Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:U nas też na razie w sypialni
-
nick nieaktualny
-
Jejku zoladek podchodzi mi do gardla. Czuje sid jakbym znowy szla na egzamin z chemii fizycznej. Masakra. Powoli sie zbieram do gina. Urwe sie troche z pracy:-)
kaarolaa lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Jejku zoladek podchodzi mi do gardla. Czuje sid jakbym znowy szla na egzamin z chemii fizycznej. Masakra. Powoli sie zbieram do gina. Urwe sie troche z pracy:-)
fajnie, ze codziennie sa jakies wizyty i mozna sobie zdjecia z usg poogladac
MiMK lubi tę wiadomość
-
pigułka, Dominique88, SyHa85, kaarolaa, Ninka0111, Ania_1986, Magdzia88, Martynka30, hella, Rybaaaa, Kw14tuszek, amanina, malika89, MiMK lubią tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Ja planuje od poczatku dziecko w swoim pokoiku, mam tylko 2 a tam gdziemy spimy nie ma miejsca na łozeczko. Wstawie tam fotel bujany w razie co. Bo nie planuje zostawiac meza samego
co prawda to moje pierwsze dziecko ale mysle ze to sie slyszy jak placze...taki tryb czuwania
Ja dzis tez ryba- łosoś z rekawa pieczony i surowka z seleraa dla rownowagi przed chwila zjadlam prawie cala paczke chipsow...
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:
Ja dzis tez ryba- łosoś z rekawa pieczony i surowka z seleraa dla rownowagi przed chwila zjadlam prawie cala paczke chipsow...
jedna czekolada, druga chipsami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:22
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to witam się w 12 tygodniu!
Ja też mam obecnie tylko 2 pokoje, więc wyboru nie ma- będzie z nami w sypialni. Jak mężowi nie będzie odpowiadało zawsze może iśc do salonu i już.
Dzisiaj na obiad wczorajsza szczawiowa (z mojego szczawiu). Miałam ochotę na żeberka z rękawa, ale niestety dzisiaj ich nie ma w sklepie, więc zrobię jutro...pigułka lubi tę wiadomość
-
U mnie też na razie będzie w sypialni. Tylko będę musiała się przestawić na spanie po lewej stronie łóżka (ZAWSZE ŚPIĘ PO PRAWEJ, ZAWSZE!).... Bo łóżeczko wstawimy od lewej strony (po prawej jest okno i kaloryfer więc kiepsko).
Ja dzisiaj poszalałam kalorycznie i mam na obiad spaghetti carbonara
Aż się boję wieczora jak przyjdą wyniki cukru, które rano zrobiłam.
Mam pytanie do dziewczyn "tarczycowych" - bo mam niedoczynność. Jak u mnie wykryto miałam TSH 5 z hakiem. Przed ciążą udalo się zbić na dawce euthyroxu 75/100 do 1.1...
W 3 tc już miałam 3.8 i dawkę zwiększoną do 100/125. Po miesiącu TSH wyniosło 1.2 na tej właśnie dawce więc idealnie. Dalej kontynuowałam leki i wyszło.... 0,35!!! Skacze mi jak pchła po gaciach to TSHNiby referencyjnie w ciąży jest od 0,35-2,5 wg mojego laboratorium no ale jestem idealnie na dolnej granicy....i to badajac sie bez wzięcia rano leku...
Chyba powinnam się skonsultować z lekarzem, nie? Czy skoro jest "w normie" to zostawić temat?Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny
-
Agsha wrote:U mnie też na razie będzie w sypialni. Tylko będę musiała się przestawić na spanie po lewej stronie łóżka (ZAWSZE ŚPIĘ PO PRAWEJ, ZAWSZE!).... Bo łóżeczko wstawimy od lewej strony (po prawej jest okno i kaloryfer więc kiepsko).
Ja dzisiaj poszalałam kalorycznie i mam na obiad spaghetti carbonara
Aż się boję wieczora jak przyjdą wyniki cukru, które rano zrobiłam.
Mam pytanie do dziewczyn "tarczycowych" - bo mam niedoczynność. Jak u mnie wykryto miałam TSH 5 z hakiem. Przed ciążą udalo się zbić na dawce euthyroxu 75/100 do 1.1...
W 3 tc już miałam 3.8 i dawkę zwiększoną do 100/125. Po miesiącu TSH wyniosło 1.2 na tej właśnie dawce więc idealnie. Dalej kontynuowałam leki i wyszło.... 0,35!!! Skacze mi jak pchła po gaciach to TSHNiby referencyjnie w ciąży jest od 0,35-2,5 wg mojego laboratorium no ale jestem idealnie na dolnej granicy....i to badajac sie bez wzięcia rano leku...
Chyba powinnam się skonsultować z lekarzem, nie? Czy skoro jest "w normie" to zostawić temat? -
Kurcze ale mi smaka zrobiłyście na szczawiową, mam szczaw w słoiku, zaraz pójdę gotować chyba
kaarolaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny