Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, bo lepsza opcja, ale droższa to przesyłka pobraniowa. Wtedy nie robią takich numerów, bo muszą kasę odebrać. Ja zawsze biorę pobraniówkę, albo odbiór w paczkomacie.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
A ostatnio maz zamowil swiatla do samochodu tez feedex, babcia odebrala przesylke i idiotka zostawila na studni, a poniewaz pies byl spuszczony to rozszarpal paczke na strzepy.... i 200zl poszlo sie ... Tylko wtedy wina byla po stronie babci. Dzisiaj w sumie po czesci tez bo po cholere sie wtraca skoro ja bylam w domu i czekalam na paczke. cale szczescie ze Te swiatla zamowil dla swojego brata.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Dzień dobry.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
SyHa masz piękne włosy i pół buzi :p
Dziewczyny ja siedzę na tej h***wej glukozie i zostało mi 15 minut do ostatniego pobrania!! Udało się!
Teraz robiłam w Diagnostyce i rzeczywiście tu mają fajną smakową.
Ciekawe jaki będzie wynik, no ale wg moich pomiarów cukrzyca będzie na 100%, zdziwiłabym się gdyby było inaczej.
Jutro diabetolog i mam nadzieję że już z górki.
SyHa85 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyi co faktycznie jest to takie nie do wypicia? Mama mi mówiła, że 3 razy jak piła, to takie do wypicia to było... słodka wodaKaro Em wrote:Dzień dobry.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
SyHa masz piękne włosy i pół buzi :p
Dziewczyny ja siedzę na tej h***wej glukozie i zostało mi 15 minut do ostatniego pobrania!! Udało się!
Teraz robiłam w Diagnostyce i rzeczywiście tu mają fajną smakową.
Ciekawe jaki będzie wynik, no ale wg moich pomiarów cukrzyca będzie na 100%, zdziwiłabym się gdyby było inaczej.
Jutro diabetolog i mam nadzieję że już z górki. -
Z ja w sumie z kurierami mam dobry kontakt-szczególnie dpd i siódemki. Z fedexem nie da sie dogadac i same buce pracuja. Kurierzy zawsze dzwonią i ustalamy, ze jak mnie nie ma to moga wejsc i pod drzwiami zostawic a jesli cos bedzie z paczka nie tak to zadzwonie i spsujemy protokół.
Mój maz ma patent na tych co nie chca dostarczyc paczki w godzinach kiedy jestesmy w domu bo na przykład oni juz konczą. Mówi, ze sam odbierze z bazy. A kurier ma zapłacone tylko na osobiste dostarczenie pod wskazany adres wiec zawsze sie staraja i dostarczają
MARCELINA 

11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI
-
Opóźniona widzę dużo podobieństw między namiopóźniona wrote:Jestem znerwicowaną kobietą, muszę się jakoś uspokajać

Nawet teraz boję się piątkowej wizyty u gin że serducho już nie bije
W poniedziałek mam innego lekarza, może coś zaradzi na te moje lęki i rozdrażnienie.
Mamy podobne relacje z mamami i widzę że też znerwicowanie i lęki. Mi się na szczęście udaje w ciąży bez leków, ale jestem w stałym kontakcie z moim innym lekarzem i mam jakieś leki w razie w.
Trzymam kciuki za Twój spokój!
opóźniona lubi tę wiadomość

-
Co do smaku glukozy to wszystko zależy jak bardzo lubisz słodkie. Jak jesteś w stanie zjeść dużo czekolady to i glukoza nie będzie tragiczna. Ja np. nie lubię słodkiego aż tak bardzo (w sensie ciastka, cukierki tak, ale czysta czekolada to już dla mnie jest za słodka) to mnie aż pali ta słodycz.sylwiaśta159 wrote:i co faktycznie jest to takie nie do wypicia? Mama mi mówiła, że 3 razy jak piła, to takie do wypicia to było... słodka woda
-
ja noszę 40, a spodnie wzięłam 42 (40 mi przez biodra się nie chciały przepchaćBetty Boop wrote:Dziewczyny które zamawiały spodnie z H&M. Czy zamawiacie takie rozmiary jakie nosicie normalnie? Jak nosze 38 to taki własnie powinnam kupic?
)
-
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:ja noszę 40, a spodnie wzięłam 42 (40 mi przez biodra się nie chciały przepchać
)
Ja chyba zamowie 40 jednak. Boyfriend nawet jakby byly przyduze to i tak beda dobrze wygladaly a tak moze mi posłuza dłuzej
MARCELINA 

11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI
-
Dla mnie ciężka sprawa, ale smak to nie wszystko. Ponieważ to jest duży skok cukru to mi się robi też słabo, duszno... Dostęp do okna to podstawasylwiaśta159 wrote:i co faktycznie jest to takie nie do wypicia? Mama mi mówiła, że 3 razy jak piła, to takie do wypicia to było... słodka woda

A słodka woda to dla mnie nie jest. Raczej ulepek cukrowy, ale ten akurat był smakowy

-
Witam dziewczyn w ten sztormowy dzień.
U nas tak wieje, że od 6 do 8 sie kręciłam, ale pospałam potem z nawiązką do 10.20
Zaraz ruszam z moim tż do Smykolandu i Atalanu, a potem do Castorramy. Chcemy zrobić "biznes plan" bo z moją najniższą krajową i jego państwową pensją to nie poszalejemy.
Co do kurierów to ja często zamawiam do mojej sis o pracy, bo tam od 10 lat Ci sami kurierzy, więc nigdy żadnej checy nie było.
Chyba dzisiaj założę dzisiaj chustkę jak babuleńka żeby mi głowy nie urwało. -
Budesonid kategoria Bpigułka wrote:Opóźniona mogłabyś mi sprawdzić kategorię Budesonidu i Nasomentinu w tej swojej bazie?
Nasomentin kategoria C
pigułka lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021