X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy :D

kaarolaa, Ania_1986, SyHa85, sylwiaśta159, MiMK, Dominique88, amanina, alicjaaaa, malika89, Domi793, 33Karola33, Lulu83, Betty Boop, Jujka lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka jak slodko :) ja jak powiem mojemu zeby mi kupil cos dobrego, to najpierw wypyta sie 40 razy co chce, ale tak dokladnie...wczoraj pojechal na zakupy, napisalam mu na kartce z zakupami np. jogurty...wzial mi az 2 bo nie napisalam jakie i ile sztuk chce...

SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój to by najwyżej ciastko przyniósł :D

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy :D

Kochany maż :-) moj na pewno nie bylby taki konstruktywny hehe. A kwiaty sa tylko na przeprosiny w naszym zwiazku :-/

A jak sie czujesz? Bo ja tez walcze z gardlem ;-/

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak tak mówię mojemu to już wie, że ma przynieść czekoladę wedla toffi/kinderki/bounty :D

PIGUŁKA ale że pomyslal o maseczce- mistrz ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 19:18

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie co najwyzej kwiaty sa na urodziny, ale to nie zawsze...
    mam od niego storczyka, ktorego dostalam na walentynki 4 lata temu, widac naprawde od serca bo praktycznie caly czas kwitnie, najwiecej mial 73 kwiaty latem :)
    a jak mu powiem zeby mi czasem od tak kupil jakas rozyczke to robi wielkie oczy ze zdziwienia...

sylwiaśta159, amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    47e19191a73ccfa3med.jpg

obiecany brzuch w porze wieczorowej :) jeszcze go troche wciagnelam...

pigułka, amanina, Dominique88, Paulka123, sylwiaśta159, alicjaaaa, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, 33Karola33, Betty Boop, Jujka lubią tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ogólnie odpowiada za zakupy w domu, bo jeździ autem (robię tylko mniejsze zakupy),więc potrafi już dużo rzeczy kupić: podpaski, płyn do higieny intymnej itp Maseczki tez mi kiedyś kupował i tak mu się przypomniało :P
    Co do samopoczucia to trochę lepiej. Został głownie katar. Gardło boli tylko wieczorem i w nocy, pewnie z racji ogrzewania. Mąż się ze mnie śmieje, że oddycham jak ryba, bo łapię powietrze ustami przez ten katar :P

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90f32bf33847.jpg
    A to kolejne dzieło mojej mamy. Wkręciła się. Teraz będzie robić sweterek :D

amanina, Dominique88, Paulka123, sylwiaśta159, kaarolaa, alicjaaaa, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, Rudi88, celia, 33Karola33, Betty Boop lubią tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa - no widac mega roznice!!

Pigulka - maz mistrz, moj by pewnie kabanosy przywiozl ;)

pigułka, kaarolaa lubią tę wiadomość

• MiMK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola brzuszek faktycznie super.
    Pigułka super mąż, a adidaski są 1 klasa!

Zobaczcie jakie piękne zdjęcia! Te geny są nieprawdopodobne, ciekawe nasze dzieci do kogo będą podobne... http://natopie.to/genow-nie-oszukasz/

pigułka lubi tę wiadomość

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
  • Dominique88 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola- rzeczywiście dwa różne brzuchy :)
    Pigułka- zazdroszczę domyślnego chłopa

Wojciech <3
    we86vd6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sporo wiekszy brzuszek :))
    Moj tez wieczorami jest sporo wiekszy.

Jaka ja mam ochote na snack-wrapa z maka albo pizze taka z pieca ... boziuniuu....

A z drugiej strony juz bym szla spac... przeciez nawet 20 nie ma! I pewnie zaraz pojde spac a wstane znowu po 9. O ile ochote na fast fooda nie okaze sie silniejsza :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie jest syn podobny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nie wiem, o ktorej pojde spac bo dopiero wybudzilam syna z drzemki popoludniowej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html

tutaj pod koniec strony jest zdjecie moje i synka :)

pigułka, Dominique88, 33Karola33 lubią tę wiadomość

• pigułka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html

Karola mega podobny. Ciekawe czy mu tak zostanie :)

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    Haha forumowa ekspertka. dobre. Uśmiałam się :-)
    Wybacz że dopiero teraz odpisuję ale od czwartku żyję płytkami łazienkowymi po które jechałam 100 km. A nadrobić dwa dni na forum nie jest łatwo....

Ta farba jest na bazie monoetyloaminy i jak dla mnie wcale nie jest taka "naturalna"
    Jeśli chodzi o pytanie odnośnie formaldehydy to tym akurat bym się najmniej przejmowała bo w tej farbie są lepsze "cuda". :-/
    Dlatego za każdym razem jak widzę skład farby do włosów to upewniam się w tym że nie będę farbować włosów. Może dopiero jak osiwieję i będę chciała być sexy babcią.

Paulka, dzięki wielkie za odpowiedź! :* Ja tę farbę stosuję już od dawna i wychodzi mi na głowie mega naturalny jasny blond. Zawsze się wszyscy dziwią, że to farbowane, a nie moje :) Do pierwszego swojego farbowania w życiu, miałam takie właśnie jasne blond - teraz niestety mi ściemniał :/
    Podsumowując - rozumiem, że lepiej kupić farbę na bazie amoniaku, nałożyć ją szybko (najlepiej w wentylowanym pomieszczeniu) i przyniesie to mniej negatywnych skutków, niż te bez amoniaku?

Truskaweczko - ja joanną już farbuję od dawna, z resztą nie będę się powtarzać. U mnie efekt bajka :) Za 6 zł!

Rudi - cudowne wieści :) Pochwal się maleństwem!

Karolaaa - u mnie identycznie z brzuchem! Wieczorem dostaje małpiego rozumu i udaje, że to już 6 miesiąc!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde cos tak czuje od wczoraj ale dzis wyczailam co mnie boli poza gardlem- przy 8mce mam mega opuchniete twarde dziąslo :-( wadze co chwile jezykiem to. Ale ząb nie boli. Kurcze jak bedziew gorzej to w poniedzialek dentysta i znowu problem :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:25

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • MiMK Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:

O jeju jak bardzo!
    Fajnie wyglądacie robaczki ;)

MiMK

5djy43r8q08hakby.png

Już nie możemy się doczekać !
‹‹ 518 519 520 521 522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ