Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wstyd? Ja ani jednej nie zrobie hehe :-p Ja to juz jestem kloc
A co do slodyczy tez nie mam slinotoku, aczkolwiek czasami sie skuszeale powiem Wam ze jak za duzo to mi niedobrze po- Młody chyba nie lubi. Woli marchewke
slone i kwasne jak najbardziej tez!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:02
amanina lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja na początku trochę słodyczy jadłam a teraz mnie na ostre bierze. Dzisiaj sobie KFC zamówiłam skoro siedzę sama to się tak pociesze. Tak się cieszylam że odpoczne że spokój a ja najpierw się wzięłam za sprzątanie dzieci pokoju a teraz becze bo mi nudno i smutno.
Slyszalyscie o tej aplikacji skurcze? Podczytalam u lutowek
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Uff. Nadrobiłam
Betty gratulacje!
Ja dzisiaj intensywnie spędziłam dzień, ale jestem bardzo zmęczona bo wczorajszej nocy nie spałam zbyt wiele z powodu pewnej złej informacji. Czasami mam wrażenie, że od począku roku same niefajne sytuacje mi się trafiają - dobrze, że chociaż z Fasolą wszystko ok. No ale niestety nie mam na nie wpływu
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, a ja za to kilogramami warzywa, jajka, maslo (lyzeczkami jem:P), mieso (chociaz mniej niz przed ciaza), ryby, ten sok jablkowy i w sumie tyle mi wystarcza do zycia
Nelk - ja nie wiem co to za aplikacja, napiszesz cos wiecej??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:56
-
nick nieaktualny
-
Amanina no właśnie chciałam ją ściągnąć ale mam za mało pamięci w telefonie muszę coś usunąć ale to może później. Z tego co zrozumiałam to skurcze porodowe mierzy i czy to te właściwe czy straszaki
amanina lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziś testowałam kupione w rossmanie rajstopy dla ciężarnych. Mam już dość widoczny brzuszek i chciałam mieć wygodnie. Od pępka w dół (tam gdzie prawdopodobnie przebywa dzidzia) było idealnie, żadnego ucisku, ale końcowa gumka już powyżej pępka uciskała. Byłam w nich parę godzin i aż się odcisnęła. Zastanawiam się czy to bezpieczne dla dzidziusia, czy mu nie blokuję przepływu tlenu itd. Jak myślicie? Może lepiej jakieś pończochy nosić?
-
celia wrote:Makota to fakt, jakoś określenie karmnik na stanik w ogóle mi nie przeszkadza. Natomiast użycie słowa "cycek" w jakiejkolwiek formie w kwesti karmienia, tudzież genaralnego nazwania piersi przyprawia mnie o białą gorączkę
Jak ktoś mnie pytał np. "może cyca chce", to zawsze mówiłam - "co najwyżej pierś"!!! Czyli każdy ma swoje "słowa nie do przejścia"
Kajka86 ja biorę luteinę dopochwowo i niegdy nie miałam żadnych problemów. Przy czym nigdy też nie używałam aplikatora
Alicjaa mi bardzo piersi urosły w trakcie karmienia. Nie wchodziłam w ogóle w staniki z końcówki ciąży. Poza tym, po porodzie dość szybko spada wielkość w obwodzie.
Betty super wieści
Celia ja równiez mam uczulenie na wyzraz "cycek" w odniesieniu do karmienia. Nie przeszkadza mi ja mowie ogólnie np na swoje cycki ale zdanie" idziemy na cyca" "chodź dam ci cyca" ktore słyszalam non stop u karmiacej kolezanki napawało mnie wrecz odrazą-nie wiem dlaczego tak mam. Moze dlatego ze dla mnie karmienie piersia jest bardzo intymne.
Dzis w Lublinie jest okropnie. Ja 6:30 wstalam i postanowilam pojsc z psiakami aby mąż sobie pospał. Sierściuchy wybiegane, zaraz wciagne jakies kanapeczki i nie wiem co dalej. Chyba porządki jakies porobie.Agusienka1985, celia lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Penelope30 wrote:Dziś testowałam kupione w rossmanie rajstopy dla ciężarnych. Mam już dość widoczny brzuszek i chciałam mieć wygodnie. Od pępka w dół (tam gdzie prawdopodobnie przebywa dzidzia) było idealnie, żadnego ucisku, ale końcowa gumka już powyżej pępka uciskała. Byłam w nich parę godzin i aż się odcisnęła. Zastanawiam się czy to bezpieczne dla dzidziusia, czy mu nie blokuję przepływu tlenu itd. Jak myślicie? Może lepiej jakieś pończochy nosić?
Ja tez mam z rossmana- trzeba wziac br wieksze i wtedy masz gumke pod cyckami, caly brzuch obejmuje i nic nie uciskaPenelope30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dzień Dobry
U mnie też dzisiaj pada
Dziękuję za dopisanie na pierwszej stronie
U nas będzie dziewczynka
Ja wczoraj też zgrzeszylam i objadlam się chipsów z cola
A na kolacje zazyczylam sobie kanapki z wedlina i pomidorem i do tego kubek ciepłego mlekaMężu przewidywał nocny zwrot ale wszystko się przyjęło
Wiele z Was pisze że już czuje ruchy dziecka a ja nie wiem czy to przelewanie się i laskotanie to dzidzia czy moje wymysly
Fajne te Wasze brzusiemalika89 lubi tę wiadomość
-
Domi793 wrote:Fajne brzuszki dziewczyny:) w pierwszej ciazy tez mialam takie malutkie, w tym okresie co jestem teraz mialam jeszcze plaska deske:) teraz w drugiej ciazy mam brzuszek jak Truskaweczka, mocno widoczny:) a apetyt taki ze szok, co chwile bym cos jadla..
Truskaweczko fajne te spodnie zamowilas:) conversy beda swietnie pasowac:) moje biale wysokie juz przyszly, nic tylko czekac na piekna pogode!
Najadlam sie na wieczor pomidorkow z cebula i tak mnie teraz brzuch kluje wrr.. bobas ma na mnie chyba nerwy o ta cebule..
Mniam, pomidory z cebula ale mam smaka
O tez bym chciala takie biale tylko krotkie dla odmiany, no i ciekawe kiedy ta wiosna przyjdzie i ile jej bedzie, bo znajac nasza pogodę to roznie moze byc.
Ja tej zimy kozakow jeszcze nie ubralam...
Tylko mam ala botki z ccc i drugie ala trapery z decatlona i tylko w nich, a kozaki mam fajne za kolano wysokie i nie mam kiedy.
Najczęściej adidasy, baleriny, japonki jak cieplo i te botki i w sumie by 4pary wystarczyly
Domi793 lubi tę wiadomość
-
A mnie dzis boli podbrzusze, cignie z prawej strony i ciezko chodzic i wstawac... I na dodatek dzisiaj obiad u tesciowej
pewnie zrobi cos tlustego jak zwykle i nawali mi caly talerz ale chociaz teraz mam wymowke i moge zawsze powiedziec ze mam mdlosci i nie zjem
-
Dzień dobry
Ja dopiero zadek z łózka podniosłam, bo wczoraj prawie do 24.30 siedziałysmy i plotkowałysmy. Powiem wam,że togo mi było trzebaA tak się nażarłam,ze nie mam dziś ochoty na sniadanie.
U mnie słoneczko świeci, ale widzę że od strony Wisły chmury nadchodzą.