Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Betty Boop wrote:Witajcie
U nas piekny poranek, za jakies 2 h wybierzemy sie na przejazdzke i spacerek do Kazimierza aby dotlenic bąbelka
Ja 2 lata temu dostalam od kolezanki stos gazet typu "Mama i ja" i jak sie na wieczór naczytalam to cała noc sniły mi sie bobasy
Przymierzam sie do kupna jeansów bo moje skinny juz mnie uwierają i zostały mi tylko jedne boyfriendy (luźne wiec wygodne). Powiedzcie mi, czy jest roznica jesli chodzi o wykonczenia pasa? Zastanawiam sie czy te z pasem po całosci wybrac czy te ze wstawkami po bokach?? Macie doswiadczenie?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0364397001.html
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0344181002.html
Ja kupiłam ze sklepu ze wstawkami i nie wygodne mi są...
I to był mój ostatni zakup z "normalnego sklepu"- dałam 70 zł za spodnie, które już się wycierająA z lumpeksu kupiłam 2 pary, w tym skinny z h&m- inwestycja 35 zł i jestem zachwycona. Mają długi pas na brzuch i są baaaardzo wygodne. Z mojego doświadczenia- patrz, czy nie mają pod pasem np. guzika. Bo te co kupiłam ze sklepu mają i to jest porażka- jak siadam to na maxa uwiera
Betty Boop, opóźniona lubią tę wiadomość
[/url]
-
opóźniona zazdroszcze takiego ciuchlandu. ja nawet nie umiem sie w nich odnaleźć wiec chyba łatwiej mi bedzie zamówic online i przepłacic
SyHa o widzisz, bardzo dziekuje za cenne radyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 09:18
SyHa85, opóźniona lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja mam spodnie z wysokim panelem i są mega wygodne
U mnie wczoraj ból głowy, dziś ból głowy... i wieczorem zaczął mnie boleć brzuch na dole dość mocno, rano nie mogłam chodzić, nawet nie umiem określić tego bólu coś jakby kłujący, rwący, rozciągający. Boli mnie też na samym doleMartwi mnie to bardzo
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Zazdroszcze Wam tej pieknej pogody. U mnie sloneczko piekne ale wiatr taki, ze po oknach az dluje a my dzisiaj z malym na basen na 14, pozniej na obiadek do rodzicow ale chetnie bym poszla na jakis spacerek a nawet sie nie chce do auta wyjsc przez to wiatrzycho. Mam nadzieje ze to u nas na wygwizdowie tylko tak jest a jak podjedziemy do miasta to bedzie spokojniej.
-
Betty Boop wrote:opóźniona zazdroszcze takiego ciuchlandu. ja nawet nie umiem sie w nich odnaleźć wiec chyba łatwiej mi bedzie zamówic online i przepłacic
SyHa o widzisz, bardzo dziekuje za cenne rady
Polecam się na przyszłośćBetty Boop lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dzień dobry
U nas też pięknie słonko świeci, aż pokusiłam się na wywieszenie prania na balkon
właśnie pralka kończy robotę i startuje. Moje gardło troszkę lepiej, dziąsło nie gorzej (zastanawiam się, czy to 8mka dalej nie rośnie i nie rozpycha tego dziąsła?- już i tak miałam je rozcinane bo się nie mieściła
), więc zapowiada się dobry dzień
Jedziemy do teściów na obiad (nawet teściowa mnie dziś nie wyprowadzi z równowagi) ale zamierzam wyciągnąć najpierw męża na spacer nad Wisłę
Milusiego dnia Wam życzę!pigułka lubi tę wiadomość
[/url]
-
dzień dobry:)
Ja dziś miałam w planach pospac sobie dłużej, ale mój stwierdził inaczej. O 7 z powodu na piekną pogode stwierdził,że sobie podrze ryja przez telefon na balkonie. Przez niego tak mnie głowa boli, że chyba bez Apapu się nie obędzie.
Na obiadek zjemy tortelinni, a potem jedziemy do galerii na zakupy ciążowe:) -
U nas też ładna pogoda, wczoraj przyjechaliśmy do rodziców na wieś pooddychać świeżym powietrzem. Dzisiaj Mąż na turnieju, a ja odpoczywam z książką
Przed wyjazdem wstąpimy jeszcze do teściów. Na obiad mam do wyboru flaki lub barszcz biały
-
Witam w słoneczny dzień.
My już też na nogach bo koty buszowaly cała noc nad głowami, trochę posypały oczywiście mi na nogach wiec ciężko się ruszyć i zaraz od rana znów wariactwo.
Wstałam z wyrka przed 10 bo jakbym dłużej polezala to by mnie zaczęła głowa boleć. Jak to jest człowiek skonstruowany ze chciałby poleżeć wypocząć ale za długi się nie da bo boli.
Zjadłam jedna kromke z nutelka i następna zjem z serem bi było za słodko nawet do kawy.
Potem iviad chyba u teściowej i jakiś spacerek do parku a tam może lody będa
Dziś 1 dzień 13 tygodnia, jutro prenatalne na 17
Chciałabym napisać ze to będzie super tydzień ale id wtorku mam kontrolę w pracy i w piątek będę tak wypluta i zestresowana ze juz zaczynam się martwić... -
Piękny dzień jest i u nas aż chce się wstać. Dzisiaj na obiad rosołek i fasolka po bretonsku. Już nie plamie ale tak dziwnie boli mnie brzuch tak trochę jakby mnie zgazowalo i trochę jajniki.
Wyciągam męża dzisiaj do kina na pitbula mam nadzieję że się nie przereklamowal, no i poza filmem mam cholerna ochotę na naczosy z sosem serowym mmmmm.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nelk wrote:Piękny dzień jest i u nas aż chce się wstać. Dzisiaj na obiad rosołek i fasolka po bretonsku. Już nie plamie ale tak dziwnie boli mnie brzuch tak trochę jakby mnie zgazowalo i trochę jajniki.
Wyciągam męża dzisiaj do kina na pitbula mam nadzieję że się nie przereklamowal, no i poza filmem mam cholerna ochotę na naczosy z sosem serowym mmmmm.
Ja byłam na pitbullu- powiem Ci tak. W mojej opinii to już byłoAle ogląda sie dobrze. Pomijając to, że jest baaaaaaardzo długi, więc nie pij za dużo
[/url]
-
hella wrote:U nas też ładna pogoda, wczoraj przyjechaliśmy do rodziców na wieś pooddychać świeżym powietrzem. Dzisiaj Mąż na turnieju, a ja odpoczywam z książką
Przed wyjazdem wstąpimy jeszcze do teściów. Na obiad mam do wyboru flaki lub barszcz biały
Ja bym postawiła na flakiOj jakiego smaka teraz mam
[/url]
-
Lulu83 wrote:Witam w ten piękny poranek. U mnie za oknem piękny wschód słońca , ptaszki śpiewają jak na wiosnę ,wstawiam wodę na kawę, uchyliłam okno w kuchni i siedziałam jak zaczarowana słuchałam . Po raz pierwszy poczulam wiosnę dziś
. Ja to jednak mam coś z głową
haha
Piękne brzuszki macie dziewczynki. Ja nawet nie mam dużego lustra żeby sobie zdiecie zrobić :'( . A wyglądam jak w 6 miesiącu haha i przytyłam od początku 3,5 kilo :'( zalamka . A lustra nie mam bo też jestem jeszcze w remoncie nie dokonczonym . Zaraz ruszamy z łazienką , przedpokój dokończyć-wstawić wielkie lustro,pokój dla malucha , ogrodzic teren , wstawić piec i podłączyć kaloryfery , bo narazie mamy kominkowe ogrzewanie, tez mojego czeka pełno roboty.
Co do pepowiny to tez o nie jeszcze nie wiem pewnie dowiem się na wizycie. Już teraz w piątek ide jupiiiii. Juz jie mogę się doczekać.
W piątek tez podejde jesCze do hutrowni fryzjerskiej , dziewczyna mi doradzi mam nadzieję co kupić . A muszę coś nałożyć bo mam swoje ciemne naturalne i juz 1/3 siwych włosów .A farbuje na taki miodowy odcień i wyglądam fatalnie juz z tymi odrostami. Jak stara baba.
Pisałyscie wczoraj tak o fastfudach że po zakupach pojechaliśmy po wielką pizze i jadlam aż mi ślinka ciekla. Tak mi dobrze było.akurat znajoma dzwoniła i się śmiała co ja taka zadowolona i ze akurat znowu dzwoniła jak wcinam fastfuda (ostatnio był mac jak dzwoniła) i się śmieje do mnie :Chłopak będzie jak nic jak cie ciągnie na takie żarcie...może coś wyrośnie ma następnej wizycie...
Co dziś robicie na obiadek bo ja pomysłu nie mam .
To daj znać proszę jak Ci coś poradzi bo ja zamówiłam color&soin ale nadal mam mieszane uczucia, a już wyglądam jak zombiea do henny kurczę nie jestem przekonana- bardzo szybko się zmywa
[/url]
-
U mnie czwarta ciąża i też nie widać a mówią że co kolejna to szybciej widać
.
Chodzę w spodniach takich niskich pod brzuchem się zapinaja i nawet może być narazie. Zawsze popelnialam ten sam błąd i kupowałam za wcześnie spodnie ciążowe i niestety musiałam kupować jeszcze ze dwie pary bo się nie miescilam a wcale dużo nie tyłam. Dla mnie to trochę szkoda kasy a później zawsze rozdaje znajomym a mi nikt nie chce dać
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny !!
jeju, w domu juz jestem, wykapalam sie porzadnie, doprowadzilam brwi do uzytku publicznego, jeszcze tylko paznokcie i bedzie git
i w ogole jaki to luksus pisac do Was z komputera a nie z tego ekranika durnego na telefonie, na ktorym nic nie widze)
ja sie dzis na Grubego obrazilam i to na powaznie.
10 dni temu waga 60,6 kg, dzis wchodze (po tygodniu na nartach btw!!!!), a tu 62!!on sobie chyba jakies jaja robi, naprawde.
tez sie powoli przymierzam do spodni ciazowych, bo o ile rano jest ok w normalnych to niestety popoludniu juz mi sie wpijaja jak ten brzuch tak puchnie, i ani to przyjemne ani mile. tylko sie boje troche przez internet kupowac, a potem bawic ze zwrotami.
wie ktoras z Was moze gdzie w Wawie H&M ma duze i dobrze zaopatrzone stoisko z jeansami ciazowymi?
-
Nelk wrote:U mnie czwarta ciąża i też nie widać a mówią że co kolejna to szybciej widać
.
Chodzę w spodniach takich niskich pod brzuchem się zapinaja i nawet może być narazie. Zawsze popelnialam ten sam błąd i kupowałam za wcześnie spodnie ciążowe i niestety musiałam kupować jeszcze ze dwie pary bo się nie miescilam a wcale dużo nie tyłam. Dla mnie to trochę szkoda kasy a później zawsze rozdaje znajomym a mi nikt nie chce dać
Ja to przede wszystkim muszę iśc po nowe biustonosze, bo w starych fiszbiny już mi się wrzynają a w H&M są fajne do karmienia, które wyglądają jak normalnei jakies gaciory muszę kupić, bo stare mnie w pachwinach drapią.
Mi mój tż sponsoruje stroje także mogę zaszaleć -
nick nieaktualny