Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie w końcu też zaczyna coś ruszać... od wczoraj bym tylko spała, piersi wrażliwe, czasami mnie kołuje trochę . i to wszystko ... a jak u reszty samopoczucie ?neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
nick nieaktualnyA ja śpię na siedząco. Znaczy przysnęłam przy oglądaniu z młodym pingwinów, przysnęłam przy lekcjach, teraz siedzę i walczę ze sobą żeby już nie iść spać. Ale to powtórka z rozrywki, przy Julasie w pierwszym trymestrze spałam po 15 godzin na dobę i było mało.
-
U nas wszystko ok
Jest pęcherzyk i ciałko, za tydzień kontrola i powinno być coś więcej widać (jutro wstawię zdjęcie to zobaczycie). Ogólnie dostałam Duphaston bo progesteron mi spada. Ciąża Potwierdzona !!! :*
Według usg jesteśmy w 5t 4dWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 21:08
Otka, sisi, inaa, Asiulka83 lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety w nocy doszlo to plamienia/krwawienia... koszmar,myslalam ze ponownie jest po wszystkim.
Wizyte z poniedzialku przełożyłam na dzis zeby zobaczyć co jest grane...
Okazalo sie ze pecherzyk jest,tylko malutko wiec nic wiecej nie.mozna powiedziec,a na dodatek zrobil mi sie jakis krwiak...i to przez niego to krwawiebie.. dostałam duohaston 3x1 i za tydzien do kontroli, no mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy! Gin jeszcze nie przekreslil wszystkiwgo,dlatego musze walczyć,chce mslec pozytywnie! Musi byc wszystko dobrze! -
Ja z objawów to mam lekkie pobolewanie i uczucie ciągnięcia w dole brzucha (coś jak na miesiączkę), mam też zatwardzenia. Dziś trochę kręciło mi się w głowie, ogólnie szybciej się męczę. Częściej też odczuwam potrzebę jedzenia. Jak gwałtowniej wstanę to czasem coś mnie zakłuje w jajnikach. Mam nadzieję, że to normalne objawy . Ogólnie to staram się jak najwięcej leżeć, tak jak zalecała lekarka.
Uszko musi być dobrze :* Jeśli masz taką możliwość to leż. Duże miałaś krwawienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 21:10
2 Aniołki -
kathuz wrote:U nas wszystko ok
Jest pęcherzyk i ciałko, za tydzień kontrola i powinno być coś więcej widać (jutro wstawię zdjęcie to zobaczycie). Ogólnie dostałam Duphaston bo progesteron mi spada. Ciąża Potwierdzona !!! :*
Według usg jesteśmy w 5t 4d
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej, witam nowe dziewczyny Fajnie, że jest nas coraz więcej.
Cherry ale zaszalałaś z tą betą, może rzeczywiście bliźniaki
Asiulka i Kathuz gratuluję udanych wizyt, to musi być niesamowite zobaczyć co siedzi w brzuszku A ja muszę czekać 8 dni... ech ale mam nadzieje, że przynajmniej zobaczę już cały pakiet: Pęcherzyk, zarodek i bijące serduszko
Z objawów to dzisiaj jestem wyjątkowo senna, cały dzień mam piasek w oczach i uczucie jakby 24 w nocy dochodziła. Od dwóch dni mam też wrażenie, że muli mnie troszkę po śniadaniu ale nie wiem czy sobie nie wmawiam czytając o nudnościach innych dziewczyn
Uszko trzymam za was kciuki, krwiaczek się wchłonie i będzie ok!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Sisi, wierzę, że na USG będzie cały pakiet
Jestes dwa dni przede mną, a ja wczoraj widziałam pęcherzyk ciążowy.sisi lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane i nowe sierpniowe mamusie
Co do objawów to o dziwo bardzo dobrze na razie się czuję, może dlatego, że to początek. W dniach implantacji było gorzej, ogromne uderzenia gorąca i poty, a teraz to głównie piersi - rosną i czuję się z tym jak w podstawówce
Plamień nie miałam do tej pory wcale.
Do tego masa pozytywnej energii psychicznej, z fizyczną energią jest średnio, po prostu jestem trochę bardziej zmęczona, jakby lekko osłabiona.
I marznę, nie wiem czy to od pogody, czy po prostu maleństwo woła, żeby go opatulać bo chce żeby było mu ciepło Kupiłam sobie wczoraj góralskie kapciuchy i w nich łażę cały czas
Na wizytę idę dopiero 19 grudnia jak już powinno być bijące37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Witaj Samsaramsa
Uszko będzie dobrze ja tez plamiłam 2 dni wystraszyłam się bardzo ale jest ok i musi być i musisz w to wierzyc !!!!
Nie długo będziemy wszystkie po badaniach i
Ja oprócz bolu piersi i senności wieczorem tak ze ok 20 zasypiam na siedząco nie mam zadnych objawow aaa i mam ciagle mokroWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 07:25
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Asiulka to tak jak ja. Ciągle mam wrażenie, że jednak okres przyszedł bo dawno nie miałam tak mokro . No i brzuch mnie cały czas pobolewa, nie jakoś strasznie, nie jak na okres, ale takie napięcie czuję w dole brzucha. Nie wiem czy sobie nie wmawiam tego wszystkiego
Walczę ze sobą i się zastanawiam czy jednak nie zapisać się do gina wcześniej niż tego 15. Niby dopiero wtedy coś będzie widać ale trochę panikuję czy wszystko jest ok. W końcu najmłodsza to już nie jestem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBól/ciągnięcie w podbrzuszu odczuwam też cały czas. I takie opuchnięte podburzusze mam. Do tego właśnie jak szybciej wstanę to zaraz jajnik boli... Po za tym mam bardziej wrażliwe na dotyk piersi. Nic więcej nie dzieje się, albo ja nie obserwuje Ale też nie wnikam za bardzo.
-
Hejo kochane
Ja dzisiaj zrobiłam pamiątkowy test w końcu wyszedł ładnie !
z objawów to tak jak wy... ciągniecie , lekki ból brzucha i krzyża ( mam tyłozgięcie). Ciężkie, duże obolałe cycuchy i narazie tyle. Rano spać mi się nie chce, ale kryzys przychodzi koło 12/13:D . Dzisiaj jakoś wyjątkowo dobry mam humor. Chyba przez ten śnieg bo u nas dosyć napadało JUHU!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:56
BrumBrum, sisi, Asiulka83, sabinaaa lubią tę wiadomość