Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy
kaarolaa, Ania_1986, SyHa85, sylwiaśta159, MiMK, Dominique88, amanina, alicjaaaa, malika89, Domi793, 33Karola33, Lulu83, Betty Boop, Jujka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypigułka jak slodko
ja jak powiem mojemu zeby mi kupil cos dobrego, to najpierw wypyta sie 40 razy co chce, ale tak dokladnie...wczoraj pojechal na zakupy, napisalam mu na kartce z zakupami np. jogurty...wzial mi az 2 bo nie napisalam jakie i ile sztuk chce...
SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
pigułka wrote:Dziewczyny dzisiaj zamieniłam się z mężem rolami z racji mojego szybszego kurowania się. Jak jechał na zakupy to mu powiedziałam, żeby mi kupił coś dobrego, bo jak chorowałam w domu to mi mama zawsze coś dobrego kupowała (w sensie jakiegoś batonika, itp). Wrócił z ciastkiem, kwiatkiem i... maseczką do twarzy
Kochany mażmoj na pewno nie bylby taki konstruktywny hehe. A kwiaty sa tylko na przeprosiny w naszym zwiazku
A jak sie czujesz? Bo ja tez walcze z gardlem ;-/sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie co najwyzej kwiaty sa na urodziny, ale to nie zawsze...
mam od niego storczyka, ktorego dostalam na walentynki 4 lata temu, widac naprawde od serca bo praktycznie caly czas kwitnie, najwiecej mial 73 kwiaty latem
a jak mu powiem zeby mi czasem od tak kupil jakas rozyczke to robi wielkie oczy ze zdziwienia...sylwiaśta159, amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż ogólnie odpowiada za zakupy w domu, bo jeździ autem (robię tylko mniejsze zakupy),więc potrafi już dużo rzeczy kupić: podpaski, płyn do higieny intymnej itp Maseczki tez mi kiedyś kupował i tak mu się przypomniało
Co do samopoczucia to trochę lepiej. Został głownie katar. Gardło boli tylko wieczorem i w nocy, pewnie z racji ogrzewania. Mąż się ze mnie śmieje, że oddycham jak ryba, bo łapię powietrze ustami przez ten katar -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90f32bf33847.jpg
A to kolejne dzieło mojej mamy. Wkręciła się. Teraz będzie robić sweterekamanina, Dominique88, Paulka123, sylwiaśta159, kaarolaa, alicjaaaa, malika89, SyHa85, Kw14tuszek, Rudi88, celia, 33Karola33, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola brzuszek faktycznie super.
Pigułka super mąż, a adidaski są 1 klasa!
Zobaczcie jakie piękne zdjęcia! Te geny są nieprawdopodobne, ciekawe nasze dzieci do kogo będą podobne... http://natopie.to/genow-nie-oszukasz/pigułka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo sporo wiekszy brzuszek
)
Moj tez wieczorami jest sporo wiekszy.
Jaka ja mam ochote na snack-wrapa z maka albo pizze taka z pieca ... boziuniuu....
A z drugiej strony juz bym szla spac... przeciez nawet 20 nie ma! I pewnie zaraz pojde spac a wstane znowu po 9. O ile ochote na fast fooda nie okaze sie silniejsza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html
tutaj pod koniec strony jest zdjecie moje i synkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
Paulka123 wrote:Haha forumowa ekspertka. dobre. Uśmiałam się
Wybacz że dopiero teraz odpisuję ale od czwartku żyję płytkami łazienkowymi po które jechałam 100 km. A nadrobić dwa dni na forum nie jest łatwo....
Ta farba jest na bazie monoetyloaminy i jak dla mnie wcale nie jest taka "naturalna"
Jeśli chodzi o pytanie odnośnie formaldehydy to tym akurat bym się najmniej przejmowała bo w tej farbie są lepsze "cuda".
Dlatego za każdym razem jak widzę skład farby do włosów to upewniam się w tym że nie będę farbować włosów. Może dopiero jak osiwieję i będę chciała być sexy babcią.
Paulka, dzięki wielkie za odpowiedź! :* Ja tę farbę stosuję już od dawna i wychodzi mi na głowie mega naturalny jasny blond. Zawsze się wszyscy dziwią, że to farbowane, a nie mojeDo pierwszego swojego farbowania w życiu, miałam takie właśnie jasne blond - teraz niestety mi ściemniał
Podsumowując - rozumiem, że lepiej kupić farbę na bazie amoniaku, nałożyć ją szybko (najlepiej w wentylowanym pomieszczeniu) i przyniesie to mniej negatywnych skutków, niż te bez amoniaku?
Truskaweczko - ja joanną już farbuję od dawna, z resztą nie będę się powtarzać. U mnie efekt bajkaZa 6 zł!
Rudi - cudowne wieściPochwal się maleństwem!
Karolaaa - u mnie identycznie z brzuchem! Wieczorem dostaje małpiego rozumu i udaje, że to już 6 miesiąc!
-
Kurde cos tak czuje od wczoraj ale dzis wyczailam co mnie boli poza gardlem- przy 8mce mam mega opuchniete twarde dziąslo
wadze co chwile jezykiem to. Ale ząb nie boli. Kurcze jak bedziew gorzej to w poniedzialek dentysta i znowu problem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:25
[/url]
-
kaarolaa wrote:https://bellybestfriend.pl/pamietnik/marceli-moj-wczesniaczek-to-juz-rok-wspolnego-okruszkowego-zycia-dolaczyl-do-nas-nowy-kropek,210,6.html
tutaj pod koniec strony jest zdjecie moje i synka
Fajnie wyglądacie robaczkikaarolaa lubi tę wiadomość