Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka Ty tez boyfriendy wzielas? Kurcze jak piszesz ze 36 rozmiar bedzie jak 38 to ja chyba przesadzilam bo wzielam 40. jak bedzie jak 42 to sie utopie bo az tyle nie zamierzam tyc
Ciekawa jestem czy mozna oddac do sklepu HM bo ja mam blisko. Najwyzej odesle jak bedzie nie tak.
Ja dopiero do pracy na 12 ide. Świeci piekne slonko, chce sie zyc.
Ach, zapomnialam, złapalam dzis chyba po raz pierwszy tetno małegoJuz sie mialam poddac i nagle usłyszalam. To musialo byc to bo swoje inaczej slysze. Co prawda monitor pokazalm 120 uderzen ale tez co chwile go gubilam. Jutro znowu spróbuje ale i tak "jaram sie"
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Martynka Ty tez boyfriendy wzielas? Kurcze jak piszesz ze 36 rozmiar bedzie jak 38 to ja chyba przesadzilam bo wzielam 40. jak bedzie jak 42 to sie utopie bo az tyle nie zamierzam tyc
Ciekawa jestem czy mozna oddac do sklepu HM bo ja mam blisko. Najwyzej odesle jak bedzie nie tak.
Kochana z tymi rozmiarami jest różnie, czytałam tylko to co dziewczyny pisały na olx, że rozmiar pasuje na 38, a jaki to rozmiar to wyjdzie w praniu
z tą rozmiaróką jest różnie, najlepiej zmierzyć, ale jak pisałam do najbliższego hm jest 60km w jedną stronę i ciekawe czy by mieli spodnie ciążowe w ełku
I dziś mi dziewczyny napisały, że przesyłka idzie za granicy, jak będzie we wtorek to dupa kurier może pocałować klamkę, bo mam wizytę u lekarza w innym mieście.
Eh zła jestem za te spodnie...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
A mój jest tak ruchliwy, że złapię tętno 149-156 i za chwilę ucieka i jest gdzieś obok. Ja już wiem gdzie mały albo mała najczęściej bywa i tam od razu łapie
Betty Boop lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnykarkam83 wrote:Witam. A na kiedy masz termin, bo ja od kilku dni też coś czuję, że mdłości zaczynają przechodzić i jakby więcej siły, i sama nie wiem czy się cieszyć czy martwić że coś niedobrego się dzieje.
-
kaarolaa wrote:witam
a u nas pogoda trzeci dzien paskudna, nie pada (jeszcze) i jest szaro i zimno...
To zapraszam na Dolny Śląsk- słoneczko świeci.
Dzisiaj wyjeżdżam na weekend więc piszcie tyle żebym zdołała was nadrobić.
Co do wątku zwierzątek to właśnie zakończyłam przygodę ze szczurami- uwielbiam te zwierzątka. Szkoda tylko, że tak bardzo chorują i krótko żyją. Zapach fuzzów (tych bez sierści) bardzo przypomina zapach małego dziecka (albo ja nienormalna jestem).
-
nick nieaktualnyDominique88 wrote:To zapraszam na Dolny Śląsk- słoneczko świeci
.
Dzisiaj wyjeżdżam na weekend więc piszcie tyle żebym zdołała was nadrobić.
Co do wątku zwierzątek to właśnie zakończyłam przygodę ze szczurami- uwielbiam te zwierzątka. Szkoda tylko, że tak bardzo chorują i krótko żyją. Zapach fuzzów (tych bez sierści) bardzo przypomina zapach małego dziecka (albo ja nienormalna jestem).
ostatnio bylismy tam 3 lata temu, ale i Zakopane zwiedzilismy i Morskie Oko i Giewont...my z Mazur to ciezko tak sie wybrac az na poludnie...
-
nick nieaktualnyMartynka moze odwiedze H&M w Ełku to wtedy dam Ci znac czy jest sens jechac 60 km...chociaz nie nastawiam sie na rewelacje bo zanim przeniesli go do galerii to nic tam nie bylo ciazowego, ewentualnie roz 34...gdzie ja normalnie nosze 38
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ta kocina to wyglada prawie jak moja Dixi...tylko moja ma bialy krawat taki wiekszy krawat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:49
-
Dziewczyny ja mam zwykle spodnie z hm czarne proste i wzięłam taki rozmiar jak mam normalnie czyli 38, i jest ok i myślę że do maja a i czerwca spokojnie jak będzie potrzeba to dalej w nich pochodzę.
I w udo i w dupke jeszcze coś wcisne
Dziewczyny juz 3 nic cierpię pierwszy raz od początku ciąży mam takie skurcze brzucha jak podczas okresu. Ciągnięcia w pochwie w brzuchu gdzieś są ok przyzwyczaiłam się, ale mam skurcze takie które w okres zwalvzalam nospa.
Jak sos powtórz w ciągu dnia to po 14 tel do gina i najwyżej na izbę przyjęć po jakaś kroplowke czy coś. Dziwne ze to jeden Skurcz i koniec a nie kilka na raz..oczywiście jestem w pracy i mam ostatni dzień kontrol. -
kaarolaa wrote:planujemy na wiosne wybrac sie do kuzyna i jego zony na Slask
ostatnio bylismy tam 3 lata temu, ale i Zakopane zwiedzilismy i Morskie Oko i Giewont...my z Mazur to ciezko tak sie wybrac az na poludnie...
. A szkoda, bo piękne i interesujące tereny...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Martynka moze odwiedze H&M w Ełku to wtedy dam Ci znac czy jest sens jechac 60 km...chociaz nie nastawiam sie na rewelacje bo zanim przeniesli go do galerii to nic tam nie bylo ciazowego, ewentualnie roz 34...gdzie ja normalnie nosze 38
Tak przy okazjispecjelnie nie chodź
Ale dzięki
kaarolaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualnyDominique88 wrote:Tak samo nam trudno się wybrać na Mazury, czy Podlasie
. A szkoda, bo piękne i interesujące tereny...
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Tak przy okazji
specjelnie nie chodź
Ale dzięki
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na Opolszczyźnie mieszkam i tu też ładna pogoda.
Zaraz muszę jechac papiery zawieść do księgowej a tak mi się nie chce. Mój mąż mnie potrafi docenić.
Co do zwierząt to ja w domu trzymam królika
Białego angore imieniem Bugs.
My mieszkamy w domku na wsi i mamy jeszcze 4 psy kundelki i 2 koty. Kiedyś byłam straszną kociarą ale od kiedy ten mniejszy kot jest w domu to nabrałam do nich dystansu.