Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, bo lepsza opcja, ale droższa to przesyłka pobraniowa. Wtedy nie robią takich numerów, bo muszą kasę odebrać. Ja zawsze biorę pobraniówkę, albo odbiór w paczkomacie.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
A ostatnio maz zamowil swiatla do samochodu tez feedex, babcia odebrala przesylke i idiotka zostawila na studni, a poniewaz pies byl spuszczony to rozszarpal paczke na strzepy.... i 200zl poszlo sie ... Tylko wtedy wina byla po stronie babci. Dzisiaj w sumie po czesci tez bo po cholere sie wtraca skoro ja bylam w domu i czekalam na paczke. cale szczescie ze Te swiatla zamowil dla swojego brata.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Dzień dobry.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
SyHa masz piękne włosy i pół buzi :p
Dziewczyny ja siedzę na tej h***wej glukozie i zostało mi 15 minut do ostatniego pobrania!! Udało się!
Teraz robiłam w Diagnostyce i rzeczywiście tu mają fajną smakową.
Ciekawe jaki będzie wynik, no ale wg moich pomiarów cukrzyca będzie na 100%, zdziwiłabym się gdyby było inaczej.
Jutro diabetolog i mam nadzieję że już z górki.SyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro Em wrote:Dzień dobry.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
SyHa masz piękne włosy i pół buzi :p
Dziewczyny ja siedzę na tej h***wej glukozie i zostało mi 15 minut do ostatniego pobrania!! Udało się!
Teraz robiłam w Diagnostyce i rzeczywiście tu mają fajną smakową.
Ciekawe jaki będzie wynik, no ale wg moich pomiarów cukrzyca będzie na 100%, zdziwiłabym się gdyby było inaczej.
Jutro diabetolog i mam nadzieję że już z górki. -
Z ja w sumie z kurierami mam dobry kontakt-szczególnie dpd i siódemki. Z fedexem nie da sie dogadac i same buce pracuja. Kurierzy zawsze dzwonią i ustalamy, ze jak mnie nie ma to moga wejsc i pod drzwiami zostawic a jesli cos bedzie z paczka nie tak to zadzwonie i spsujemy protokół.
Mój maz ma patent na tych co nie chca dostarczyc paczki w godzinach kiedy jestesmy w domu bo na przykład oni juz konczą. Mówi, ze sam odbierze z bazy. A kurier ma zapłacone tylko na osobiste dostarczenie pod wskazany adres wiec zawsze sie staraja i dostarczająMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
opóźniona wrote:Jestem znerwicowaną kobietą, muszę się jakoś uspokajać
Nawet teraz boję się piątkowej wizyty u gin że serducho już nie bijeW poniedziałek mam innego lekarza, może coś zaradzi na te moje lęki i rozdrażnienie.
Mamy podobne relacje z mamami i widzę że też znerwicowanie i lęki. Mi się na szczęście udaje w ciąży bez leków, ale jestem w stałym kontakcie z moim innym lekarzem i mam jakieś leki w razie w.
Trzymam kciuki za Twój spokój!opóźniona lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:i co faktycznie jest to takie nie do wypicia? Mama mi mówiła, że 3 razy jak piła, to takie do wypicia to było... słodka woda
-
Betty Boop wrote:Dziewczyny które zamawiały spodnie z H&M. Czy zamawiacie takie rozmiary jakie nosicie normalnie? Jak nosze 38 to taki własnie powinnam kupic?
)
-
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:ja noszę 40, a spodnie wzięłam 42 (40 mi przez biodra się nie chciały przepchać
)
Ja chyba zamowie 40 jednak. Boyfriend nawet jakby byly przyduze to i tak beda dobrze wygladaly a tak moze mi posłuza dłuzejMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
sylwiaśta159 wrote:i co faktycznie jest to takie nie do wypicia? Mama mi mówiła, że 3 razy jak piła, to takie do wypicia to było... słodka woda
A słodka woda to dla mnie nie jest. Raczej ulepek cukrowy, ale ten akurat był smakowy -
Witam dziewczyn w ten sztormowy dzień.
U nas tak wieje, że od 6 do 8 sie kręciłam, ale pospałam potem z nawiązką do 10.20
Zaraz ruszam z moim tż do Smykolandu i Atalanu, a potem do Castorramy. Chcemy zrobić "biznes plan" bo z moją najniższą krajową i jego państwową pensją to nie poszalejemy.
Co do kurierów to ja często zamawiam do mojej sis o pracy, bo tam od 10 lat Ci sami kurierzy, więc nigdy żadnej checy nie było.
Chyba dzisiaj założę dzisiaj chustkę jak babuleńka żeby mi głowy nie urwało. -
pigułka wrote:Opóźniona mogłabyś mi sprawdzić kategorię Budesonidu i Nasomentinu w tej swojej bazie?
Nasomentin kategoria Cpigułka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021