Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SyHa85 wrote:Ja po wizycie
usg nie bylo
bylo tylko tetno mierzone- 140. To nie za malo? Dostalam skierowanie na glukoze na czczo- jutro ide. Ale po 24tyg powiedziala ze bedziemy powtarzac. I na jakies tam inne badania. Waga od szesciu tygodni bez zmian. Badanie "zwykle" ok. Nie wiem czy wytrzymam 4 tygodnie do usg...
[/url]
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Mąż ma dzisiaj życzenie pierogi zjeść, jak ja nie lubię robić pierogów
2 h nie moje
ninciaa172, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oLena31 wrote:A propos Happymum, mam kilka rzeczy ale raczej z przeceny, bo strasznie drogie są (179zl za dresy!?). Ale ciuchy ok. Firma jest z Olsztyna i niedawno otworzyli sklep stacjonarny w Aurze i mają jakąś loterię na wózek sponsorowany przez hurtownię Maluszek z Olsztyna (swoją drogą polecam dziewczynom z okolicy, bo niedrogo i można sporo skompletować, np. 2 lata temu kupowaliśmy spoko łóżeczko za 139zł).
We Wrocławiu w Arkadach jest tez sklep stacjonarny Happymum. -
kaarolaa wrote:ja bylam w sobote na basanie i troche dziwnie i glupio sie czulam bo ten brzuch taki nie za bardzo ciazowy, bardziej to taki tluszczowy byl...teraz pojde na basen dopiero jak juz bedzie taki ciazowy
haha mam to samo. Ostatnio mąz chcial do spa pojechac ale moj brzuch wyglada jak wzdety balon a nie ciążowy. I jak ja mam sie tam pokazac? Nie pojechalam. Powiedzialam, ze dopiero, jak bedzie widac ze to od ciązy
Ja jako dzieciak i nastolatka miewałam jeczmien na oku. I wiecie co pomagalo? Zawiazanie czarnej nitki na palcu u ręki po stronie oka. Ja nie wiem jak to dziala, ale dziala. Niestety nie wiem na ktorym palcu i pamietam ze wiazalam na wszystkichAle jeczmien znikal i sie nie powiekszal.
A co do spodni boyfriend z HM to juz mamy sprawdzone. Jesli ktoras chce jeszcze kupic to kupujcie mniejszy rozmiar niz normalnie nosicieamanina lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
ninciaa172 wrote:Mmm, pierogi, zwlaszcza ruskie. Uwielbiam
Aniu ma ochote, niech sobie zrobi !
Najlepsze że potrafi, ale to zdolny leń i mówi mi tak "ale jak ty zrobisz to są smaczniejsze".
W zasadzie zawsze tak gada żebym mu zrobiła coś jeść , nawet kanapki.
kaarolaa wrote:Ja z moim robilam w sobote. On mi ciasto wyrobil, powalkowal i powycinal kleilam juz sama. Ale szybko poszlo. A takie dobre na dwa obiady nam starczylo. Jeszcze mi troche ciasta zostalo bo farsz sie skonczyl to z dzemem wiśniowym zrobilam i zamrozilam.
Mi jak coś zostaje to farsz i też go mroże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:Ja po wizycie
usg nie bylo
bylo tylko tetno mierzone- 140. To nie za malo? Dostalam skierowanie na glukoze na czczo- jutro ide. I na jakies tam inne badania. Badanie "zwykle" ok. Nie wiem czy wytrzymam 4 tygodnie do usg...
SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Rudi88 wrote:My chcemy jechać na termy, ale to tak marzec/kwiecień
A dziewczyny planujecie jakies urlopy?
Ja na pare dni w gory bo mam voucher do Zakopca. Mysle ze na majowke. A nad morze na pewno w jakis weekend bo my blisko mamy. A tak to dzialeczka u rodzicow na wsimoj tez ugadal sie w pracy ze wezmie 2 tyg po urodzeniu dzidzi.
[/url]
-
opóźniona wrote:My nie planujemy, bo nie dotoczę się do plaży
Co Ty gadasz kobieto! Moja siostra w obydwu ciążach jeździła nad morze. jak z młodszą była w ciąży to popylała po schodach w Jastrzębiej Górze heheheeh
My chcemy jechac do Młyna Klekotki, ale to tak max 5-6 dni. Relaks, relaks i jeszcze raz spanieopóźniona lubi tę wiadomość
-
Ja póki co urlopu nie planuje. Mielismuy wycieczke do Meksyku ale ja nie jade z oczywistych względów. Za to mąż moj pojedzie bo to wycieczka zorganizowana i opłacona przez jego rodziców. Bedzie tez jego brat wiec niech chłop pojedzie i meksyk zobaczy, a co
Tydzien szybko zleci. A potem moze razem na dłuzszy wknd w góry wyskoczymy.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI