Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pigułka wrote:Ja kupilam na wyprzedazy w H&m za 40 zl te z wysokim panelem i sa baaardzo wygodne. W dodatku wyglada sie bardzo zgrabnie
Ja własnie tez widziałam na wyprzedazy, ale za 59zł, mam nadziej,ze jeszcze będą bo za 149 to na pewno nie kupie. Mam tez fajne rurki od siostry z Happy Mum, ale ona ma zupełnie inną figurę niz ja więc pewnie w maju/czerwcu już się w nie nie zmieszcze. -
MiMK wrote:U mnie na wyprzedaży były po 40zl ale same XS. Tak tak ciężarne XS z pasem na brzuch. A mi by w nogawke ledwo ręką weszła.
Wiec kupiłam czarne klasyczne po 130 i nie żałuję chodzę w nich cały czas. Były też fajne jeansy ale poczekam na promocję bo prawie 300zl za same spodnie ciążowe to nie na mój portfel.
Załączam linka do fajnego kabaretu o szkole rodzenia https://youtu.be/ZoBfSVI35Ak -
Ale pogoda u mnie... słońce świeci i jest ciepło
Ja dziewczyny nic nie pisałam kilka dni bo miałam masakryczny nawrótMdłości tak silne, że aż mnie skręcało i wymioty... Zaczęłam 12tydz. i miałam wielką nadzieję, że już będzie lepiej i jak czytam że za kilka tygodni objawy powinny ustąpić to się załamuję... Kilka tygodni
Też muszę już kupić jakieś portki i chyba wybiorę się do h&m...
A jak u Was dziewczyny samopoczucie? -
Martynka30 wrote:Ja mam spodnie z wysokim panelem i są mega wygodne
U mnie wczoraj ból głowy, dziś ból głowy... i wieczorem zaczął mnie boleć brzuch na dole dość mocno, rano nie mogłam chodzić, nawet nie umiem określić tego bólu coś jakby kłujący, rwący, rozciągający. Boli mnie też na samym doleMartwi mnie to bardzo
Mi na bóle głowy bardzo pomaga świeże powietrze... Wiem, że skoro tak Ci ból brzucha dokucza to nie możesz iść na spacer, ale może balkon lub okno? Zdrówka :*
-
Ja byłam wczoraj z mężem po spodnie ciążowe. Mąż mi kupił dwie pary i jeszcze o dziwo powiedział ze takie szybkie zakupy to on lubi. No takie szybkie to one w sumie nie byly ale niech mu będzie
Także teraz mam dwie pary spodni w których mi wygodnie i jeszcze mogę sobie w nich spokojnie tyć bo jest jeszcze miejsce.
Na wiosnę i tak zamierzam wskakiwać w sukienki
w ogóle to mi koleżanka poleciła sklep, to taki typowo dziecięcy sklep w ktorym można skompletować cale wyprawki i do szpitala i dla dziecka.
Za jedne zapłaciłam 119 zł.
A dziś od rana mi niedobrze -
Paulka123 wrote:ah jak ja bym chciała takie zamieszanie.... już nie mogę się doczekać układania płytek w łazience.... oprócz tego musimy położyć płytki w kuchni, i przedpokoju, panele w salonie, sypialni i pokoju dzidziola. musimy kupić termę i co najważniejsze musimy zdążyć do sierpnia. Jak mówię to mężowi tylko głupio się uśmiecha- strasznie mi przykro bo chciałabym wierzyć że na się uda... bardzo mi zależy na tym żeby dziecko powitać w naszym własnym domu a nie na kupie u teściów. Tylko zostało nam niecałe 6 mieś a mąż ciągle pracuje, a w domu nikt mu nie pomaga
Myślicie że to wykonalne?
luty, marzec- zrobienie łazienki (karton gipsy i stelaż podtynkowy już zamontowane)
kwiecień- opłytkować kuchnię
maj-opłytkować przedpokój, panele w sypialni
czerwiec- panele w salonie
lipiec-panele w pokoju dzidziola i przeprwoadzka?
W międzyczasie trzeba zamówić ekipę do ocieplenia budynku a około września musimy szykować kasę na kominek.
Budujecie dom? U mnie to samo samo tylko gorzej... Nie mamy jeszcze wentylacji i ocieplonych sufitów u góry
Czeka nas jeszcze calutka wykończeniówka, która pewnie i nas wykończy... Ale staram się być dobrej myśli... Powodzenia kochana!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 11:43
-
MiMK wrote:
XS spodnie to akurat na moją siostre hehehe, bo ona nawet w 9miesiącu miała nózki jak patyczki, tylko stopy puchły
Ja mam tzw niskie zawiesznie, więc tyje głownie w biodrach udach i zadku. Juz się nie moge doczekac dzisiejszych zakupów, może uda mi się coś kupic dla kluseczkiMiMK lubi tę wiadomość
-
Ja mam jedne jeansy ciazowe z c&a, mega wygodne i kilka sztuk legginsow, do tego jakies szersze bluzeczki, tuniki, wiec bede miala w czym chodzic, dokupie tylko jakas letnia sukoenke na upaly bo w ciazy bylam zima wiec nie mam , ale to mysle ze nie wczesniej jak maj/czerwiec.
A na razie mieszcze sie we wszystkie swoje spodnie wiec jeszcze nawet nie wyciagalam ciazowych z szafy. A juz bym tak chciala miec pileczke przed sobaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 13:09
-
A ja chyba jeszcze długo pochodzę w swoich normalnych spodniach, bo zawsze mialam problem że wszystkie za szerokie w pasie, więc jak brzuszek urośnie to może w końcu będą dobre
chyba że mi pójdzie w nogi i tyłek - co jest baaardzo prawdopodobne, zawsze w tych miejscach tyję...
-
Witam się w 15 tc
Oto ja:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3da6de64108f.jpg
brzusio widoczny, zdjęcie około 13 robione, rano jest mniejszy, ale po jedzonku już jest
Dzisiejszy dzień przywitał mnie z okropnym bólem głowy, już w sumie 2 tabletki apapu poszły - jedna rozpuszczalna w wodzie a jedna apap extra, bo mi głowę rozrywało. Dodatkowo katar wodnisty/lejący mnie chce zamęczyć
Teraz leżę pod kocykiem przy otwartym oknie, pogoda super wiosenna, słoneczko świeci - uwielbiam takie dniMąż gotuje obiadek
Dziś przez allegro zamówiłam 3 biustonosze bez fiszbin ale usztywniane, mam mały biust wiec łatwo mi kupić stanik, rozmiar 80/B i zawsze bedzie dobry
Stare staniki (przeważnie kupowane w pepco) są jeszcze dobre, ale mam ślady od fiszbin po ściągnieciu, wiec pora na zmianę.
A spodnie ciążowe - dżinsy w zeszłym roku dostałam od koleżanki - 2 pary - dość fajne z tym pasem na brzuch i jedną spódnicę też z pasem, jeszcze w nich nie chodzę bo uwielbiam leginsy lub dresy, nawet do lekarza ubieram tunikę i leginsy, mam wiele rzeczy typu oversize, które bedą idealne na ciążę, sukienki, tuniki, wiec w sumie nie muszę nic kupować, ale na pewno się na coś skuszę
Rudi88, malika89, Sarayu, JRY1984, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny własnie oglądam powtórki "Przepisu na życie" i się zastanawiam jakby to było jakbym była ginekologiem i bym była w ciąży, albo jakby mój mąż był ?
-
Obejrzeliśmy właśnie film "Chemia"... Hmm ciężko mi cokolwiek napisać, mój mąż właśnie lada moment zacznie chemioterapię... Chyba nie lubię oglądać takich filmów, zmuszają mnie do myślenia, ja nie dopuszczam do siebie negatywnych myśli ale jakaś taka rozbita jestem po tym filmie... Jednak wolę komedie