X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    http://pl.dawanda.com/product/88454015-dolly-jeansowa-rozkloszowana-trapezowa-sukienka

Dziewczynki co sądzicie o tej sukience?? opcje kolorystyczne są różne :)
    Sukienka jest ładna, ale na szczupłej osobie. Jak się ją włoży na duży biust i duży brzuch to się będzie wyglądać jak klucha. Ja jestem szczupła i dobrze zawsze wyglądałam w takich rzeczach, a teraz jak włożę na siebie taką sukienkę to jest masakra.

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane! Bardzo Wam dziekuje za wszystkie Wasze opinie dotyczace xlandera xq i innych moich faworytow. Jestem Wam bardzo wdzieczna!

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Kw14tuszek Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Hej Kochane! Bardzo Wam dziekuje za wszystkie Wasze opinie dotyczace xlandera xq i innych moich faworytow. Jestem Wam bardzo wdzieczna!

a zdecydowałaś się w końcu na tego X-landera??

f2w3rjjgdlc19w86.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    Sukienka jest ładna, ale na szczupłej osobie. Jak się ją włoży na duży biust i duży brzuch to się będzie wyglądać jak klucha. Ja jestem szczupła i dobrze zawsze wyglądałam w takich rzeczach, a teraz jak włożę na siebie taką sukienkę to jest masakra.

Ty to jednak mądra jesteś :) Ja gupia o cyckach nie pomyślałam, że mi się tam wałek zrobi i jeden wielki cyc hehehe
    Muszę coś bardziej wciętego poszukac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:33

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jednak podziekuje.. w necie duzo jest narzekania na ten model, a przedewszystkim na opadajaca gondole :/

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie 5 godzin układałam te puzzle,aż skończyłam. Kręgosłup mnie teraz strasznie boli. Trzeba było sobie na raty rozłożyć.

malika89 lubi tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny co się dzieję z Anią dawno się nie oddzywała... ?

Martynka, z którą Anią? ;>

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    http://pl.dawanda.com/product/88454015-dolly-jeansowa-rozkloszowana-trapezowa-sukienka

Dziewczynki co sądzicie o tej sukience?? opcje kolorystyczne są różne :)

Omatko Rudi nie kupuj tej kiecy bo bedziesz wygladac jak rozlana kula !!
    To jest kroj na chude szczapy, bez tylka, cyckow i na bank bez brzucha.
    Se wynajdz cos obcislego w miare, do kolan albo lekko za z mocnego materialu zeby fald nie robilo i bedzie slicznie :)
    Ten namiot se kupisz po ciazy :p

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    Omatko Rudi nie kupuj tej kiecy bo bedziesz wygladac jak rozlana kula !!
    To jest kroj na chude szczapy, bez tylka, cyckow i na bank bez brzucha.
    Se wynajdz cos obcislego w miare, do kolan albo lekko za z mocnego materialu zeby fald nie robilo i bedzie slicznie :)
    Ten namiot se kupisz po ciazy :p

Ejjj, ale ona jest w dziale " odzież ciążowe " a nie pociążowa :-P
    Macie kobitki rację, bo ta laska na zdjęciu to w ciąży nie jest i pewnie dlatego mnie skusila i pomyslałam, że będę tak szczupło wyglądać buhahaha
    Wyslalam też link do siostry to powiedziała, że mózg mi się całkiem zlasował i jak kupie tą kieckę to pod nią schowam zgrzewke wody i big pake pieluch :-P

Dobranoc

amanina lubi tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się nie czuję w tym kroju dobrze, jak w piżamie, ale widzę że do mojego ulubionego sklepu wrzucili sukienki z krótkim rękawem w kroju który lubię :D

http://www.vubu.pl/product-pol-65219-Sukienka-w-sowy-rozszerzana-w-biodrach.html

ja mam dwie żółtą i szarą

i wersja z długim rękawem:

http://www.vubu.pl/product-pol-61867-Tunika-jasnoszara-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html

amanina lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz spac, dobranoc dziewczyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    ja też się nie czuję w tym kroju dobrze, jak w piżamie, ale widzę że do mojego ulubionego sklepu wrzucili sukienki z krótkim rękawem w kroju który lubię :D

http://www.vubu.pl/product-pol-65219-Sukienka-w-sowy-rozszerzana-w-biodrach.html

ja mam dwie żółtą i szarą

i wersja z długim rękawem:

http://www.vubu.pl/product-pol-61867-Tunika-jasnoszara-sukienka-rozszerzana-w-biodrach.html

One sa ladne ale ja nie moge z tymi kieszeniami w biodrach nic, bo mi znieksztalcaja optycznie cala sylwetke a tylek w szczegolnosci - robi sie plaski i szeroki zamiast waski i odstajacy :P
    Wiec ja akurat wygladam straszniscie w takim kroju :)

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    One sa ladne ale ja nie moge z tymi kieszeniami w biodrach nic, bo mi znieksztalcaja optycznie cala sylwetke a tylek w szczegolnosci - robi sie plaski i szeroki zamiast waski i odstajacy :P
    Wiec ja akurat wygladam straszniscie w takim kroju :)

Ja tam nie mam figury a jakoś w nim wyglądam :) z resztą wrzucałam na fb to sobie można unaocznić i dzięki tym poszerzanym biodrom więcej brzuszka się tam zmieści. :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukienka nr 1 ma SOWY więc już mi się bardzo podoba, nr 2 niekoniecznie.

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam są różne kolory. Podejrzewam ze w najbliższym czasie sprawie sobie kolejne kolorki :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jakie butki znalazłam :D
    normalnie przepadłam :D
    http://senna-sowka.pl/produkt/buciki-niemowlece-ocieplane-zapinane-na-rzep-11cm/

74di6iyermvv176r.png

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    My też wszystko kompletujemy od zera. Niby dzieci w okół trochę jest i w rodzinie i u koleżanek, ale jak dotąd tylko jedna się zadeklarowała, że ciuszki pożyczy.

Nam przed urodzeniem córki też jedna koleżanka zadeklarowała, że da nam ubranka po swojej córci. Taka, z którą praktycznie nie mialam kontaktu i spotkałyśmy się przypadkiem. Ale to było w listopadzie a rodziłam w grudniu, więc już wszystko miałam pokupowane z zapasem prawie do roku ;-)
    ale stwierdziłam po tym, że na "obcych" można liczyć a na najbliższą rodzinę nie! Mimo, że moje bratanice miały 3 i 4 lata to ciuszki bratowe miały.

alicjaaaa lubi tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chrzestnych to mnie właśnie brat poprosił dla córeczki i niby się cieszę, ale jakoś tak... Mam już 2 chrześnice (5 lat, a druga 9 mcy) i mąż ma chrześnicę 5 mcy.. Teraz dojdzie kolejna. Same wydatki :-/ Może źle podchodzę do tematu, ale nie wyobrażam sobie bez prezentów na święta itp skoro to chrześniaczki..
    Czy którejś z Was zdarzyło się odmówić rodzicom maluszka?

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Nelk Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 04:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno w ciąży można odmówić bo jest jakiś przesad ale nie pamiętam jaki. Ja odmowilam kiedyś koleżance właśnie przez ciążę, ale też dlatego że podawałam wcześniej u siostry.

va5bflw11begdoxu.png
    [link=https://www.suwaczki.com/]w4sqikgn3aemf2xu.png[/link]
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Martynka, z którą Anią? ;>

Jak to z którą ? z Tobą :)

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
‹‹ 909 910 911 912 913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ