Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Dziewczyny widziałam moją kropusie!!
Ciąża jest młodsza o tydzień, więc to 4tc i bąbel ma 1,5mm, ale ciąża prawidłowa
Za dwa tygodnie idę posłuchać, jak bije serduszko!
Jestem PRZESZCZEŚLIWA!!
Twoja kropeczka cudowna, wspaniała!!!!! gratuluję!!!
mam nadzieję jutro ujrzeć taki sam widokDomi793, alicjaaaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Domi793 wrote:Dziewczyny a bierzecie już teraz jakieś witaminy oprócz oczywiście kwasu foliowego?
Dzisiaj lekarz powiedział mi, że na początku wystarczy zdrowa dieta i kwas foliowy. Czasem witaminami można sobie wręcz zaszkodzić... Trochę się zdziwiłam, ale skoro tak mówi, to ja mu ufamDomi793, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Domi793 wrote:Od kilku dni odstawiłam kawę, codziennie piję teraz po ok. 4 kubki kawy inki, chyba nie szkodzę sobie i bąbelkowi taką ilością kawy inki? Jak myślicie?
Inka, to kawa zbożowa, więc jest bezpieczna.
Kolejna wskazówka od mojego lekarza: "Niech Pani nie schizuje Proszę teraz myśleć pozytywnie, o ubrankach, imionach i innych przyjemnych rzeczach"bobo_frut, Domi793, pigułka, monirek lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkich dobrych wieści, bet, serduszek i kropeczek
Martynka cieszę się bardzo, pomimo że się nie udzielam to bardzo Ci kibicowałam
Ja miałam 2 bety na początku w odstępie 48h i to było 499 i 1280. Do głowy by mi nie przyszło że może to oznaczać to, co zobaczyłam, czyli 2 pęcherzyki......
Gin narazie mówił, żeby podejść ze spokojem bo często się zdarza że nie każdy się rozwija więc się staram być spokojna...Daria23, alicjaaaa, SyHa85, bobo_frut, Elza :), Domi793, pigułka, s1985, monirek, kaarolaa, Dagmara, Lulu83, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak sie ciesze z Waszych udanych wizyt
Ja jutro wizytuje i starsznie chcialabym zobaczyc juz chociażby dlatego, że ostatnio na wizycie widzialam tylko pęcherzyk... Tak w ogole to chcialam sie Wam troche wyżalic bo ze wszystkim jestem sama ;( Maz mnie nie wspiera, mam wrazenie jakby sie nie cieszył z naszej ciąży... Przez to ja siedzę w domu sama i czytam fora o pustych pecherzykach juz sobie nimi glowe nabilam ;( teraz naprawia auto bo mi sie popsulo ale jak zapytalam czy pojdzie ze mna na wizyte to odpowiedz brzmiala "nie wiem " ja odbieram to tak jakby nie chcial tego dziecka, które ja zdazylam juz pokochać.. Strasznie boje sie jutrzejszej wizyty...Domi793 lubi tę wiadomość
-
Karo Em wrote:Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkich dobrych wieści, bet, serduszek i kropeczek
Ja miałam 2 bety na początku w odstępie 48h i to było 499 i 1280. Do głowy by mi nie przyszło że może to oznaczać to, co zobaczyłam, czyli 2 pęcherzyki......
Gin narazie mówił, żeby podejść ze spokojem bo często się zdarza że nie każdy się rozwija więc się staram być spokojna...
Łaaaaaa, czyli bliźniaki się szykują! Cudownie!Karo Em lubi tę wiadomość
-
Daria23 wrote:Dziewczyny tak sie ciesze z Waszych udanych wizyt
Ja jutro wizytuje i starsznie chcialabym zobaczyc juz chociażby dlatego, że ostatnio na wizycie widzialam tylko pęcherzyk... Tak w ogole to chcialam sie Wam troche wyżalic bo ze wszystkim jestem sama ;( Maz mnie nie wspiera, mam wrazenie jakby sie nie cieszył z naszej ciąży... Przez to ja siedzę w domu sama i czytam fora o pustych pecherzykach juz sobie nimi glowe nabilam ;( teraz naprawia auto bo mi sie popsulo ale jak zapytalam czy pojdzie ze mna na wizyte to odpowiedz brzmiala "nie wiem " ja odbieram to tak jakby nie chcial tego dziecka, które ja zdazylam juz pokochać.. Strasznie boje sie jutrzejszej wizyty...
Daria nie nakręcaj się kochana! Bo szkodzisz i sobie i małej fasolce.
Mężczyźni inaczej reagują, więc może cieszy się wewnętrznieDomi793, Daria23 lubią tę wiadomość
-
Karo Em wrote:Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkich dobrych wieści, bet, serduszek i kropeczek
Gin narazie mówił, żeby podejść ze spokojem bo często się zdarza że nie każdy się rozwija więc się staram być spokojna...Karo Em lubi tę wiadomość
[/url] -
Daria23 wrote:Dziewczyny tak sie ciesze z Waszych udanych wizyt
Ja jutro wizytuje i starsznie chcialabym zobaczyc juz chociażby dlatego, że ostatnio na wizycie widzialam tylko pęcherzyk...
Daria ja w pierwszej miałam tak samo, Szybko poszłam do lekarza i zobaczyłam tylko pęcherzyk, który dodatkowo był dziwnie płaski, przez tydzień wkręcałam sobie że to puste jajo, żeby w 6+2 tyg. usłyszeć serduszko
-
Gratulacje wszystkim które dzisiaj zobaczyły serduszka i pęcherzyki
Karo Em super... sama chciałabym mieć blizniaki, gratulacje
Ja dzisiaj też byłam na Usg i zobaczyłam piękne bijące serduszko:) dzidziuś ma dokładnie 10 mm. mąż był ze mną i chyba dopiero teraz do niego to dotarło:) bo cały dzień był wyjątkowo miły i troskliwy:)
Jestem bardzo szczęśliwa. Wg Usg to 7t1d czyli tak jak wychodzi według belly.
Daria23, Karo Em, SyHa85, kaarolaa, Friend, malika89 lubią tę wiadomość
-
Martynko gratuluje serduszka. Ciesze sie ze juz je widzialas.
Zreszta wszystkim dziewczynom gratuluje serduszek, pecherzykow. Super.
Ja wizytuje w poniedzialek lub wtorek. Ach nie moge sie doczekac.Karo Em, SyHa85 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Karo Em moj pecherzyk też jest lekko splaszczony. Powoli zaczynam watpic w umiejetnosci tego lekarza po tym chocby iz jak bylam u niego 3 lata temu to nie widzial u mnie drugiego jajnika, chociaż podobno to najlepszy lekarz u mnie w mieście... U mnie od miesiaczki jest 6t6d a od owulacji 4t3d...
I gratuluje Ci, też marzylam o bliźniakachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:43
Karo Em lubi tę wiadomość
-
Karo Em wrote:Dzięki dziewczyny
Chociaż wiem że różnie może się skończyć to i tak zawsze będę wiedzieć że zaczęło się tak:
Jedno serduszko widziałam, ale było za wcześnie żeby usłyszeć i zmierzyć, a drugi pęcherzyk jest schowany za pierwszym i tylko ciałko żółte było.
PRZEPIĘĘĘKNY WIDOKKaro Em lubi tę wiadomość