Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Dlatego ja sie ciesze ze duzo dostałam od rodziny i znajomych. Teraz tylko nowy wozek planuje kupic.
Właśnie dobrze jak tak jest, że znajoma, rodzina pomoże... my od bodziaków po wózek musimy radzić sobie sami, dlatego ja jak nadarza się okazaja jakaś to kupuje...
2 dni temu spotkałam znajomą, szła z małą na spacer, miała adamexa, pytałam się czy jest z wózka zadowolona, powiedziała, że bardzo
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Ja na razie kupiłam tylko trochę bodziaków szpiworki do spania, 2 kocyki, i kilka spodenek- wszystko w lumpku.
Jak poznam płeć to może zacznę kupować powoli ciuszki
kaarolaa, Penelope30 lubią tę wiadomość
Adamex jest właśnie przeceniony w smyku
chcemy go kupić . A co do wyprawki to dostaniemy tez cos po jednej znajomej - chociaz ona ma dwoch chlopakow wiec pewnie same chlopiece ciuszki ma.. my dokupujemy tylko dziewczece. Pierwszy nasz dzidziol więc też musimy wszystko kupić
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Ja na razie kupiłam tylko trochę bodziaków szpiworki do spania, 2 kocyki, i kilka spodenek- wszystko w lumpku.
Jak poznam płeć to może zacznę kupować powoli ciuszkibo juz wyrosl ze swoich.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
My będziemy rozglądali się za wózkiem z gondolą min 85cm... oglądałam program i tam ekspert wypowiadał się, że jak dziecko rodzi się w końcówce lata to warto pomyśleć o większej gondoli bo jesienią i zimą dochodzi śpiworek kocyk a i dziecko rośnie i musi mieć miejsce.
kaarolaa, _cherryLady lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
U nas też prawie wszystko do kupienia będzie bo żadnego dziecka w rodzinie od ok. 18 lat nie było
U mnie teść chce robić łóżeczko dla Fasoli (jest stolarzem). Ja mam tylko wskazać jakie bym chciała, więc zaczynam się orientować
A dopóki nie wyjaśni nam się decyzja z kredytem to nawet nie mam gdzie zbierać rzeczy dla dziecka z uwgi na to, że obecnie wynajmowane trzeba będzie mocno przystosować (jest dość małe).Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wózek Tutek torrero i mi się bardzo podoba. Gondolka wewnątrz 90cm. Dokupiłam już fotelik samochodowy z tej samej serii. Z ciuszkami czekam aż poznam płeć, potem łóżeczko i inne dodatki. Zamówiłam już sobie koszule do szpitala w dużych rozmiarach.
paola89, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
A dla mnie to nie jest wcale taka super sprawa jak sie wszystko po kims dostaje... My dostajemy od szwagierki ale jest mi troche przykro ze dla nich specjalnie sie kupowalo w prezentach to co szwagierka miala upatrzone bo kazdy pytal co im potrzebne i ona konkretnie mowila, a my wszystko mamy "spadkowe" i nawet nie mam wplywu na nic i wiem ze nasze dziecko prezentow nie bedzie dostawac bo po co jak wszystko mamy... Nie mam nic do uzywanych rzeczy bo sama wyprawke ubrankowa na lumpku zrobilam juz w sumie ale wszystko tak po kims... Moze ja chcialabym inny bujaczek albo wanienke...
-
Gondola w wózku który nam się podoba ma 86 więc będzie ok.
co do ciuszkow to rodzina z pustą ręką nie odwiedzi malucha, dziadki tez coś pewnie kupią , zawsze można zasugerować ze coś się podoba.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Ja mam wózek Tutek torrero i mi się bardzo podoba. Gondolka wewnątrz 90cm. Dokupiłam już fotelik samochodowy z tej samej serii. Z ciuszkami czekam aż poznam płeć, potem łóżeczko i inne dodatki. Zamówiłam już sobie koszule do szpitala w dużych rozmiarach.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
paola89 wrote:Gondola w wózku który nam się podoba ma 86 więc będzie ok.
co do ciuszkow to rodzina z pustą ręką nie odwiedzi malucha, dziadki tez coś pewnie kupią , zawsze można zasugerować ze coś się podoba.
Pewnie Adamex Barletta ?
Ja się zastanawiam nad tym modelem, sprawdzimy na sklepie jak on na żywo wyglądaMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Tak , ładny , zwrotny , ale tak dokładnie jeszcze też nie oglądaliśmy. W pon jedziemy do sklepu dziecięcego i popytamy i wozki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 18:25
-
Barletta piękny wózek
OGŁOSZENIA PARAFIALNE
Wszystkie aktywne użytkowniczki proszę o sprawdzenie poprawności danych zawartych w pierwszym poście (data porodu, płeć)
Sprawdzam listę obecności
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.