Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulli
Ja też nie mam objawów, tylko piersi tkliwe przy dotyku. Widocznie te z terminem na 22.08 tak mają a może wszystko się dopiero zacznie
Cherry
Ja też nie lubię Gwiezdnych
Najmłodsza
Świetny przyrost, ja miałam dzisiaj iść i się właśnie zastanawiam czy nie dać sobie już spokoju
Awangarda, Asiulka
Kciuki za wizyty! Na pewno będzie super!
-
Cześć Dziewczyny, od wczoraj tu jestem, a już się cieszę, że Was mam Jesteście jak tabletki na uspokojenie
Na 13 mam wizytę u mojej gin, plamienia jakby mniejsze po wczorajszej podwójnej dawce Dupka. Powodzenia Wam i wspaniałego dnia życzęawangarda, Cherry_Blossom, Another, sisi lubią tę wiadomość
-
Kira, awangarda, asiulka - powodzenia, trzymam kciuki! :*
My właśnie kupiliśmy żywe drzewko, jak młoda wróci z przedszkola będziemy ubierać.
Awangarda, na fotelu i usg
Na dziś tyle spraw do załatwienia jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:36
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hejo.... ja dopiero wizyta w piątek... brrrrr trzymam za Was kciuki kochane !
Witam również nowe mamuśki i przypominam, że musicie napisać jaki macie tp wg om żebym mogła Was wpisać na liste i i nfo o wieku, skąd jesteście, ile ciąż... -
Cherry_Blossom wrote:My właśnie kupiliśmy żywe drzewko, jak młoda wróci z przedszkola będziemy ubierać.Karola555 wrote:Najmłodsza piękna beta, mnie korciło zeby jeszcze zrobić ale dałam radę i nie hihi Do wizyty niedługo
Miłego dnia dziewczyny -
Dzień dobry Jak poniedziałek? Ja wlasnie wróciłam z lab, bo jutro wizyta i kazał mi gin zrobić proga, zeby ocenić czy lutki wystarczająco biorę. Tak się boje tej wizyty jutrzejszej, ze masakra. To juz tak daleko u mnie, ze jak jutro nie będzie serduszka to po wszystkim... Strasznie się stresuje, Boze"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ulli88 wrote:Dziś w nocy doszłam do wniosku że jakoś nie czuje się w ciąży. Zupełnie mnie nie mdli, nie jestem jakoś bardziej senna, brzuch praktycznie nie ciągnie piersi tylko przy dotyku tkliwe. No nic! Tylko plecy momentami mnie pobolewaja ale to raczej skutek ostatnich przeciążenia w pracy. Jakoś tak strasznie na luzie do tego podchodzę i nawet dni do wizyty nie odliczam20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualnyAnother ja też się stresuje, dlatego też staram się tu nie zaglądać, bo nie wpływa to dobrze na mnie. Tym bardziej, że u mnie 2 powody to zmartwień... Więc zaglądam tu tylko od czasu do czasu i staram się żyć dalej i nie myśleć.
Dziewczyny gratuluje Wam serdecznie serduszek! I życzę abyście wszystkie (abysmy wszystkie) cieszyły się małymi cudami w sierpniu -
nick nieaktualny
-
BrumBrum wrote:A no i mdłości mi koszmarnie dokuczają... NIe ma to jak ściskanie toalety jak patrzy na Ciebie przerażony 1.5 roczniak...
Staram się nie denerwować.synuś
Dwa aniołki *