam umóioną wizytę "balejaż" blond u znajomej fryzjerki, wiec przy otwartym oknie bedzie itd, bo moje włosy wyglądają masakrycznie i ja w nich, szara blada twarz, podkrązone oczy, przebarwienia na twarzy, wyglądam na 50lat - moja mama ma 54 i lepiej wygląda:)
To już bedzie 12 tydz. Przekopałam internet i ponoć wolno farbować, tylko nie wdychać chemii poprostu. -
Ja nie farbowalam z powodu złego samopoczucia, ale Lekarka mowila ze moge. Traz juz wyglądam FATALNIE. Czekam na wizyte w czwartek-zakladam, ze wszystko dobrze i wtedy zaczynam pięknie II trymestr
bądz co badz mój mąż zakochał sie najpierw w moich wlosach wiec musze o nie zadbać
[/url]
-
To już bedzie 12 tydz. Przekopałam internet i ponoć wolno farbować, tylko nie wdychać chemii poprostu.
Ja 2 tyg temu farbowałam, ale miałam tak zapchane zatoki, że i tak bym nie poczuła żadnego zapachu.
Też zazdroszcze,że zobaczycie swoje dzidziulki. Ja dopiero 4go lutego będę dzwonić żeby się umówić. Strasznie tęsknie za widokiem mojego kluseczka. -
To już bedzie 12 tydz. Przekopałam internet i ponoć wolno farbować, tylko nie wdychać chemii poprostu.
Znów miałam, zacytować a polubiłam.
Kochana, abyś się nie przeziębiła przy otwartym oknie. Ja nie farbuje, wolę oszczędzić chemii dla dzidzi, do farb czasami dodawany jest toulen.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz