Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:Opóźniona, gratuluję córci
Co do sutków, to też mam czasami takie strupki, ale u mnie jest też już siara.
Odnośnie napinania macicy / brzucha, to być może są to skurcze braxtona-hicksa - pojawiają się około 20 tygodnia i są całkiem normalneNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
No i stało się... Dołączam do chorujących
a tak do dupy się dzisiaj czułam, taka rozbita, nie wiedziałam z czego, no i w końcu temp poszybowała w górę, łeb chce rozsadzić. Oby tylko dalej się nic nie rozwinęło..
Mąż na szczęście zabrał małą do teściowej to mogę pocierpieć w ciszy. -
Mnie też coś bierze. Od trzech dni boli mnie gardło i swędzi w nosie. Nic więcej. Do ssania stosuję Septolete. Za to leukocyty 16,8. Jak w poniedziałek wzrosną lub się utrzymają to antybiotyk
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ja codziennie pije czystek z miodem i cytryna i całą zimę póki co bez żadnych chorób, a to u mnie raczej nie spotykane więc polecam, mam nadzieje że i Wam pomoże.
Co do mojej Małej to dziś podczas jazdy samochodem chyba dostałam pierwszego kopniaka i musiałam się mocno spiąć żeby skupić się na drodze a nie eskplodować z radości.Agusienka1985 lubi tę wiadomość
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Aśka_gdańsk wrote:Ja codziennie pije czystek z miodem i cytryna i całą zimę póki co bez żadnych chorób, a to u mnie raczej nie spotykane więc polecam, mam nadzieje że i Wam pomoże.
Co do mojej Małej to dziś podczas jazdy samochodem chyba dostałam pierwszego kopniaka i musiałam się mocno spiąć żeby skupić się na drodze a nie eskplodować z radości.
Mi lekarz mowil ze z czystkiem uwazac w ciazy. Ale moze chodzilo i mnie konkrkonkretnie bo mnie rozne rzeczy uczulaja
[/url]
-
Mnie odpukać nic poważnego nie zlapalo. W 8 tyg walczylam z zatokami i czasami suchy kaszel z rana, ale to od suchego powietrza w domu.
Pytanie do dziewczyn dzieciatych: macie nawilzacze powietrza? Polecacie jakieś? -
Hej dziewczyny! Nie pisałam długo, bo byłam w delegacji za granica i nie miałam kompletnie kiedy! W samolocie poczułam ruchy dziecka, mam nadzieje, ze nie był zbyt niezadowolony z podrozy. Brzuszek sie już uwidocznil i już widać, ze jestem w ciazy
czytam powoli zaleglosci, tez sie nadal stresuje, 2 trymestr aż tak mnie nie uspokoil... Zastanawiałam sie, czy któraś z Was chce jeszcze pracować do ok. czerwca?
A jeszcze Wam powiem, co mi sie dzisiaj przytrafiłozjadłam Ibuprom sprintcaps zamiast DHA, bo był obok
wyglądały identycznie, zorientowałam sie po fakcie. A do tej pory nawet apapu przy przeziębieniu nie zjadłam. Mam nadzieje, ze nie zaszkodzi maluszkowi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:11
-
Rudi88 wrote:Mnie odpukać nic poważnego nie zlapalo. W 8 tyg walczylam z zatokami i czasami suchy kaszel z rana, ale to od suchego powietrza w domu.
Pytanie do dziewczyn dzieciatych: macie nawilzacze powietrza? Polecacie jakieś?
Też właśnie stwierdziłam, że chyba potrzebny mi będzie nawilżacz, bo często w nocy się budzę i muszę pić wodę, bo suszy jak na kacu. :p tylko niestety też nie mam pojęcia jakiego nawilżacza szukać...
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Rudi masz jakiś link z tą lampą?
Podróż pociągiem to tylko proponowałam Wam dziewczyny, mąż niech nagina autem bo na miejscu się przyda. My tak robiliśmy ale mąż miał wtedy służbowe auto to za paliwo nie płacił. Bo tak normalnie to wiadomo że koszty się robią.SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Rudi masz jakiś link z tą lampą?
Podróż pociągiem to tylko proponowałam Wam dziewczyny, mąż niech nagina autem bo na miejscu się przyda. My tak robiliśmy ale mąż miał wtedy służbowe auto to za paliwo nie płacił. Bo tak normalnie to wiadomo że koszty się robią.
Nie mam, bo kupowalam w sklepie stacjonarnym. Oblatalam milion sklepow a kupilam 300m od domu. Jak znajdę w internecie to oczywiście wrzuce link.
Wpisz w google Markslojd Ugglarp 105438cena żarówki do niej jest zabójcza 50zl !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:32
-
Rudi ta lampa jest super, muszę ja mieć choć nie mam pokoiku dla dziecka. Zawieszę w sypialni hihi.
Widzę że jest też stojąca, to będzie lepsza przy łóżeczku zapalę w kąciku maluszka, dzięki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:40
-
Opóźniona gratuluję córuni
Wszystkim chorym i przeziębionym szybkiego powrotu do zdrowia. Ja odpukać (tfu, tfu, tfu) byłam lekko przeziębiona w 6 tyg, ale na cytrynie, miodzie i czosnku się skończyło. Od tego czasu spokój i oby tak dalej.
Co do czystka - potwierdzam jego wspaniałe właściwościUwielbiam!
opóźniona, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Rudi ta lampa jest super, muszę ja mieć choć nie mam pokoiku dla dziecka. Zawieszę w sypialni hihi.
Widzę że jest też stojąca, to będzie lepsza przy łóżeczku zapalę w kąciku maluszka, dzięki.
Jak ją zobaczylam to musiałam ją mieć! Ten materiał jest fajny bo można na mokro czyścić nie trzeba odkurzaczem.Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Obiecalam wiec pisze!
Kochane mam jakis cien, 2 dni przed @, test25mlu. ( zdjecie pod moim wykresem) Cos mnie tknelo robic i zrobilam.. A teraz mnostwo obaw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:11
Lulu83, Martynka30, SyHa85 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Obiecalam wiec pisze!
Kochane mam jakis cien, 2 dni przed @, test25mlu. ( zdjecie pod moim wykresem) Cos mnie tknelo robic i zrobilam.. A teraz mnostwo obaw!
Kochana ja w dzień @ miałam cień cienia cienia, także przed jak jest cień to tylko może być za kilka dni wielka, grubasna krecha!!! -
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5015907155
My mamy taki nawilzacz, dla mnie sprawdza sie super. Dziewczyny na lutowkach kupowaly jakies za chyba 300zl z inhalatorem ale raz ze mnie nie stac a dwa nie mialabym gdzie takiego kombajnu postawic
-
Kochane mam jakis cien, 2 dni przed @, test25mlu. ( zdjecie pod moim wykresem) Cos mnie tknelo robic i zrobilam.. A teraz mnostwo obaw!Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Kochane mam jakis cien, 2 dni przed @, test25mlu. ( zdjecie pod moim wykresem) Cos mnie tknelo robic i zrobilam.. A teraz mnostwo obaw!
Spokojnie mozesz zrobic juz jutro test ktory bedzie bardziej czuły, z tego co pamietam 10mlu, ja ten 25 miałam 4 dni przed @ z cieniem cienia, następnego dnia tez 25 miałam juz o wiele bardziej widoczny, wiec 10 napewno cos pokaże bardziej