Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi przez ciąże też co chwilę coś dolega. Moja mama to się śmieje,że przez całe życie tyle rzeczy chorobowych mnie nie spotkało co teraz przez 4 miesiące
Ja dzisiaj próbowałam się dodzwonić do położnych ale dupa ;/ jutro od rana znowu zaatakuje.
I zeżarłam 5 ogórasów kiszonych -
SyHa85 wrote:Oj Ty jestes bidulka, ciagle cos
Ja tez wizytuje w poniedzialek i tez die doczekac nie moge!!!
Ja tak po cichu liczę na córeczkę.[/url]
-
W sumie to dobrze ze nie zapalenie, a ze upierdliwe to swoją drogą.
Ja zawsze od zawsze słyszę sikanie sąsiadów ( przyjemniej wiem ze myją ręce :p słyszę jak piętach wracają do pokoju dłuższą chwilę po spuszczeniu wody).
O igraszkach nie tylko najbliższych sąsiadów nie wspomnę
Aaaaale się objadlam zupa kartoflanka z zacierkami)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 16:34
-
Paulka123 wrote:Wam tez chce sie tak spac? Ja to chyba zaraz usne na stojaco. Dobrze ze siedze
od poniedzialku zaczynam urlop a w srode ide na polowkowe:-)
Ja ostatnio nie dosypiam w nocy i chciałam sobie drzemac w dzień, ale kurna nie moge. Nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz sie kładę i dupa tylko głowa zaczyna bolećstarość nie radość
-
nick nieaktualnyHej lalencje
Mam 1,5 dnia do nadrobienia bo wczoraj mnie zlapala grypa plus klopoty zoladkowe i albo spalam albo siedzialam w toalecie a dzis o 12 usiadlam do tej poduszki-sowy dla Grubego bo wczoraj materialy przyszly.
Wlasnie skonczylam wiec zgodnie z obietnica wrzucam fote, piekna nie wyszla ale jest mega mieciusia
Dzis mamy o 20 wizyte u lekarza i tak mnie to wciagnelo ze nie mialam kiedy sie stresowac
PS z tylu jest cala zolta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40b904ec803f.jpgkaarolaa, Rybaaaa, Ninka0111, MiMK, malika89, Domi793, Rudi88, alicjaaaa, opóźniona, Betty Boop, pigułka, SyHa85, Lulu83, hella, Penelope30, beza_cytrynowa, klaudia12369, oLena31, Kw14tuszek, Karo Em, Nelk, Paulka123, paola89, Ania_1986, makota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pokazalam ja mojej corci ona ze tez chce taka sowe tylko bez zeza bo bedziemy musialy kupic jej okulary(moja mala obcykana bo nosi bo jej oczka uciekaja)tak ze ciocia amanina twoja sowa zostala zaakceptowana przez dziecko☺
kaarolaa, SyHa85, hella, amanina lubią tę wiadomość
-
amanina piekna ta sowa
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za zyczenia.
Ja mialam jakos dzis byc krócej w pracy ale w sumie jak wyszłam o 9:30 to wrócilam o 14 i od razu pojechalam po zakupy, ugotowalam obiad i juz nic mi sie nie chce. Mialam sobie pojechac do galerii ale juz mi sil brak, pogoda byle jaka wiec nie bede robila nic
Zjadłam obiad i mi tak ciasno w brzuchu a zaczelam juz pilnowac porcji bo wczesniej zarłam z łakomstwa a teraz staram sie rozsądnie jesc. Obiad lekkostrawny a i tak ciasno jakos.amanina lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Paulka123 wrote:Wam tez chce sie tak spac? Ja to chyba zaraz usne na stojaco. Dobrze ze siedze
od poniedzialku zaczynam urlop a w srode ide na polowkowe:-)
Js wlasnie sie obudzilam po 2h...nie wiem nawet kiedy usnelam...
Ale juz tak dlugo nie mialam. Raczej juz nie spie w ciagu dnia.[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz rzadziej jestem taka głodna i nie rzucam sie tak na zarcie jak w 1 trymestrze. W zasadzie jem podobnie jak przed ciazą. Dzis sie wazylam i w sumie nadal jestem 2 kg na plusie wiec bez zmian.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty!! wszystkiego najlepszego i samego zdrowia i szczescia i w ogole takietakie !!
))
Sowa wyszła taka se, ale moze kolejna wyjdzie fajniejszaza to jest giga mieciutka (przez material na zewnatrz - minky oraz wypelnienie).
Rudi, cenowo wyszla okolo 30zł myślę (wypełnienie było drogie bo mi się nie chciało do Ikei po te poduszki jechac, wiec kupilam w pasmanterii). Gdyby nie to wypelnienie to pewnie w 20 zł bym sie zmiescila. oczywiscie zaplacilam wiecej (bo oni za m2 licza), ale mi zostalo tego materialu od cholery na kolejne poduszki chyba
Betty Boop, SyHa85 lubią tę wiadomość