Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja biore Femibion1. Slyszalam, ze niby przez suplementacje witaminami dziecko moze urodzic sie duze. Cala pierwsza ciaze bralam femibion i Zuzia urodzila sie z waga 3400g takze nie taka znowu wielka Mi ginekolog przypominal na kazdej wizycie o witaminach.
-
Wszędzie dudnią, że trzeba brać witaminy prenatalne lub kwas foliowy już przy staraniach ! Myslę, że to mity o tej wadze. Nie zaszkodzimy, a jedynie dzidziuś bedzie już miał wszystko do odpowiedniego rozwijania, a co najważniejsze tworzenia układu nerwowego.
-
inaa wrote:Wszędzie dudnią, że trzeba brać witaminy prenatalne lub kwas foliowy już przy staraniach ! Myslę, że to mity o tej wadze. Nie zaszkodzimy, a jedynie dzidziuś bedzie już miał wszystko do odpowiedniego rozwijania, a co najważniejsze tworzenia układu nerwowego.
Popieram w 100% !!!
-
Mi się wydaje, że jak juz to ta duża waga urodzeniowa to jak się faszeruje witaminami pod koniec ciąży. Cukier tez ma duży wpływ na to, a szczególnie cukrzyca ciążowa.
Kasita piękna kreseczka, a raczej plusik
Cherry czekamy z niecierpliwością na Twój wynik &&&
Asiulka nie martw się, wszystko będzie dobrze. Będzie piękny, pękaty pęcherzykAsiulka83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Witajcie Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Mam 25 lat i jestem z Białegostoku. To moja 3 ciąża, dwie poprzednie poroniłam, więc jak na razie boję się cieszyć. Ostatnią miesiączkę miałam 28 października, a termin wypada na 4 sierpnia. Byłam już na wizycie u ginekolog w poniedziałek (4t3d). Zrobiła USG, by wykluczyć pozamaciczną i pokazał się maleńki pęcherzyk. Beta HCG 24.11 wyniosła 135, a 26.11 - 317.
Z leków i suplementów aktualnie biorę:
- Femibion Natal 1
- ActiFolin
- Duphaston
- Acard
- Clexane
- INOFEM
- Euthyrox.
Kolejną wizytę mam 12 grudnia . Dostałam zalecenie wypoczywania i leżenia ile się da, a że pracuję w domu to mogę sobie na to pozwolić.
Z objawów to na razie jedynie zatwardzenia i drażliwość piersi.
sisi lubi tę wiadomość
2 Aniołki -
Witajcie
od wczoraj Was podczytuję,a dziś zdecydowałam się nieśmiało przywitać, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie w swoje grono:) Rano test pokazał dwie kreski, wprawdzie ta druga jeszcze sporo jaśniejsza od kontrolnej, ale ewidentnie jest, także po cichu się z Mężem cieszymy Mamy już 13-miesięcznego synka, o którego staraliśmy się 5 miesięcy, a teraz udało się w 3 cyklu, mam nadzieję, że ta ciąża będzie w miarę spokojna, jak ta pierwsza z synkiem, czego nam wszystkim z całego serca życzę aaa jestem z małopolski z okolic Tarnowa, mam 26 lat, Belly obliczył mi termin na 9 sierpień, to chyba tyle o mnie, postaram się wchodzić na forum jak tylko Mały da mamie chwilę wytchnienia, pozdrawiam Was wszystkieAsiulka83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam do sprzedania fotelik Cybex Aton 4 w znakomitym stanie (cena 420zł). Jeśli ktoras z Was bedzie zainteresowana to podaję link do ogłoszenia na olx:https://www.olx.pl/oferta/fotelik-cybex-aton-4-CID88-IDiZsRf.html
a tutaj kilka zdjęć:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3be9efef70dd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/150e534df6c4.jpg
Pozdrawiam, mama z marca
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...