Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Niech każda wierzy swojemu ginowi, ja tam mu wierzę. Aż z ciekawości wzięłam ze studiów anatomię i tam jest, że łożysko zaczyna funkcjonować i przejmować funkcję ciałka żółtego w 12 tygodniu ciąży a w 20 tygodniu jest już w pełni rozwinięte, ale pewnie co literatura to różnie .
Mi właśnie dzisiaj gin mówiła, że właśnie około 20 tygodnia łożysko całkowicie wykształcone i wtedy też powoli mogę odstawiać luteinę
Kupiłam sobie H&M spodnie ciążowe bo mi tak wywala brzuch już, szczególnie po obiedzie, że muszę mieć gdzie go wsadzić
Nosiłam dotychczas swoje jeansy tylko żeby luźniej w pasie zakładałam gumkę ale wtedy mi spodnie z tyłka zjeżdżają
Mam takie rozciągliwe dość, wzięłam rozmiar 34 o dziwo bo 36 jakoś mi na nogach się marszczyły okropnie! Ale są też takie z jeansu sztywnego i one są jakby mniejsze i chyba bym z 38 lub 40 potrzebowała, niestety nie było więc muszę gdzie indziej upolować bo wolę mieć dwie pary
A jak będzie ciepło to przerzucę się na sukienki i jakieś lekkie spodnie z gumą w pasieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:47
Luteina 100mg x 2
-
SyHa85 wrote:Alicjaaa dołaczam jutro do Ciebie zła matko bo farbuje włosy
Pizza Hut? U mnie dzis szlo co popadnie, az sie przyznawac nie bede
Ja to dopero jest złą matką, bo w 8tyg farbowałam i chodze na paznokcie hybrydowe i zjadam hot-dogi ze stacjiMiMK, SyHa85, alicjaaaa, opóźniona lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Alicjaaa dołaczam jutro do Ciebie zła matko bo farbuje włosy
Pizza Hut? U mnie dzis szlo co popadnie, az sie przyznawac nie bede
Ja dostałam wczoraj fererro rocher, które uwielbiam...na raz 5 kulek poszło
Dzisiaj po zakupach miałam taką ochotę na lody, że zajechaliśmy do maca
Niestety im gorzej się czuję w sensie jestem słaba i męczy mnie żołądek tym bardziej chce mi się słodkiego, a na inne rzeczy patrzeć nie mogę...
Ja po każdym posiłku jem dwie żelki bo jakoś mi to pomaga, masakra
Luteina 100mg x 2
-
nick nieaktualnyMiMK wrote:
Dla synka mamy imię Milan, ostatnio nawet niechcący sprawdziłam kto sławny urodził się 22 sierpnia (termin z om) i jest tam jakiś Milan, ale też i Leon (papież) na którego jestem chętna a mąż nie. Chciałabym też Maxymiliana ale max się na psy wola... Eh
Ewentualna córa razem Blanka mi jeszcze Lilia
Musze Cie zmartwicz tych nie-slawnych z 22 sierpnia jeszcze jestem ja
no ale nie mam ani Milan ani Leon..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:58
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiMK wrote:Jesteś z 22 sierpnia? Hehe
To pewnie zostaniesz forumowa 1 ciotka w prezencie
Hmm ale Nina tez całkiem sympatycznie brzmi...
Ok, biore na klate))
Ale!! Mam na imie KarolinaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:16
MiMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Ja po wizycie - jest chlopak - nawet jaderka bylo widac!!!! a ja bylam przekonana ze bedzie dziewczynka:)
Dzidzia ma 8,3 cmkaarolaa, SyHa85, amanina, Dominique88, Kw14tuszek, beza_cytrynowa, pigułka, alicjaaaa, malika89, Domi793, Lulu83, Betty Boop, opóźniona, MiMK, Friend, sylwiaśta159, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaniuskaa wrote:Ja dostałam wczoraj fererro rocher, które uwielbiam...na raz 5 kulek poszło
Dzisiaj po zakupach miałam taką ochotę na lody, że zajechaliśmy do maca
Niestety im gorzej się czuję w sensie jestem słaba i męczy mnie żołądek tym bardziej chce mi się słodkiego, a na inne rzeczy patrzeć nie mogę...
Ja po każdym posiłku jem dwie żelki bo jakoś mi to pomaga, masakra
5 kulek? Łeeeee. Pikusja dzis lody z maka, kurczakburger, bagietka czosnkowa z biedry i draze korsarz w 1h....a na kolacje 2 kromki chleba, 3 parowki z keczupem i salatka (to akurat byla zdrowa
) nie wspomne o reszcie regularnych posilkow hehe mam nadzieje ze takie napady nie beda czeste!!! Szok. To chyba ciąża:-D
kaarolaa, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kw14tuszek wrote:Ja z 28.08 i mam na imie Kasia
tak wlasnie pomyslalam ze teraz w ogole nikt nie nazywa corki Kasia, przynajmniej ja juz kuuuuupe lat malej Kasi nie widzialam...
Mój dalszy kuzyn ma Kasię i ma ona 7 lat, szwagra kuzynka też ma Kasie i ona ma 5 lattakże się zdarzają
Ja się urodziłam 3go sierpnia, mój szwagier 10go, teść 14go, babcia 16go, siostrzenica 29gotakże u nas sierpień oblegany hehehe
SyHa85, kaarolaa lubią tę wiadomość