Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie. Maleństwo ma 4 mm i bijące serduszko Wygląda jednak na to, że ciąża jest młodsza o kilka dni. USG pokazało dziś 6w1d, ale u mnie owulacja występuje koło 19 dc, stąd może być przesunięcie. Kolejne usg 22.12,wtedy będę wirdzieć więcej. Na razie jest wszystko ok. Oglądam teraz "Moje 600 gramów szczęścia" i ryczę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 17:09
malika89, Dominique88, blondyna5555, Rybaaaa, kaarolaa, Coconue, Friend lubią tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
cześć
od środy wieczorem,źle się czuje a od czwartku mnie mdli, nie wymiotuje, ale mdli mnie cały czas, nic mi nie smakuje, wszystko ma niedobry posmak!
Męczy mnie to!
Chce mi się jeść, jem - nie dobre, nie jem mdli mnie, po jedzeniu mdli mnie, męczarnia, ale to i tak nie to co z córką - to dopiero była masakra z wymiotami nawet po 5 razy dziennie...
Ale dla dobra dzieci wszystko
Dziś mi głowa pęka z bólu!
Mąż pije już 6 piwo i mi działa to na nerwach!
Nienawidze gdy pije piwa, a teraz ten zapach wypitej osoby - fuj!
Najgorzej od poniedziałku w pracy, o 6.00 trzeba wstać i wytrzymać z tymi mdłościami do ok 14.00 - eh, ciezko będzie!
mam jedną dużą córcię i jednego Aniołka w niebie, teraz czekam na sierpniowy cudWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 21:01
-
LidziA89 wrote:Ja się żegnam tak szybko jak się witałam. Beta spadła do 8 ;(
Życze wam wszystkim spokojnych i szczęśliwych 40 tygodni !
Mama nadzieje że nam się też wkoncu uda.
Lidzia - przytulam mocno, też przez to przechodziłąm -
malika89 wrote:Dzień dobry ciocie!
Mam już 1 cm i jestem starsze o 1 dzień niż mówi data OM.
Serduszko bije jak dzwon
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f75965a1228e.jpg
Dziewczyny, jestem szczęśliwa
Ja juz sie nie moge doczekac pierwszej wizyty, ciesze sie, ze u Was wszystko ok. Tak trzymac!malika89 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
LidziA bardzo mi przykro.
Beza cytrynowa gratuluję również oglądalam 600 gramów szczęścia i tez płakałam. Nie wyobrażam sobie co Ci rodzice czują. Niewiem czy dałabym radę być tak silna ja ci rodzice.
Ja mam wizytę w środę i juz nie mogę się doczekaćbeza_cytrynowa lubi tę wiadomość
-
Mam na imię Agnieszka jestem z Poznania, jest to moja trzecia ciąża, dwie poprzednie straciłam okres starań no cóż pierwszą ciążę nie planowaliśmy potem długo nic bo planowaliśmy ślub, w tym roku na początku zaczęliśmy się znowu starać i udało się za pierwszym razem, niestety potem zrobiliśmy przerwę, zaczęłam się badac i leczyć, no i w październiku za drugim razem się udało i niech ten CUD trwa
Omon, Dominique88, beza_cytrynowa, Coconue lubią tę wiadomość
-
Ja jestem Dominika, mieszkam w Oławie, mam 27 lat, mężatka od 1.08.15r., 1 ciąża, 3 cykle temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne no i są dwie krechy. Zobaczymy co będzie później...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 19:54
Omon, Martynka30, beza_cytrynowa, blondyna5555, Coconue lubią tę wiadomość
-
Mam na imię Martyna i jestem mamą 3 Aniołków. Mieszkam w małym mieście Pisz w województwie warmińsko-mazurskim. Jestem od ponad roku mężatką w lutym będzie nasza druga rocznica.
Starania od lutego 2014. To moja 4 ciąża i mam nadzieję, że zostanę mamą ziemskiego Dzieciątka. Bardzo kocham swoje Aniołki i nigdy o nich nie zapomnę.Dominique88, Omon, beza_cytrynowa, Rybaaaa, kaarolaa, blondyna5555, Coconue lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Monika, moja miejscowość niewiele Wam powie, taka mała pipidówa niedaleko Białegostoku
Mam 21 lat i to moja pierwsza ciąża. Czas starań trudno określić - w sierpniu zostałam szczęśliwą mężatką i od tamtej pory nie zabezpieczamy się. Mieliśmy podejście "co ma być to będzie, nic na siłę", mieliśmy się nie nakręcać ale szybko się okazało, że oboje bardzo chcemy dzidziusia więc każda @ była rozczarowaniem. Z racji na nieregularne i długie cykle zaczęłam prowadzić kalendarzyk na ovufriend i udało się za pierwszym razemMartynka30, Dominique88, s1985, blondyna5555, Coconue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny