Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Wiecie co jestem zła, 10 mi wysłali zamówienie z hm i do tej pory nie mam odpowiedzi z firmy kurierskiej, śledzić nie mogę bo w historii zamówienia jest tylko zarejstrowanie przesyłki 10 i tyle. Zawsze od dpd dostawałam sms z powiadomieniem, że dziś będzie przesyłka, ale 2 dni i cisza.
Dobrze, że to za pobraniemale i tak mnie nerw wziął.
Bo HM wysyła z zagranicy. trzeba liczyć 4-5 dni robocze. Jak już zarejestrują przesyłkę w Polsce to tego samego dnia, albo następnego dostaję (tylko właśnie w śledzeniu musi być przyjęcie w konkretnym oddziale dpd). I zawsze dostaje sms że kurier będzie dzisiaj w konkretnych godzinachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 08:40
-
Friend wrote:Bo HM wysyła z zagranicy. trzeba liczyć 4-5 dni robocze. Jak już zarejestrują przesyłkę w Polsce to tego samego dnia, albo następnego dostaję. I zawsze dostaje sms że kurier będzie dzisiaj w konkretnych godzinach
No dobrze, tyle, że przesyłka została zarejstrowana 10 lutego, tak widnieje na dpd i od hm też dostałam powiadomienie 10 lutego, a dziś jest 12, czyli, że od 10 lutego będzie tyle to szło ????????????
Ostatnio jak dostałam powiadomienie 29 w piątek dostałam zamówienie już w poniedziałek. Zaginęło?
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
A zwroty też zagranicę?
Nigdy a to nigdy więcej zakupów online w hm
Nie dostałam powiadomienia dziś to pewnie będzie w poniedziałek, to mi się zj*****ał humorWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 08:49
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Zwroty w H&M nie wiem gdzie idą, ale są bardzo proste, wypełnia się formularz na stronie www, płaci 3,90 i czeka na kuriera.
H&M wysyła dokładnie z Mediolanu, to że przesyłka została zarejestrowana 10 lutego to znaczy że DPD czy inny zagraniczny kurier został powiadomiony 10 że ma odebrać, mógł np. przyjechać po to 11 lutego, czyli wczoraj i teraz musi przejść granicę Polski.
Nie rozumiem nerwów... To tylko 2 dni
Ja zamawiałam wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam.
I zwracałam też, z tym nie ma problemu, tylko 3,90 w plecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 08:56
-
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:A zwroty też zagranicę?
Nigdy a to nigdy więcej zakupów online w hm
Nie dostałam powiadomienia dziś to pewnie będzie w poniedziałek, to mi się zj*****ał humor
Kochana tam jest adres do biura obslugi- mi odpowiedzieli na maila w ciagu 1h. Dziwie sie bo u mnie jak w zegarku zawsze w h&m.. Ostatnio kupilam w niedziele i wczoraj byl kurier. Napisz- bedziesz wiedziala na czym stoisz, moze niepotrzebnie sie denerwujesz[/url]
-
Witam z rana
Wróciłam z badań krwi i stwierdzam,że mój dzieciul baaaardzo nie lubi być głodny, takie fochy miał przed wyjściem (odruch wymiotny, mega mdłości),że chyba musze z nim porozmawiać
Teraz zabieram się za śniadanko:)
A mój "Pan ostrożny" wczoraj zamówił butelki dla dzidiola, bo byla na allegro super promocja:) -
Friend wrote:Haha Martynka, masz chyba po prostu bardziej hormonalny poranek. Która z nas tego nie przeszła?
Ja akurat od wczoraj płaczę, wszystko mnie wzrusza
Ja się wczoraj popłakałam jak siostra zadzwoniła i powiedziała,że jej młodsza córcia znowu chora, a znowu przedwczoraj wpadłam w histerię, bo mojego Ł ciocia powiedziła, że sowy to takie męskie są a my wybralismy łóżeczko i komodę z emblematem sowy. I cały wieczór miałam fochaFriend lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki.
Jestem w domu, ale o tym jak się czuje nie teraz. Wiecie co, pęka mi serce z żalu, bólu, rozpaczy. Nie wiem co ze sobą zrobić, co powinna zrobić. Wczoraj po 18 zmarła mama mojej przyjaciółki, miała dopiero 40 lat. Kochałam ją jak własną matkę. Pozostawiła na świecie trzy córki, 21, 18 i 16 lat. Co zrobić w takiej sytuacji, nie ma słów aby opisać ich ból i cierpienie...[/url]
-
Mikolajkowa wyrazy wspolczucia. Postaraj sie o ile to mozliwe w spokoju przejsc ten etap, nie wiem co w takiej sytuacji powiedziec, badz silna.
Ja juz myslalam ze magia drugiego trymestru to prawda, od dwoch dni prawie nie bylo mdlosci a dzis rano... zwrot. No masakra.
-
kaarolaa wrote:ja to pol godziny temu zjadlam dwie bulki z wedlina i ketchupem, teraz popijam miete i zaraz ide spac...juz mi mdlosci chyba na dobre przeszly, w koncu odzyskuje chec do zycia
Witam. A na kiedy masz termin, bo ja od kilku dni też coś czuję, że mdłości zaczynają przechodzić i jakby więcej siły, i sama nie wiem czy się cieszyć czy martwić że coś niedobrego się dzieje. -
Mikołajkowa66 wrote:Witam Was dziewczynki.
Jestem w domu, ale o tym jak się czuje nie teraz. Wiecie co, pęka mi serce z żalu, bólu, rozpaczy. Nie wiem co ze sobą zrobić, co powinna zrobić. Wczoraj po 18 zmarła mama mojej przyjaciółki, miała dopiero 40 lat. Kochałam ją jak własną matkę. Pozostawiła na świecie trzy córki, 21, 18 i 16 lat. Co zrobić w takiej sytuacji, nie ma słów aby opisać ich ból i cierpienie...
Mikołajowa bardzo mi przykro...niestety wiem jak możesz się czuc, bo rok temu zmarła w wieku 27lat moja przyjaciólka z liceum i ja nie potrafiłam chyba z 3-4dni funkcjonowac. Tylko Ty musisz myśleć jeszcze o swojej fasolce ehhhhh bardzo trudna sytuacja