Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, ja chyba leniwa jestem, mi sie nie chce czytać tych grudniowych wywodów, zajrzałam, ale żeby jakos szperać tam to nie ;P
W kazdym razie, podziwiam, ze komuś sie chce. Moze jakaś choroba psychiczna, urojona ciąża ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniab91 wrote:Zdjecie w czarnej bluzce ze swiatlem padajacym z tylu, jak wpisze to mi sie wyswietlaja dwie, ja i jeszcze jedna
od razu zeby juz sie nie bawic w privy...Karolina Skibicka Smagała
kto chetny niech mnie szuka jak cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:11
-
opóźniona wrote:To rzeczywiście dziwne, bo ja miałam badane przepływy i na genetycznym i teraz w piątek u mojej gin też.
A Twoja gin ma taki sprzęt specjalistyczny czy nie?
Ja zadzwoniłam do tego CHOLERNEGO Medicovera... I pani powiedziała że postarają się wcisnąć mnie między pacjentami na ponowne badanie...
Kurcze czy na serio ja muszę kontrolować lekarzy bo oni sami siebie nie potrafią???
Mój cały opis "Pojedynczy płód w położeniu zmiennym.Czynność serca miarowa FHR-158/min. Prawidłowa objętość płynu owodniowego. Trofoblast jednorodny, bez cech oddzielania. ANATOMIA PŁODU: Prawidłowy zarys kości czaszki. Struktury mózgowia o zachowanej symetrii. Uwidoczniono komory boczne mózgu i sploty naczyniówkowe. Klatka piersiowa symetryczna. Serce w obrębie klatki piersiowej. Powłoki jamy brzusznej o zachowanej ciągłości.Prawidłowy przyczep pępowiny Uwidoczniono prawidłowo położony żołądek i pęcherz moczowy. Kończyny górne i dolne uwidoczniono. CRL-58mm- 12.3 tyg. NT-1,6mm. NB(+)-widoczna. Rekomendowano wykonanie testu złożonego("PAPPA")."Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:A Twoja gin ma taki sprzęt specjalistyczny czy nie?
Ja zadzwoniłam do tego CHOLERNEGO Medicovera... I pani powiedziała że postarają się wcisnąć mnie między pacjentami na ponowne badanie...
Kurcze czy na serio ja muszę kontrolować lekarzy bo oni sami siebie nie potrafią???
Mój cały opis "Pojedynczy płód w położeniu zmiennym.Czynność serca miarowa FHR-158/min. Prawidłowa objętość płynu owodniowego. Trofoblast jednorodny, bez cech oddzielania. ANATOMIA PŁODU: Prawidłowy zarys kości czaszki. Struktury mózgowia o zachowanej symetrii. Uwidoczniono komory boczne mózgu i sploty naczyniówkowe. Klatka piersiowa symetryczna. Serce w obrębie klatki piersiowej. Powłoki jamy brzusznej o zachowanej ciągłości.Prawidłowy przyczep pępowiny Uwidoczniono prawidłowo położony żołądek i pęcherz moczowy. Kończyny górne i dolne uwidoczniono. CRL-58mm- 12.3 tyg. NT-1,6mm. NB(+)-widoczna. Rekomendowano wykonanie testu złożonego("PAPPA")."
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
malika89 wrote:Macicia jest teraz na wysokości około 2 palców nad spojeniem łonowym, więc wszystkie historie powyżej to napewno nie dzieciątko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgsha ja bym sie tak nie martwila, opis masz bardzo ladny, a przeplywy napewno sa dobre i zazwyczaj przy polowkowym lekarze bardziej sie temu przygladaja, ja mam duzo mniej napisane a jestem spokojna jak nigdy i nie chce sie zamartwiac ze lekarz czegos nie sprawdzil...
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Agsha ja bym sie tak nie martwila, opis masz bardzo ladny, a przeplywy napewno sa dobre i zazwyczaj przy polowkowym lekarze bardziej sie temu przygladaja, ja mam duzo mniej napisane a jestem spokojna jak nigdy i nie chce sie zamartwiac ze lekarz czegos nie sprawdzil...
Może tak, ale jednak kurcze... Moja koleżanka była 2 dni temu w tym samym miejscu i ma znacznie dokladniejszy opis. U mnie nawet nie włączył tych kolorkówSkąd wiadomo że przepływy są ok? Inna znajoma znów miała złe przepływy w 12tc i tylko zauważenie tego uratowało jej dzidzie.
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!