Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również jutro wizytuje, mam nadzieje ze usłysze serduszko
U mnie kiepsko z jedzeniem, brak apetytu i schudłam.juz dwa kilo chciałabym przytyć chociaż z 5 kilo akurat kilogramami się nie martwię, bo przy wzroście 160 ważę 46 kg. Chciałabym trochę przytyć byłabym spokojniejsza, a tak się martwię ze przez ze mnie coś może być nie tak, bo nic nie jem, zmuszam się do jedzenia, a co zjem to mam takie mdłości ze pewnie już nie długo dojdą wymioty. Niech już miną te mdłości, już bym wolała co chwilę jeść i przytyć -
Lulu83 wrote:Suuuuper! !! Gratulacje! ! Zazdroszczę ze słyszałaś bicie serduszka ja nie widziałam ani nie słyszałam . Tylko lekarz potwierdził że jest. ; ( ale i tak się ciesze ze jest .
Pomocy gardło boli ; (
Narazie ratuje się płukanie z sody oczyszczonej ; (
Ja sie bujam z uchem juz tydzien, lekarz mowi ze widac poprawe a ja juz szalu dostajeLulu83 lubi tę wiadomość
[/url] -
Blondynko ja też mam wstręt do jedzenia i mdłości. Mało co jem, ledwo coś skubne, dziś mieliśmy w nagrodę jechać do mc donals ale przeszła mi ochota, mąż poszedł do garażu, przyjdzie i znów będzie gadanie, że nic nie jem...
A może chciałby się zamienić?
Mi lekarz na mdłości rano powiedział żeby wziąć aviomarin
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnydziewczyny powiedzcie, czy jeśli TSH przed ciążą (jakoś 3 m-c przed) miałam na poziomie 3,74 to czy teraz mam powodu do niepokoju? wiem, ze TSH dla kobiet planujących powinno być równe lub mniejsze niż 1,5. Mi się udało zajść z takim, jak widzicie, przy czym FT3 i 4 mam w normie... czy jutro, jak będę u gin powinnam dostać skierowanie na ponowne badanie TSH?
jak ja już bym chciała zobaczyć serduszko... ale jeszcze pewnie z dwa tygodnie, a ja coraz bardziej się stresuję //Domi793 lubi tę wiadomość
-
Martynka - suuuper że słyszałaś już bicie serduszka:)) to niezapomniana chwila, wzruszająca:) dobrze, że wszystko jest ok:))
Bobo frut - powinnaś moim zdaniem powiedzieć gin jakie miałaś tsh, to ważne, nic się nie martw kochana, pewnie będziesz mieć zęściej badane tsh. Ja też mam niedoczynność tarczycy, biore L-thyroxine w dawce 25, jestem również w czwartym tygodniu ciąży, tsh miałam ostatnio 2,5, kolejne badanie 13 stycznia. Nie martw sie, bedzie dobrze:)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Bobo frut - daj znać jak wrócisz jutro od gin. Fajnie, że Cię już jutro zbada i powie co i jak. Ja mam dopiero pierwszą wizytę u ginekologa 4 stycznia. Chciałam wcześniej, jeszcze przed Świętami, żeby wiedzieć właśnie czy wszystko ok, ale pani w recepcji powiedziała że już brak miejsc, sezon urlopowy a wogóle to za wcześnie:/ no i musze czekać, a tak chciałam jadąc na Święta do Polski powiedzieć rodzicom i teściom że spodziewamy się maleństwa..Julia, 10 latek
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Martynka - suuuper że słyszałaś już bicie serduszka:)) to niezapomniana chwila, wzruszająca:) dobrze, że wszystko jest ok:))
Bobo frut - powinnaś moim zdaniem powiedzieć gin jakie miałaś tsh, to ważne, nic się nie martw kochana, pewnie będziesz mieć zęściej badane tsh. Ja też mam niedoczynność tarczycy, biore L-thyroxine w dawce 25, jestem również w czwartym tygodniu ciąży, tsh miałam ostatnio 2,5, kolejne badanie 13 stycznia. Nie martw sie, bedzie dobrze:)
tak, jak mówisz, na pewno powiem. mam nadzieję, że nie zbagatelizuje tego, bo będę musiała szukać nowego lekarza... jak ja już bym chciała żeby było jutro a wizytę mam dopiero na 18:45
a powiedz te tabletki na tsh przepisał Ci gin, czy endo?Domi793 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Bobo frut - daj znać jak wrócisz jutro od gin. Fajnie, że Cię już jutro zbada i powie co i jak. Ja mam dopiero pierwszą wizytę u ginekologa 4 stycznia. Chciałam wcześniej, jeszcze przed Świętami, żeby wiedzieć właśnie czy wszystko ok, ale pani w recepcji powiedziała że już brak miejsc, sezon urlopowy a wogóle to za wcześnie:/ no i musze czekać, a tak chciałam jadąc na Święta do Polski powiedzieć rodzicom i teściom że spodziewamy się maleństwa..
jasne dam znać
oj to faktycznie musisz długo czekać, ale już wtedy na pewno usłyszysz serduszko
no właśnie my chcemy rodzicom zrobić taki prezent pod choinkę, że zostaną dziadkami już nie mogę się doczekać ich reakcji, zwłaszcza, że moi rodzice jeszcze nie mają w ogóle wnukówDomi793 lubi tę wiadomość
-
Bobo frut - tabletki na tsh mam przepisywane przez lekarza pierwszego kontaktu, ale ja od 1 roku i 3 miesięcy mieszkam w Niemczech, chodzę do lekarki która ma specjalizację również z leczenia tarczycy. Ginekolog też może przepisać ci te tabletki.
SyHa85 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Dziewczyny widziałam moją kropusie!!
Ciąża jest młodsza o tydzień, więc to 4tc i bąbel ma 1,5mm, ale ciąża prawidłowa
Za dwa tygodnie idę posłuchać, jak bije serduszko!
Jestem PRZESZCZEŚLIWA!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 19:54
Domi793, SyHa85, Elza :), Elza :), rosax3, blondyna5555, kaarolaa, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny