X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy :D

kaarolaa, Ania_1986, SyHa85, sylwiaśta159, MiMK, Dominique88, amanina, alicjaaaa, malika89, Domi793, 33Karola33, Lulu83, Betty Boop, Jujka lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka jak slodko :) ja jak powiem mojemu zeby mi kupil cos dobrego, to najpierw wypyta sie 40 razy co chce, ale tak dokladnie...wczoraj pojechal na zakupy, napisalam mu na kartce z zakupami np. jogurty...wzial mi az 2 bo nie napisalam jakie i ile sztuk chce...

SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój to by najwyżej ciastko przyniósł :D

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy :D

Kochany maż :-) moj na pewno nie bylby taki konstruktywny hehe. A kwiaty sa tylko na przeprosiny w naszym zwiazku :-/

A jak sie czujesz? Bo ja tez walcze z gardlem ;-/

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak tak mówię mojemu to już wie, że ma przynieść czekoladę wedla toffi/kinderki/bounty :D

PIGUŁKA ale że pomyslal o maseczce- mistrz ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 19:18

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie co najwyzej kwiaty sa na urodziny, ale to nie zawsze...
    mam od niego storczyka, ktorego dostalam na walentynki 4 lata temu, widac naprawde od serca bo praktycznie caly czas kwitnie, najwiecej mial 73 kwiaty latem :)
    a jak mu powiem zeby mi czasem od tak kupil jakas rozyczke to robi wielkie oczy ze zdziwienia...

sylwiaśta159, amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    47e19191a73ccfa3med.jpg

obiecany brzuch w porze wieczorowej :) jeszcze go troche wciagnelam...

pigułka, amanina, Dominique88, Paulka123, sylwiaśta159, alicjaaaa, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, 33Karola33, Betty Boop, Jujka lubią tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ogólnie odpowiada za zakupy w domu, bo jeździ autem (robię tylko mniejsze zakupy),więc potrafi już dużo rzeczy kupić: podpaski, płyn do higieny intymnej itp Maseczki tez mi kiedyś kupował i tak mu się przypomniało :P
    Co do samopoczucia to trochę lepiej. Został głownie katar. Gardło boli tylko wieczorem i w nocy, pewnie z racji ogrzewania. Mąż się ze mnie śmieje, że oddycham jak ryba, bo łapię powietrze ustami przez ten katar :P

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90f32bf33847.jpg
    A to kolejne dzieło mojej mamy. Wkręciła się. Teraz będzie robić sweterek :D

amanina, Dominique88, Paulka123, sylwiaśta159, kaarolaa, alicjaaaa, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, Rudi88, celia, 33Karola33, Betty Boop lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa - no widac mega roznice!!

Pigulka - maz mistrz, moj by pewnie kabanosy przywiozl ;)

pigułka, kaarolaa lubią tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola brzuszek faktycznie super.
    Pigułka super mąż, a adidaski są 1 klasa!

Zobaczcie jakie piękne zdjęcia! Te geny są nieprawdopodobne, ciekawe nasze dzieci do kogo będą podobne... http://natopie.to/genow-nie-oszukasz/

pigułka lubi tę wiadomość

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • Dominique88 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola- rzeczywiście dwa różne brzuchy :)
    Pigułka- zazdroszczę domyślnego chłopa

Wojciech <3
    we86vd6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sporo wiekszy brzuszek :))
    Moj tez wieczorami jest sporo wiekszy.

Jaka ja mam ochote na snack-wrapa z maka albo pizze taka z pieca ... boziuniuu....

A z drugiej strony juz bym szla spac... przeciez nawet 20 nie ma! I pewnie zaraz pojde spac a wstane znowu po 9. O ile ochote na fast fooda nie okaze sie silniejsza :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie jest syn podobny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nie wiem, o ktorej pojde spac bo dopiero wybudzilam syna z drzemki popoludniowej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html

tutaj pod koniec strony jest zdjecie moje i synka :)

pigułka, Dominique88, 33Karola33 lubią tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html

Karola mega podobny. Ciekawe czy mu tak zostanie :)

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    Haha forumowa ekspertka. dobre. Uśmiałam się :-)
    Wybacz że dopiero teraz odpisuję ale od czwartku żyję płytkami łazienkowymi po które jechałam 100 km. A nadrobić dwa dni na forum nie jest łatwo....

Ta farba jest na bazie monoetyloaminy i jak dla mnie wcale nie jest taka "naturalna"
    Jeśli chodzi o pytanie odnośnie formaldehydy to tym akurat bym się najmniej przejmowała bo w tej farbie są lepsze "cuda". :-/
    Dlatego za każdym razem jak widzę skład farby do włosów to upewniam się w tym że nie będę farbować włosów. Może dopiero jak osiwieję i będę chciała być sexy babcią.

Paulka, dzięki wielkie za odpowiedź! :* Ja tę farbę stosuję już od dawna i wychodzi mi na głowie mega naturalny jasny blond. Zawsze się wszyscy dziwią, że to farbowane, a nie moje :) Do pierwszego swojego farbowania w życiu, miałam takie właśnie jasne blond - teraz niestety mi ściemniał :/
    Podsumowując - rozumiem, że lepiej kupić farbę na bazie amoniaku, nałożyć ją szybko (najlepiej w wentylowanym pomieszczeniu) i przyniesie to mniej negatywnych skutków, niż te bez amoniaku?

Truskaweczko - ja joanną już farbuję od dawna, z resztą nie będę się powtarzać. U mnie efekt bajka :) Za 6 zł!

Rudi - cudowne wieści :) Pochwal się maleństwem!

Karolaaa - u mnie identycznie z brzuchem! Wieczorem dostaje małpiego rozumu i udaje, że to już 6 miesiąc!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde cos tak czuje od wczoraj ale dzis wyczailam co mnie boli poza gardlem- przy 8mce mam mega opuchniete twarde dziąslo :-( wadze co chwile jezykiem to. Ale ząb nie boli. Kurcze jak bedziew gorzej to w poniedzialek dentysta i znowu problem :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:25

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • MiMK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:

O jeju jak bardzo!
    Fajnie wyglądacie robaczki ;)

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ