Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra żeby w święta jeszcze taka atmosfera panowała :/ , Syha mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i Twój mąż zrozumie sytuację. Te chłopy są niereformowalne. ..

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa trzeba było nie mówić że się z nim pokłóciłaś z drugiej strony dziwni Ci Twoi rodzice w końcu jesteś ich córką.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    SyHa trzeba było nie mówić że się z nim pokłóciłaś z drugiej strony dziwni Ci Twoi rodzice w końcu jesteś ich córką.

Moi rodzice sa zasciankowi. Wroc i siedz cicho bo to Twoj maz. A w jakim jestem stanie to juz niewazne. Matka cale zycie dawala sie ojcu ponizac i jak jej bronilysmy to ona go bronila. I przyklafne malzenstwo przed ludzmi. Ja tak nie mam zamiaru udawac. Jak mi zle to mowie glosno.

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    Masakra żeby w święta jeszcze taka atmosfera panowała :/ , Syha mam nadzieje że wszystko się wyjaśni i Twój mąż zrozumie sytuację. Te chłopy są niereformowalne. ..

Łudzilam sie ze ten egzemplarz uda mi sie zreformowac :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak najlepiej wroc do domu i siedz cicho bo maz to przecież swietosc. Co za ciemnogrod, nie rozumiem tym bardziej ze to twoi rodzice. Nie wiem co tu Ci poradzić bo nie chce zle. Kochana ale w samochodzie nie mozesz siedziec.

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Tak najlepiej wroc do domu i siedz cicho bo maz to przecież swietosc. Co za ciemnogrod, nie rozumiem tym bardziej ze to twoi rodzice. Nie wiem co tu Ci poradzić bo nie chce zle. Kochana ale w samochodzie nie mozesz siedziec.

W hotelach albo nie ma miejsc albo cena zaporowa. No w aucie nie moge spac :-(

Napisal mi smsa po calym dniu, ze wie ze przegial i prosi zebym wrocila do domu. Szkoda, ze nie mam najmniejszych podstaw, zeby mu wierzyc ze cos zrozumial. Bo to nie pierwszy raz. A moja wina ze zawsze wszystko wybaczalam.

• oLena31 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Ty… Faceci są czasami jak małe dzieci (albo rozwydrzone nastolatki, które traktuję jak dzieci). A długo razem jesteście? Ja z moim mężem pierwsze lata naszej znajomości też ciężko wspominam (oczywiście po zakończeniu miesiąca miodowego :)). Kilka razy pakowałam się i ja i on. Ciężko mu było zrozumieć, że nie jest już sam i że ma też jakieś obowiązki. Ale dzięki Bogu, przeszło mu po jakichś 3 latach ;) Teraz jest już super (oczywiście z drobnymi wyjątkami;))! Tego i Tobie życzę!

SyHa85 lubi tę wiadomość

oar8dqk3x9r0pd8r.png
    klz9cwa1o806vcvk.png
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem też się długo docieraliśmy. Jesteśmy parą od 2005, małżeństwem od 2007. W 2012 mieliśmy kryzys, otarło się o rozwód. Od tamtej pory jest ok.

SyHa85 lubi tę wiadomość

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znamy sie 5 lat, małżenstwo od 1,5 roku. 2,5 mieszkamy razem.

• paola89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Łudzilam sie ze ten egzemplarz uda mi sie zreformowac :-(

Ja też tak myślałam a dzisiaj jestem pewna że nie da się choćby nie wiem jak się kogoś kocha ... jeszcze moi rodzice mają identyczne podejście jak Twoi więc niestety wiem jak się czujesz :/

SyHa85 lubi tę wiadomość

• paola89 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha , głowa do góry i nie przejmuj się podejściem rodziców ( wiem że to cholernie trudne, bo też to przeszłam). Z mężem zrób porządek, bo tak zachowywać się nie może. Jak mój zaczyna dziwne akcję to mu zawsze mówię że żyć jak singiel to może u swojej mamusi i jak się nie podoba to ma się pakować.. my - zwłaszcza teraz , potrzebujemy faceta który będzie nas wspierał, nosimy ich dzieci a 40letnie dziecko nie jest Ci teraz potrzebne. Mam nadziejęże teraz po przyznaniu się zrozumie co zrobił i więcej Ci tego nie wykreci ...

SyHa85 lubi tę wiadomość

• laven81 Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85, szkoda, że dopiero teraz przeczytałam, że siedzisz w samochodzie pół dnia. Mogłaś do mnie na wieś przyjechać.

SyHa85 lubi tę wiadomość

ex2bio4pnvxrhvux.png
  • Domi793 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha kochana wiem jak bardzo zle sie teraz z tym wszystkim czujesz i nie masz sie gdzie podziac. Ja z moim mezem jestesmy malzenstwem prawie 11 lat, trzy lata temu bylo bardzo zle, tez juz rozwod wisial w powietrzu, ale zrozumielismy swoje bledy w zachowaniu, ja swoje, on swoje i jest od tego czasu bardzo dobrze.
    Przemysl kochana wszystko, nie rob nic w nerwach i pochopnie.
    Wierze ze sie dogadacie i bedzie dobrze

SyHa85, Asiasia lubią tę wiadomość

Julia, 10 latek
    Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    Syha , głowa do góry i nie przejmuj się podejściem rodziców ( wiem że to cholernie trudne, bo też to przeszłam). Z mężem zrób porządek, bo tak zachowywać się nie może. Jak mój zaczyna dziwne akcję to mu zawsze mówię że żyć jak singiel to może u swojej mamusi i jak się nie podoba to ma się pakować.. my - zwłaszcza teraz , potrzebujemy faceta który będzie nas wspierał, nosimy ich dzieci a 40letnie dziecko nie jest Ci teraz potrzebne. Mam nadziejęże teraz po przyznaniu się zrozumie co zrobił i więcej Ci tego nie wykreci ...

Tez mam taka nadzieje. Ale wiary mi brakuje :-(

• Mikołajkowa66 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha, masz ochotę to przyjedz do mnie, z Grudziądza daleko nie jest. Miejsce się znajdzie. ;)

SyHa85 lubi tę wiadomość

w57vikgn8cjabi6x.png[/url]
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa kurna trzeba było mnie na FB atakować i się wprosic do Rydzykowa!! Następnym razem ( choć mam nadzieję, że ich nie będzie ) nawet się nie zastanawiaj tylko przyjeżdżaj!!

My dziś byliśmy u mojej mamy. Nażarłam się na najbliższy tydzień.

SyHa85 lubi tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia. Kochane jestescie. Staram sie jak moge opanowac bo wiem ze to szkodzi dziecku a ono jest dla mnie najwazniejsze. Glowami peka, w uszach szumi, masakra :-( dawno sie tak nie czulam :-(

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I za zaproszenia Wam dziekuje :-* ale wystarczy ze ja mam do dupy Świeta.

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa a mowiłaś, że masz siostrę nie możesz u niej przenocować?

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    SyHa a mowiłaś, że masz siostrę nie możesz u niej przenocować?

Siostra mieszka z rodzicami.

Wrocilam do mieszkania. Maz sie bije w piersi. Nie chce go ogladac. Zamknelam sie w drugim pokoju.

Jutro zamierzam nie robic zakupow, obiadu (z tego wszystkiego mam pusta lodowke bo nie wzielam nic od mamy) a od 15 do 22 aiedziec w kinie. Z wylaczonym telefonem. Niech zobaczy jak to jest sie martwic. No chyba ze sie przelicze kolejny raz....

Tylko nie wiem co dalej...

‹‹ 977 978 979 980 981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ