Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja też w końcu nie zamówiłam, liczę, że za niedługo poczuję, jak rybka pływa
Karola, spokojnie, I NAJWAŻNIEJSZE, nie macaj szyjki- ona tego nie lubija ostatnio miałam 3,5 cm i też w czwartek chce zapytać o jej długosc, bo czesto mam klucia w szyjce a wyczytałam ze to moze byc skracajaca sie szyjka ;/
-
Zazdroszcze tych detektorow, chociaz teraz to juz bym nie kupila, mysle ze za ok. miesiac bede czula ruchy i to bedzie uspokajacz. W pierwszej ciazy czulam jakos zaraz po skonczonym 16tc. Choc ja z tych szczuplych i lozysko bylo na tylnej scianie wiec wczesnie a nie wiem jak teraz bedzie. Bol glowy na szczescie sam przeszedl, przespalam sie jeszcze, przestalo wiac i jak reka odjal tylko mam takie uczucie jakbym miala spuchnieta glowe w srodku
-
Ja z ciekawosci wlasnie podłaczylam swoj detektor ale chyba jeszcze za wczesnie bo poza swoim pulsem nic nie wyłapałam. Sprobuje pod koniec tygodnia, moze sie uda. Nie pamietam, kotra z Was pisalam,ze ma ten co ja Contec i pierwszy raz złapala 11+4. Poczekam wiec cierpliwie.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
W późniejszej ciąży detektor też się przyda, np. jak dziecko będzie miało spokojniejszy dzień i nie będę czuła ruchów.
Jestem znerwicowaną kobietą, muszę się jakoś uspokajać
Nawet teraz boję się piątkowej wizyty u gin że serducho już nie bijeW poniedziałek mam innego lekarza, może coś zaradzi na te moje lęki i rozdrażnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 09:40
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyAniab - na przyszlosc to lekarz mi powiedzial ze kawa ma byc czarna, jeden kubek
poslodzic pewnie mozesz, ale mleka to byk za duzo nie lala, bo nic nie mowil
Dziewczyny, tak piszecie o tych brzuchach, ja mam jak Betty tez ze mi tak glupio na golasa przed mezem teraz lazic (a ja z malowstydliwych) jak mi ten brzuch tak sterczy wypchany.. Wiem ze to glupie ale sie czuje cala nieatrakcyjna, bo mam poczucie braku kontroli nad wlasnym cialem, a chyba bedzie coraz gorzej tylko ..
Cyc mi sie zaokraglil troche, to akurat milebede musiala pewnie za jakies 2 tyg po stanik wiekszy isc, ale to u mnie nie klopot bo ja kupuje tylko jeden model, ktory najpiekniej trzyma cycki i mam go w 3 kolorach zawsze
aniab91 lubi tę wiadomość
-
Moze i racja, ja sie tak nie nastawilam bo moje pierwsze dziecko nie mialo takich spokojnoejszych dni i zreszta do tej pory nie ma, a drugi moze bedzie leniuszek to bede schizowac zapewne ale niestety dla mnie to za drogi gadzet takze meliska bedzie w ruchu i czekanie... ale fajnie miec cos takiego, szkoda ze jak nie bylam jeszcze swiadoma naszej kleski finansowej to nie zamowilam, teraz bym miala i juz
opóźniona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:ja też w końcu nie zamówiłam, liczę, że za niedługo poczuję, jak rybka pływa
Karola, spokojnie, I NAJWAŻNIEJSZE, nie macaj szyjki- ona tego nie lubija ostatnio miałam 3,5 cm i też w czwartek chce zapytać o jej długosc, bo czesto mam klucia w szyjce a wyczytałam ze to moze byc skracajaca sie szyjka ;/
-
Mi w pierwszej ciazy tez sie szyjka skracala i w 31 tygodniu mialam zalozony pessar az do 37, urodzilam w 38 tygodniu. Teraz tez sie o to boje. Czy jak w pierwszej ciazy mialo sie pessar to w kolejnej tez bedzie zakladany? Jak to wlasnie jest, bo jeszcze nie dopytalam gina.Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny mam nadzieje ze rozpoczelyscie dzien lepiej niz ja. Zamowilam ostatnio baterie prysznicowa, dzisiaj podobno byl kurier i wiecie co zrobil? Rzucil moje ciezko zarobione 600zl pod plot bo podobno ktos tak mu kazal. Stalam pod oknem 30 min od momentu telefonu ze zsraz bedzie i nigdzir go nie bylo. Zaczelam wiec chodzic kolo plotu i znalazlam ta paczke, poobijana jak nie wiem. To ja w ciazy pracuje zeby zarobic pare groszy wiecej niz na l4, zeby moc wykonczyc dom i powitac w nim swoje dziecko a jakis k...s wyrzuca moje 600zl pod plot. No az mnie trzesie z wscieklosci. Ciekawe kto mu pokwitowal odbior.....Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Paulka,do mnie też kurier przed chwilą dzwonił. Mówię mu,że dopiero po 17 ktoś będzie,a on,że pracuje do 16. Za chwilę zadzwonił,że paczkę zostawił pod schodami,bo wszedł na podwórko bez mojej zgody. Nie znoszę kurierów! Zawsze mam z nimi jakieś jazdy.Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co zrobie. Naprawde nie jestem msciwa ale ten facet przegial. Wiecie ile czasu z mezem bilismy sie z myslami czy stac nas zeby kupic baterie za 600zl? Ja niedlugo strace prace i zostaniemy z jedna pensja, niedokonczona budowa i malym dzieckiem.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017