Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane najlepsze życzenia od Kluska, mamy Kluska i taty Kluska
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35a801e4b33b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 16:37
Martynka30, Penelope30, opóźniona, paola89, 33Karola33, malika89, Lulu83, Aśka_gdańsk lubią tę wiadomość
-
Kochane Mamusie wesołych, pogodnych i rodzinny Świąt wam życzę
Pewnie teraz większość będzie mało aktywna, pogadamy po Świętach
Pogłaskajcie swoje brzuszki od ciotki z forumMartynka30, Rudi88, opóźniona, paola89, 33Karola33, malika89, Lulu83, Aśka_gdańsk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a takie pytanie, czujecie ruchy powyżej pępka? Bo mnie właśnie dzidzia tam kopnęła i to ze trzy razy więc na pewno mi się nie zdawało , a zdziwiona jestem bo mi gin na ostatniej wizycie pokazywała gdzie jest macica, to co się podniosła? Myślałam że tam mam kiszki , hmm... ciekawostka.
-
Ania_1986 wrote:Dziewczyny a takie pytanie, czujecie ruchy powyżej pępka? Bo mnie właśnie dzidzia tam kopnęła i to ze trzy razy więc na pewno mi się nie zdawało , a zdziwiona jestem bo mi gin na ostatniej wizycie pokazywała gdzie jest macica, to co się podniosła? Myślałam że tam mam kiszki , hmm... ciekawostka.
Ja też czuje kopniaczki pow pępkazależy jak młody się ułoży
Ania_1986 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewuszki witam sie z wami w 23tyg.
jestem bardzo szczesliwa ze to juz tak duzo
z okazji Swiat zycze Wam wszystkim duzo szczescia, zdrowia, pogody ducha ale przede wszystkim spokojnej drugiej polowy ciazy. Tak zebysmy wszystkie w poszerzonym skladzie swietowaly nastepne swieta
ja juz jestem u rodzicow, od rana sprzatanie a teraz blogie lenistwo bo juz jutro zjedzie sie do nas dodatkowych 6 os. Razem bedzie nas 11 i pol osoby plus dwa psy i kot. W malym domku, 3 pok + kuchnia i lazienka
wiec teraz roskoszuje sie cisza, spokojem i kopniakami mojej ksiezniczki
Ania_1986, opóźniona, malika89, Lulu83 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Ja też czuje kopniaczki pow pępka
zależy jak młody się ułoży
Łaa czyli to nie omamswoją drogą to jednocześnie czułam u góry i na dole wiec pewnie i nóżki i rączki już poszły w ruch
a to wszystko po zjedzeniu sałatki jarzynowej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Ja czuje tylko ponizej i tak czekam na te pukniecia powyzej...
Będą i na górze
Ja tam czekam na te kopniaki co widać cały przekrój rączki czy nóżkichoć trochę też się boję że to będzie bolało.
Mi mój mąż dziś powiedział że jego kolega robi tak że jak małe nóżkę wypycha to on palcem ją dotyka a małe cofa nogę i potem mega kop, że mamuśkę aż boli. No co za złośliwy tata .kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój wierciuszek u babci jak aniołek, a tylko weszliśmy do domu to latał po całym brzuchu
jednak w domku najlepiej.
Po całym dniu siedzenia i krojenia trochę mnie brzuch boli o plecach nie wspomnę.
I oczywiście krojąc ostatni kawałek szczypiorku do jajek faszerowanych dziabnęłam sobie palec świeżo naostrzonym nożem. I teraz nie mam pół opuszka -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Moja gorna cześć macicy jest na wysokości pepka wiec w sumie Kornel ma jeszcze czas zeby przejsc wyżej. I duzo leze wiec tak grawitacja na niego nie dziala a on i tak siedzi nisko.
A tak w ogole to troszke sie tutaj teraz ozywilo bo caly dzien cisza ale tak bedzie pewnie do poniedzialku. W koncu to swieta i nie ma co siedziec na forum tylko razem z rodzina.