Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
My już po wizycie.
Bobo wielkością idealnie się pokrywa z OM. Nie mierzyliśmy praktycznie nic, bo za 2 tygodnie i tak połówkowe. Waży jakoś 209g.
Na moje twardnienia brzucha mam brać Aspargin, a z szyjką wszystko ok- 34mm.
Dzieciątko leniwe, znowu wcale nie reagowało na naciskanie.
Zatem płeć nadal niezidentyfikowana. Nogi skrzyżowane i upaaaarteAle rączką sobie pomachał przy twarzy, może głodny po prostu
Cukierek przed wizytą nic nie dał hehe
Na hemoglobinę Tardyferon-Fol.
Brzuchem się nie "pochwalę/pożalę", bo nic nie mam. u Martynki wcześniej też brzuszek bardziej szpiczasty był chybaŚliczne te Wasze bebechy, kurde moja gin aż się zdziwiła, że to już ten tydzień...
Za to pokazuję Wam mojego Ślicznego, Wstydliwego i Nieśmiałego Bobaska:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6714ab3f697.jpgRudi88, Penelope30, pigułka, kaarolaa, paola89, Domi793, Martynka30, Rybaaaa, Agusienka1985, opóźniona, malika89, oLena31, JRY1984, Nelk, SyHa85, alicjaaaa, Kw14tuszek, 33Karola33, Dagmara, Ania_1986, Lulu83, blondyna5555, Betty Boop, hella, Aśka_gdańsk, Friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Mój mąż pojechał w rejon swoich rodziców, objeżdża tam znajomych w interesach i będzie nocował u rodziców, a ja sama samotna. Kupiłam puzzle 500 bo na 1000 jakoś jeszcze nie mam sił i chęci. Do kościoła pójdę w ndz z palmą, mam nadzieję że nie będzie dużo ludzi, szczególnie tych kaszlących.
Puzzle dobra sprawa, bardzo szybko czas Ci zleciGłowa do góry. Ja układam właśnie 3000, ale została mi połowa nieba i już nie mam zaparcia w sobie
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Drzemka to jest to co tyggryski lubią najbardziej
Mojemu Kluskowi chyba obiadek smakowal, bo jak się położyła to fikał kilka minut ( najdłużej jak do tej pory )kaarolaa, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Penelope30 wrote:widzę jednomyślność; do mnie ginekolog ostatnio tekst: "że pewnie będzie chłopak bo dziewczynki urodę odbierają, a ja coraz ładniejsza do niego przychodzę" i chciałam mu odpowiedzieć "mniej komplementów a więcej badań"
ja też po tym, że w ciąży z córą mnie wysyfiło a teraz nie wnioskowałam, że przewaga dla płci męskiej, a to jednak dziewczynka -
nick nieaktualny
-
Właśnie upolowałam na allegro 19 szt używanych ciuszków ze Smyka
Bodziaki, śpiochy, pajace i półśpiochy.
Z przesyłką równe 60 zł je je je!
Rudi88, SyHa85, alicjaaaa, oLena31, JRY1984 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Właśnie upolowałam na allegro 19 szt używanych ciuszków ze Smyka
Bodziaki, śpiochy, pajace i półśpiochy.
Z przesyłką równe 60 zł je je je!
Ja narazie nic nie kupuje, bo skoro po dziewczynkach mam 2 półki ciuchów, to aż się boje co po 2 chłopcach będę miała hehehe -
Rudi88 wrote:Ja narazie nic nie kupuje, bo skoro po dziewczynkach mam 2 półki ciuchów, to aż się boje co po 2 chłopcach będę miała hehehe
Żeby nie zbankrutować poluję na jakieś okazje.
Szwagierka ma malutką córeczkę - 4 mce - więc część ubranek w neutralnych kolorach dostaniemy, ale nie będzie tego dużo.Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
malika89 wrote:Ja kompletuję od 0
Szwagierka ma malutką córeczkę - 4 mce - więc część ubranek w neutralnych kolorach dostaniemy, ale nie będzie tego dużo.
No jak od 0 to żal było za takie pieniądze nie brać!
Ja na DaWandzie mam chyba z milion rzeczy upatrzonych i pozapisywanych w zakładkach i już się czaje żeby coś zamówić hehehemalika89 lubi tę wiadomość
-
My też wszystko kompletujemy od zera. Niby dzieci w okół trochę jest i w rodzinie i u koleżanek, ale jak dotąd tylko jedna się zadeklarowała, że ciuszki pożyczy. Potem, jak dowiedziała się po prenatalnych, że na 70% dziewczynka, to się z tego wycofała - bo ona ma synka...
Także nastawiam się na kupowanie wszystkiego. Dzisiaj siostra upolowała w biedronce ręczniczek z sówką i pieluchy tetrowemalika89 lubi tę wiadomość
-
malika89 wrote:Ja kompletuję od 0
Szwagierka ma malutką córeczkę - 4 mce - więc część ubranek w neutralnych kolorach dostaniemy, ale nie będzie tego dużo.
My tez od zera. Nic od nikogo. Na szczescie moja siostra juz ma tytul ciotki roku. Ona jest panna (chyba juz stara...) i Młody to dla niej oczko w glowienon stop cos mu kupuje u nie oszczedza... mam nadzieje ze tak zostanie hihi
alicjaaaa, malika89 lubią tę wiadomość
[/url]
-
SyHa85 wrote:My tez od zera. Nic od nikogo. Na szczescie moja siostra juz ma tytul ciotki roku. Ona jest panna (chyba juz stara...) i Młody to dla niej oczko w glowie
non stop cos mu kupuje u nie oszczedza... mam nadzieje ze tak zostanie hihi
Idealna kandydatka na chrzestnąSyHa85 lubi tę wiadomość
urodzony 40+1 tc.
http://pl.dawanda.com/product/88454015-dolly-jeansowa-rozkloszowana-trapezowa-sukienka
Dziewczynki co sądzicie o tej sukience?? opcje kolorystyczne są różnepaola89 lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:http://pl.dawanda.com/product/88454015-dolly-jeansowa-rozkloszowana-trapezowa-sukienka
Dziewczynki co sądzicie o tej sukience?? opcje kolorystyczne są różne
Jedynie co, to obawiam się, że przy większym brzuszku będzie za krótka z przodu
urodzony 40+1 tc.
malika89 wrote:Ładna
Jedynie co, to obawiam się, że przy większym brzuszku będzie za krótka z przodu
Kurcze może masz racje, tylko tam jest napisane,że modelka ma 176cm wzrostu a ja ledwo mam 160 hehehe
Teraz lece na drogę krzyżową, jutro dokładnie sprawdze wymiary i porównam do siebie