Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Ale to beznadziejnie napisalam. Chyba mi ktos dzisiaj mozg ukradl.
A tak w ogole to troszke sie tutaj teraz ozywilo bo caly dzien cisza ale tak bedzie pewnie do poniedzialku. W koncu to swieta i nie ma co siedziec na forum tylko razem z rodzina.
Ja tam nie z rodziną a w garach bo w poniedziałek mam gości , razem z nami 14 osób. Wykarmić wykarmię ale gdzie ja ich wszystkich posadzę to nie wiem. My jeszcze w fazie przejściowej mamy ten salon, ława taka kolebiąca się i mała więc pewnie pożyczymy meble od teściowej. -
Witajcie wieczorem.
Moja Antosia skacze dzisiaj jak szalona po jedzonku. Pewnie po jajkach, bo ja mam na nie alergię, ale raz na jakiś czas sobie pozwalam
Jak byłam na połówkowym to lekarz głowicą tez mi jeździł już po pępku. Też się zdziwiłam, że macica już tam sięga.
Poruszałam się trochę więcej niż zwykle i już brzuch mnie boli. Co się dziwić, w końcu większość czasu poleguję. Do tego grzybica mi powróciłaPodejrzewam, że Nystatyna nie zadziałała. Będzie trzeba jakoś dotrwać do wizyty.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ania czyli już we wtorek wizytujesz?
Uf koniec kuchennych robót na dziś. Plecy napierdzielają, na szczęście mąż skroił większość warzyw do jarzynowej. Galaretki stężały, biała kiełbaska ugrillowana z cebulką i czosnkiem. Sałatka z rukolą zrobiona. Na jutro zostało pokroić wędliny, podgrzać żurek, dodać majonezu do jajek i sałatki i mogę już cieszyć się świętami. -
Ja się szykuję już do spania. Cały dzień na nogach w kuchni i wysiadam... i zaczyna odzywać mi się rwa kulszowa..
i boli brzuch.. się przeforsowałam
mam tylko nadzieję, że nie wpłynie to na szyjkę.
Ale, że mamy czas radości, to nie smęcę
i życzymy Wam Kochane dużo ciepła i radośnie spędzonego czasu w gronie najbliższych. Rozkicanych maluszków w brzuszkach i duuuużo zdrówka :-* Rybka z rodzinkąkaarolaa, opóźniona lubią tę wiadomość
-
Ja też już idę spać. Dom posprzątany, stół na rano przygotowany, większość potraw również. Na jutro zostało pokrojenie wędlin, święconego oraz przygotowanie jednej sałatki, bo musi być na świeżo. A już przed 5 pobudka...
-
Ufff nogi mi w pupkę wlazły!
Żurek ugotowany, galaretki z jajkami i szynką zrobione, mieszkanie ogarnięte.
Teraz prysznic i spać
Jeszcze raz, Wesołych Świąt!Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Penelope30 wrote:Ania czyli już we wtorek wizytujesz?
Uf koniec kuchennych robót na dziś. Plecy napierdzielają, na szczęście mąż skroił większość warzyw do jarzynowej. Galaretki stężały, biała kiełbaska ugrillowana z cebulką i czosnkiem. Sałatka z rukolą zrobiona. Na jutro zostało pokroić wędliny, podgrzać żurek, dodać majonezu do jajek i sałatki i mogę już cieszyć się świętami.
Tak mam wizytę we wtorekTy też?
-
dziewczyny jak wy robicie tą galaretę, ja się nawet do tego nigdy nie zabierałam bo pewnie mi nie wyjdzie.
Hella ja też pobudka o 5 mam nadzieje że wstanę i mam nadzieje że wytrzymam w kościele teraz byłam z mężem ale jutro nie mam co liczyć na jego silne ramię, bo on jest strażakiem więc ma swoje obowiązki. -
Kochane, Wesołych Świąt !
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eded78746a0f.jpgMartynka30, Lulu83, Domi793, Rudi88, Truskaweczka83, hella, Aśka_gdańsk, opóźniona, kaarolaa, Ania_1986, Ninka0111, SyHa85, pigułka, malika89, paola89, Kw14tuszek, Friend lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Witam w święta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8ef8ca6802a.jpg
Dziś wybił mi 22 tydz ciąży (21+0) - 6 miesiąc w BBF
cieszę się z tego, za miesiąc wchodzę w III trymestr
Mała niestety nic nie szarżuje
Siedzi spokojnie, grzecznie, nic się nie rusza!!!
Jak się urodzi to matka jej klapsa da za to stresowanie
Kto to widział 22 tydzień leci, a ten leń nic nie drgnie!
To już w 19,20 tyg coś wiecej poczułam!
Ja jej dam - leniuszkowi jednemu
I moja macica jest na wysokości włosów dopiero - ostatnio jak miałam połówkowe to lekarz polał na wysokości pępka żelem i szukał, zjeżdzał coraz niżej i bardzo nisko mam dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 14:17
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Przez te zmiany czasu prawie zaspałam! Na szczęście jestem mistrzem zbierania się w 10 minut z makijażem
Udało się zdążyć na pierwsze okrążenie procesji
Ale z racji tego, że u nas zawsze tłumy to staliśmy całą msze na zewnątrz. Teraz znów łydki mnie ciągną
My już po śniadaniu, chociaż posiadówka przy stole jeszcze trwa. Ja czekam jeszcze na babkę i chyba na chwilę się położyć -
Ja też już po śniadaniu. Mąż z Córką poszli do babć ze święconym jajeczkiem, a ja siedzę w domu, bo na 4 piętro wchodzić nie będę.
Całą noc nie spałam, przez te jajka co wczoraj zjadłam. Dzisiaj już tylko połóweczkę zjadłam i trochę sałatki warzywnej i na tym będzie koniec jeśli chodzi o jajka. Jest mnóstwo innych pyszności.
Miłego Świątecznego Dnia !
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzidź musi być bardzo nisko, na linii majtek czuję ruchy jak leże, wczoraj idealnie kopnęło mnie w pęcherz, a w nocy mimo że to już 5 miesiąc nadal się budzę co 3-4 na siku.
Pogoda spacerowa, 10 stopni, bezchmurne niebo, słonko świeci. Ani kropli deszczu.