Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy od przyjaciela- jak dowiedzial sie o ciazy- wiedzial, ze sie staramy- dostalismy takie cudenko
troche bardziej jakby na chlopca, ale moze Marcelina sie nie obrazi jak ja w to ubiore
no i chyba bidok wybral najmniejszy rozmiar bo zastanawiam sie, czy ona w ogole sie w to zmiesci
na metce nie ma rozm.
ale i tak to pierwsza rzecz jaka doatalismy, bylismy w takim szoku, tacy szczesliwi
Martynka30, hella, SyHa85, malika89, Betty Boop, kaarolaa, celia lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam antyperspirant przed ciążą, a teraz nie mogę go powąchać nawet, tak mi śmierdzi. Jak córcia była malusia, perfumy stosowałam tylko na wielkie wyjścia. Nie lubiłam jak jej fajny zapaszek (takiego mlecznego niemowlaczka) mieszał się z zapachem perfum (czyichkolwiek
). Teraz też nie lubię, jak pachnie czyimiś perfumami, bo najładniej pachnie sobą
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:My od przyjaciela- jak dowiedzial sie o ciazy- wiedzial, ze sie staramy- dostalismy takie cudenko
troche bardziej jakby na chlopca, ale moze Marcelina sie nie obrazi jak ja w to ubiore
no i chyba bidok wybral najmniejszy rozmiar bo zastanawiam sie, czy ona w ogole sie w to zmiesci
na metce nie ma rozm.
ale i tak to pierwsza rzecz jaka doatalismy, bylismy w takim szoku, tacy szczesliwi
I Marcelinka będzie wyglądała w tym pięknie
ŚlicznościWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:53
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Badania nie tak bardzo, ale o pączkach to już przesada była
Jakbysmy się tylko nimi żywiły.
Martynkanasze dzieci dla nas we wszystkim beda cudowne i najpiekniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:54
opóźniona, Martynka30, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Co do wózków to ja się jeszcze nie rozglądałam. Kupię pewnie u siebie w mieście, bo ja muszę dotknąć, popchnąć i dokładnie obejrzeć.
Ja też będę oglądała na żywoale dopiero maj- czerwiec
Hej, to moje pierwsze zakupy ciążowe:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eea697c5a.jpg
w pepco były od 3 zł bluzeczki, za 2 zł czapeczka, sukienki 7,10zł, spodnie 7zł, tuniki po 5zł, przebrane było, ale i tak powybierałam, rozmiary ok 68, wiec bedą ok na może miesiąc po porodzie.
Super tam są rzeczy, muszę tam częściej na wyprzedaże wpadać.Friend, SyHa85, Martynka30, Dominique88, Kw14tuszek, Betty Boop, Ania_1986, Domi793, celia lubią tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Ja pewnie też. Bardziej czerwiec.
Ja najpierw pojde pomacac do sklepu a potem z netu zamowie- taniej
To juz postanowione. Jutro kupie chociaz czapeczke. Bo patrze na te Wasze cudenka i mi żal dupe ściska (pozytywnie oxzywiście). Wiec najpierw na paczki a potem schoping :-psylwiaśta159, alicjaaaa, Martynka30, opóźniona, Ania_1986, monirek lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja wczoraj bylam ogladac, bo przechodzilam kolo sklepu i wszystkie mi sie takie duze wydawaly. Tylko jeden, taki nie markowy wydawal mi sie zgrabny. Dziewczyny na innym watku pisaly, ze warto zainteresowac sie wozkami wczesniej, bo moga akurat nie miec na sklepie koloru, ktory akurat chcemy, a sprowadzanie troche trwa. Ja mysle, ze zaczniemy sie interesowac w kwietniu.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Ale produkcja!
Ja dziś też robiłam PAPPA - miałam razem z usg jakby, więc się nie wzbraniałam. Chociaż zrobili mi mega siniaka
Klaudia śliczna dzidzia i chyba w podobnym wieku co moja
Dziewczyny - super zakupy! Ja dzisiaj upolowałam skarpetkiPóki co, to jest mój pierwszy zakup, w dodatku unisex (tak na wszelki wypadek
Co do złego odżywiania - jestem podłą matką - zjadłam dziś tortille i frytki w McDonaldzie... Bije się w piersi!!
sylwiaśta159, Martynka30, SyHa85, celia, Friend lubią tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Ale produkcja!
Ja dziś też robiłam PAPPA - miałam razem z usg jakby, więc się nie wzbraniałam. Chociaż zrobili mi mega siniaka
Klaudia śliczna dzidzia i chyba w podobnym wieku co moja
Dziewczyny - super zakupy! Ja dzisiaj upolowałam skarpetkiPóki co, to jest mój pierwszy zakup, w dodatku unisex (tak na wszelki wypadek
Co do złego odżywiania - jestem podłą matką - zjadłam dziś tortille i frytki w McDonaldzie... Bije się w piersi!!
Oj tam oj tamnie jemy tak codziennie
przy karmieniu piersią będziemy się oszczędzać
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Alicja... ja nie rozumiem jak tak mozna...
SyHa ty uwazaj, bo Ty nie wiesz co Pan paczek zrobi ci w brzuchu!!
Nie strasz, bo koszmary będąsylwiaśta159, pigułka, SyHa85, ninciaa172 lubią tę wiadomość
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz