Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny:)
Mam dziś zły dzień..kręgosłup daje mi tak popalić, że nie wiem już jak mam siedzieć czy leżeć
gratuluje kolejnym zafasolkowanym i życzę nudnych 40 tygodni
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Dzień dobry Dziewczyny:)
Mam dziś zły dzień..kręgosłup daje mi tak popalić, że nie wiem już jak mam siedzieć czy leżeć
gratuluje kolejnym zafasolkowanym i życzę nudnych 40 tygodni2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Widzę ze nie tylko mnie masakrycznie boli brzuch
Wróciłam właśnie z drugiej bety wyniki popołudniu.
No i witam wszystkie nowe przyszłe Mamusies1985 lubi tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj nic nie boli, za to mam straszne mdłości. Czasem coś mnie swędzi tam na dole, szczególnie po korzystaniu z toalety. Nie jest to zapalenie pęcherza, bo miałam je już milion razy. Podejrzewam, że to od luteiny dopochwowej. Od trzech dni mam chrypę. Musi to być jakiś wirus, bo już w morfologii po białych krwinkach widać.
Klaudia będzie dobrze
Witam Nowe Sierpniówkis1985 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Dziś zaczynam 8 tydzień za chwilę jadę po męża i jedziemy do gina na wizytę. Czekam z utęsknieniem na serduszko maluszka wrócimy pewnie po 15 bo jeszcze zakupy, także dam Wam znać co i jak
SyHa85, LidziA89, opóźniona, Pikcia, Dominique88, Coconue, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja za to bez mdłości i nawet się wyspałam (mimo, że spałam do 6.00).Teraz pranie, sprzątanie mieszkania... a na obiad pieczony kurczak...
Wieczorem może Radler 0,0% (nie wiem jak dam radę bez zwykłego piwa tyle miesięcy, ale nie ma wyjścia ...) -
A mnie dziś nic nie boli, ale mam strasznego lenia w tyłku. Plan na dziś - pierniki i spacer z psem. Do pierników może się jeszcze zmuszę ale nie wiem jak się wywlokę na spacer A muszę bo pies od kilku dni nie był poza kojcem, mąż pracuje do późna, więc też go nie wyślę.
-
Hej dziewczyny,
Mam do Was pytanie, widzę, że niektóre z Was biorą acard od początku ciąży, chciałabym się dowiedzieć w jakim celu?
Ja też jestem w ciąży, ale narazie się do Was nie zapisuję, bo nie chcę zapeszać, ale martwię się, że będzie coś nie tak, do lekarza chcę iść dopiero przed świętami. -
asiun wrote:Hej dziewczyny,
Mam do Was pytanie, widzę, że niektóre z Was biorą acard od początku ciąży, chciałabym się dowiedzieć w jakim celu?
Ja też jestem w ciąży, ale narazie się do Was nie zapisuję, bo nie chcę zapeszać, ale martwię się, że będzie coś nie tak, do lekarza chcę iść dopiero przed świętami.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Mnie dzisiaj nic nie boli, za to mam straszne mdłości. Czasem coś mnie swędzi tam na dole, szczególnie po korzystaniu z toalety. Nie jest to zapalenie pęcherza, bo miałam je już milion razy. Podejrzewam, że to od luteiny dopochwowej. Od trzech dni mam chrypę. Musi to być jakiś wirus, bo już w morfologii po białych krwinkach widać.
Klaudia będzie dobrze
Witam Nowe Sierpniówki
a u mnie dzisiaj też dość spokojnie, w brzuchu mam tylko motylki czasami coś lekko zakuje, jak na okres, ale wiem już, że to nie na @
niestety tylko katar mnie cały czas trzyma, ale mam nadzieję, że niedługo sobie pójdzie precz leczę się cebulą, czosnkiem, miodem i cytryną -
Jak miód to tylko z Olsztyńskiej katerdy pszczelnictwa Odkąd spróbowałam ich miodu nie podchodzi mi żaden inny, swego czasu pomagałam tam przy miodobraniu, więc mogę zapewnić, że zawartość wiaderka to 100% miód bez żadnych dodatków i ulepszaczy.
rosax3, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja super spie w nocy, wstaje tylko do malego, daje mu mleko i zaraz zasypiam...dzisiaj pospalam do 8 bo maz sie nim rano zajał, a tez zrobilam sobie drzemke, zasnelam z synem przed 14 i spalismy 2 godziny nadal jem wszystko i nie mam wyrazniejszych objawow ciazy oprocz bolacych piersi...
-
Dzień dobry ciocie!
Mam już 1 cm i jestem starsze o 1 dzień niż mówi data OM.
Serduszko bije jak dzwon
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f75965a1228e.jpg
Dziewczyny, jestem szczęśliwaopóźniona, Pikcia, beza_cytrynowa, bobo_frut, Dominique88, Omon, rosax3, blondyna5555, Rybaaaa, kaarolaa, Coconue, Elza :), Friend, Paulka123 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja się żegnam tak szybko jak się witałam. Beta spadła do 8 ;(
Życze wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych 40 tygodni !
Mama nadzieje że nam się też wkoncu uda.