Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny:* Gaduaa przybijam piatke;) teraz trzymam kciuki za reszte!!
ja juz nie moge sie doczekac kiedy kazda bedzie chwalic sie płcia naszych fasolek:D
Najmłodsza_staraczka, Asiulka83, MówmiAgatka, Gaduaaa, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Gaduaa gratuluję serduszka
MówmiAgatka super Teraz możesz odsapnąć na trochę bo za chwilę zacznie się stres związany z wizytąMówmiAgatka, Gaduaaa lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Lovi, Gaduaaa gratulacje !!! Gratuluję też pozytywnych testów, wyników betyHCG i pęcherzyków
Ja dziś miałam kolejną wizytę u gina , ponieważ postanowiłam zmienić swojego lekarza prowadzącego i jestem zachwycona. W końcu czuję, że trafiłam pod właściwą opiekę. Lekarz zmierzył dokładnie fasolkę ma 10,7 mm i serduszko bije 120 uderzeń na minutę. Uspokoiłam się, że moje zaniki objawów nie świadczą o niczym złym. Znów jestem pełna nadziei.
Wstawiam fotkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 19:51
Najmłodsza_staraczka, isabelle, itakasia, Ania83_NS, awangarda, Asiulka83, MówmiAgatka, zokeia, inaa, santoocha, Kasiula09, Gaduaaa, Anielle, Karola555, Lovi89, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
2 Aniołki -
Otka, ale fajny misio haribo! Też bym już chciała zobaczyć taką fotę i się uspokoić. Dzisiaj w nocy śniło mi się, że dostałam krwotoku. Niby jestem optymistką, mam potworne mdłości, nie biegam na betę i na codzień faktycznie nie dopuszczam do siebie czarnych myśli to jednak gdzieś tam z tyłu głowy, w podświadomości mam ogromny niepokój i strach, że będzie znów strata. Jak wtedy lekarz w szpitalu powiedział, że ciąża jest obumarła i serce przestało bić to jakby mi ktoś cegłą przywalił w głowę. Nie wyobrażam sobie znów przez to przechodzić
Otka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Otka wrote:Dzięki dziewczyny .
awangarda Myślę, że tak. Jestem zaskoczona jak szybko bąbelek urósł od poniedziałkowego USG, bo różnica jest bardzo duża .
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualny
-
Kochane jestem załamana. Byłam w piàtek 9.12 u gina na wizycie, pęcherzyk ciàżowy urosł w ciągu 8 dni o 0.87 cm czyli około 1,1 mm na dobę. Miał 0,77 cm a teraz ma 1,64 cm. Pęcherzyk żółtkowy urósł z 0.32 cm na 0.49 cm, nadal brak echa zarodka. Usg pokazuje 6 tydzień, a dokładnie 5t4dni, a według miesiàczki (ostatnio nieregularne) byłam w dniu badania 8 tydzień, dokładnie 7t4 dni.
Lekarz wyznaczył ostateczną wizytę na 22 grudnia, jeśli nie będzie echa zarodka to zabieg
Myślicie, że jest szansa? Siedzę i ryczę całymi dniami, nie śpię po nocach. Gin dał 5-10% szans dla tej ciàży -
Monikamonia, od ostatniej miesiączki to kiepska orientacja, a wiesz może w którym dniu miałaś owulację? To by więcej powiedziało, ale też nie wszystko, bo do zagnieżdżenia mogło dojść później. Bądź dobrej myśli, pęcherzyk rośnie, a to najważniejsze