Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam. Już po usg. Wszystko jest w porządku. Będzie chłopak. Wazy 309g. Wszystkie parametry w normie. Jeden dzień starszy,ale lekarz się śmiał, że to na siusiaka te pare gram więcej.
Gratuluję innym wieści. A tym które jeszcze czekają życzę cierpliwości
kurcze badanie pół godziny a mnie się wydawało, że parę minut. Mogłabym tak leżeć i oglądać małegooLena31, paola89, alicjaaaa, kaarolaa, Penelope30, makota, _cherryLady, mmalibu, Martynka30, 33Karola33, Domi793, opóźniona, malika89, Rudi88, Aśka_gdańsk, SyHa85, pigułka, Kw14tuszek, amanina, Nelk, Ninka0111, hella lubią tę wiadomość
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny
-
oLena, zgadza się, gratulowali i pytali który to miesiąc, a ja wściekła. Mam wygięty kręgosłup, lubię podjeść a i wysoka prolaktyna zrobiła swoje. Najgorzej było jak się prawie rok staraliśmy bez efektów a musiałam wszystkim dookoła tłumaczyć, że to nie ciąża. To robili wielkie oczy i "naprawde!". Także teraz mi duży brzuszek nie przeszkadza i z dumą go prezentuję.
oLena31 lubi tę wiadomość
-
Śliczne brzusie i gratuluję udanych wizyt
Od razu mi lepiej jak Was poczytam
Ja to wysłuchuję ruchów synka jak pogłupiała, ale póki co cisza... Do poniedziałku powinien przyjść detektor tętna, bo już bym zwariowała z tej niewiedzy...
Brzusio z teraz 19+4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:40
_cherryLady, kaarolaa, paola89, Penelope30, Martynka30, Domi793, opóźniona, malika89, Aśka_gdańsk, makota, SyHa85, pigułka, Kw14tuszek, oLena31, Nelk, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
A u mnie część mówi, że dziewczyna a część, że chłopak patrząc na mój brzuch sama się zastanawiam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da60f55d0660.jpg
Jak myślicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:40
makota, Kw14tuszek, oLena31 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
widzę jednomyślność; do mnie ginekolog ostatnio tekst: "że pewnie będzie chłopak bo dziewczynki urodę odbierają, a ja coraz ładniejsza do niego przychodzę" i chciałam mu odpowiedzieć "mniej komplementów a więcej badań"
Friend, oLena31 lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Śliczne brzusie i gratuluję udanych wizyt
Od razu mi lepiej jak Was poczytam
Ja to wysłuchuję ruchów synka jak pogłupiała, ale póki co cisza... Do poniedziałku powinien przyjść detektor tętna, bo już bym zwariowała z tej niewiedzy...
Brzusio z teraz 19+4.
Jaki malutki domek.. to ja już mam większyNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
to i ja się pochwalę moją kulką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a50edfce1a0b.jpgMartynka30, kaarolaa, mmalibu, _cherryLady, Domi793, Lulu83, Penelope30, malika89, Rudi88, Aśka_gdańsk, makota, SyHa85, pigułka, Kw14tuszek, oLena31, Nelk, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Ja dokladnie tak jak karolka
)
Martyny brzuszek jest typowo dziewczecy
Mikolajkowej bardziej na chlopca choc nie do konca widac go w bluzeczce wieeeec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 14:05
Martynka30 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami